Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indriq

0 bejegyzést írt és 2451 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban mindenképpen igazuk lesz a globális folyamatokat figyelő elemzőknek, hogy az orosz-ukrán háború poklából egy új politikai konstelláció fog kiemelkedni. Sokan mégis másra számítottak, mint ami körvonalazódni kezd előttünk. A keleti autokráciák felemelkedését ugyanis sok jobboldali elemző…..
Indriq 2022.03.15 19:21:01
@eszti.....: lehet hogy a nagy hohohorgász funkcionális analfabéta, de ez valszeg következménye annak, hogy retardált. :)
Indriq 2022.03.15 19:26:51
@6.Lenin: olyan körítést teszel hozzá, amilyet csak akarsz, attól még te egy csak egy kubaszov droid vagy, hiheted magad bármilyen lepkének :)
Jó jegyezd meg, győzikével vagy sorstárs... gecc.... be fogok fulladni a röhögéstöl....
Nagyon jól behatárolható azok köre, akiknek Putyin mindig is szimpatikus volt: majdnem mindig radikális jobberekről van szó. A kő-konzervatív világképbe nem fér bele olyan, hogy Európai Unió de még USA sem, ezek csak valamilyen gyanút keltő,mesterkélt, életidegen képződmények lehetnek, amiket titkos…..
Pontatlan volt az államfői szűzbeszédében Novák Katalin, amikor azt mondta, hogy annak a generációnak tagja, amely készen kapta a nemzeti függetlenséget; ki kellett volna egészítenie azzal is, hogy ugyanígy készen kapta a NATO-, és az EU-tagságot is! Az általa olyannyira csodált kormányfő…..
Indriq 2022.03.14 14:47:27
@Bandibacsi34: "OV realpolitikus, mer nagy lenni es nem a nemzet fogyasaban de gyarapitasaban gondolkodik!"
És melyik részen sikerült? 12 év összegzése alapján a lakosság továbbra is fogy, az államadósság ismét 80% körül mozog, az infláció 8,5 % és felmenőben, benzinHIÁNY van( mint az átkosban) és hatósági áras élelmiszerek ( dettó mint az átkosban)
ovi ezen 12 éve TELJES CSŐD a lakosságnak csak az fütyesz rokonságnak volt jó
Az orosz-ukrán háború komoly ideológiai zűrzavart okozott a Fidesz táborán belül, Orbán Viktor pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy hívei számára a kérdőjelek kiegyenesedjenek. A fő problémát az jelenti, hogy lassan egy évtizede mást se hallanak a Fidesz szavazói a kormányfőtől, minthogy…..
Indriq 2022.03.06 21:57:14
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: rájöttem, te skizofrén vagy, nyelvtanilag helyes mondatokat teszel össze a legcsekélyebb tartalmi helyesség nélkül, bocsánat, eddig azt hittem szimplán hülye vagy, de így már okés
380 az Euró, „térdre, imára” Történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz a nemzetközi devizakereskedésben. Ilyen mértékű mélyrepülést nyílván más nem tud előidézni, mint a teljes, totális bizonytalanság a piacokon. Igen, háború van, amit mindenkinek meg kell fizetni. Látjuk, tudjuk, de a háború…..
Indriq 2022.03.02 13:30:54
@GyMasa: ez spec k*rva nagy kamu, Görögország nem az EURO miatt került szarba, hanem mert hazudott a kormány éveken át a költségvetéséről.
Valszeg az euro mentette meg attól, hogy budipapír szintjére süllyedjen a drachma.
Gyakorlatilag lehetetlen lett volna visszafizetni már az akkoris adósságukat is.
Ez az elinflálás CSAK a saját fizetőeszközében felvett kölcsönökre működik, azt pedig senki nem venné fel, ha tudja az egyszerű/i ember, hogy el akarják inflálni....
Indriq 2022.03.02 18:32:23
@CSOKKI MÁLNA: csak szólok, a gazdád most az EU felé fordította a seggét, Brüsszelnek kínálja fel magát....
Indriq 2022.03.02 20:49:54
@midnight coder:
"Így meg kb. az mentette meg õket a csõdtõl, hogy a németeknek tartoztak, a német bankok bezuhanása pedig az egész euróövezetet vitte volna. Ezért aztán inkább megmentették õket."
mit gondolsz melyik a jobb éhezni (szó szerint) vagy tartozni és ledolgozni?
tudom, te és a fajtád nem tudja mi az a becsületes munka, de kérdezz meg egy embert :)
  Azt mondják egy kép felér ezer szóval. Bizony ez sokszor igaz. Itt van ez a fotó is. Az ENSZ ülésén az összes jelenlévő képviselő felállt az orosz külügyminiszer, Szergej Lavrov videós beszéde alatt és kivonult a teremből. Szó szerint faképnél hagyták a világ legnagyobb és egyik legerősebb…..
Indriq 2022.03.02 18:56:53
@Tapi2021:
"Ha már széljárás. Meg köpönyeg."
nézzük ovi széljárását... liberálisként kezdte, európérként folytatta, illiberálissá lett, oroszbarát politikát folytatott amit most oroszellenesre cserélt, tiltakozott a tienanmen téri vérengzésen amit azonnal kínabarát politikává varázsolt....
a szélkakas stabil pont hozzá képest
Indriq 2022.03.02 20:34:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
""nézd meg Magyarországot, NATO tagként nincs atomfegyver az országban (legalábbis én így tudom :) )"

Vagy csak rosszul tudod."
na mesélj, mit tudsz? ovi beengedte a gonosz nyugat atomrakétáit?

"Ez részletkérdés. Ha Ukrajna NATO tag, akkor és azt visznek oda, amit és amikor akarnak! És Oroszország nem tud felvonulni mondjuk Bécsnél, hogy útját állja."

ez nettó hazugság, a NATO nem telepíthet atomfegyvereket az ország engedélye nélkül! PONT...
Indriq 2022.03.02 20:47:34
@Kovacs Nocraft Jozsefne: jahhh, az tapi2021nek ment

"Senki nem is állította, hogy az adott ország engedélye nélkül. "
neked is beidézzem a 94es budapesti egyezményt? Ukrajna lemondott az atomfegyverekről...

hozzáteszem, ugyanabból a könyvből lapoztok
Ez csak erőfitogtatás, nem lesz itt semmiféle háború, ez elképzelhetetlen… Hát nem az! Az a helyzet, hogy ma hajnalban Oroszország megtámadta Ukrajnát. Igen, egy szomszédos országot. Megdöbbentő, bár nem váratlan fordulat, legalábbis sokaknak nem váratlan. Aztán persze vannak párán, akik vagy…..
Indriq 2022.02.24 20:24:55
@a nagy hohohorgász: jól érvelsz, elárulod ki kapcsolta be neked a gépet, mert ezzel az ésszel egy kapcsoló is megoldhatatlan problémát jelenthet neked :)
Indriq 2022.02.24 20:26:05
@a nagy hohohorgász: ja és trump kifejezetten jó példa, putyonka trumpot hugyosszexvideóval zsarolja.... némi öngólt látok az irányodban :)
Indriq 2022.02.24 20:34:07
@a nagy hohohorgász: te.... a visszavágások nagymestere... :)
régebben is a rezsicucumalacnak tippeltelek, de most hozzád képest még ő is tudósnak látszik....

csakhogy frappánsan visszavágjak nézz utána a következő vicc idézetnek
"bohóc, a k*rva anyád!" :)
A közönség politikai Megasztárt szeretne? A verseny hivatalosan maga a választási kampány és nem egy tévéshow. Miért ódzkodnak még a régi demokráciákban is a tévévitáktól? SZAVAZZ és mond el a véleményedet a poszt végén!..
  Vajon hány Schadl létezik még? Schadl, aki mindent (is) el tud intézni ebben a rendszerben. Ki a Schadl az én környezetemben? Sok Schadl van. A vidéki Magyarország tele van megyénként több Schadllel. Nehéz elképzelni, hogy a Völner ügy folyamatos göngyölése ne tartana ki az áprilisi választás…..
Indriq 2022.01.30 22:01:16
@Gógita: te melyik elfuserált nicken futottál eddig?
Amúgy városházázhatsz nyugodtan, de völner-schadl párosban azért van némi különlegesség, völner a fütyesz kormány tagjaként lopott....
Jobban belegondolva mégsincs, tolvaj az összes fütyeszes...
Ahogy 2018-ban, 2022-ben is hosszú sorbanállás várja a voksolókat, akik közül sokaknak kell száz kilométereket utazni...
Indriq 2022.01.19 13:16:30
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
"A múltkori EP-szavazáson a londoni követségen a Fidesz nyert, 45 %-kal.

Ennyit arról, hogy aki elment, az minden ballib szavazó."

na ezt linkeld már be valami hivatalos helyről, mert erősen csorbulna az anonimitás, ha akár országokra is bontották volna az egészet.
Emlékeim szerint a külföldről szavazókat 1 körzetbe tolták be.
Indriq 2022.01.19 13:26:17
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: tehát az első állításod a 45%-kal mondjuk csúsztatás volt, de nem vészesen

de ebben a külképviseletek vannak, nem a londoni....
Indriq 2022.01.19 16:06:05
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
nem arra világítottam rá, hogy ki nyert, hanem hogy simán behazudtál valamit.
Amúgy 40-60, azt jelenti másfélszer többen szavaztak ellene.
A nem túl ambiciózus vállalások is gondot okoztak a kormánynak, két nappal karácsony előtt módosították a nemzeti korrupcióellenes stratégia számos határidejét. A korrupcióellenes stratégia megvalósításáról, az azzal kapcsolatos eseményekről elméletileg egy, a kormány által létrehozott központi…..
Az SMS Szent István csatahajó volt az első világháborúban az Adriai-tenger legnagyobb, legmodernebb és legnagyobb tűzerővel rendelkező hadihajója. A csatahajót a „legmagyarabb” csatahajónak is nevezik, ugyan a Császári és Királyi Haditengerészethez tartozott.   A „legmagyarabb” elnevezést azért…..
Meglehetősen irracionális társadalmi rendszer épül ki nálunk. A kormány élelmiszerár stopja az önkény nyilvánvaló jeleit mutatja, és sok sebből vérzik. 1.Nem olyanok hozták a rendeletet, akik járnak bevásárolni Én pedig szoktam járni, minthogy más családtagokkal szemben jelenleg nincsenek…..
Charles Lindbergh 1941. 09. 11-én elmondott szókimondó beszédével máig tartó vitákat gerjesztett. Roosevelt elnök nácinak és németbarátnak nevezte őt e beszéde miatt.  De vajon igaza volt-e? Lindbergh attól lett világhírű, hogy ő repülte először át az Atlanti-óceánt. A repülés fenegyereke nem csak…..
Indriq 2022.01.15 09:21:48
@g.d:
"Nem, attól lett világhírű, hogy ő repülte át az óceánt először EGYEDÜL."

azért némi pontatlanság van ebben a mondatban. Az "az óceánt" arra utal, hogy csak egy óceán van, (vagy a szövegkörnyezet utal rá)
Könyvbemutató keretében beszélt a minap Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, „A vadászat választott engem” című könyvéről. (Mellékesen, a kötetnek már a címe is némileg istenkáromló, hiszen az „Nem én választottam Istent, hanem Isten választott engem,” kezdetű tanúságtételre utal…..
Indriq 2022.01.14 21:05:08
@Ekrü: te olyan hülye vagy, hogy meg kell kérdezzem, te vagy a rezsicucu szilárd?
USA (Ashton, Mirisch), 121 perc, ff, romantikus vígjátékRendező: Billy WilderProducer: Billy WilderOperatőr: Charles Lang Jr.Forgatókönyv: Billy Wilder és I. A. L. Diamond, Robert Thoeren és Michael Logan története alapjánZene: Adolph Deutsch, Matty MalneckSzereplők: Marilyn Monnroe, Tony Curtis,…..
2021. december 14-én a kormánytöbbség elfogadta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. A módosítással a kormány hosszú távra törvénybe csomagolta a közpénzek felhasználását érintő “veszélyhelyzeti” szabályokat.      Átmeneti szabályok adatigénylőknek A törvénymódosítás a jövőre nézve…..
Akár a NER történetének utolsó fejezete is lehet a következő néhány hónap, de az is elképzelhető, hogy soha nem látott módon megerősödik a Fidesz a tavaszi választásokat követően. A bizonytalanság tapintható mindkét térfélen, a védők és csatárok egyaránt úgy gondolják, hogy soha nem volt még olyan…..
Elemzés 2025 karakterben A két karácsonyra általam ajánlott film után - az egyik a "Tizedes meg a többiek", a másik pedig az "Életrevalók" - újra itt a mozi-szezon és annak egyik leglátványosabb filmje, egy Marvel-világból érkezett mozi, az új Pókember (Spider-Man No Way Home). Ez a franchise…..
Könyvtacskó Alvás két turnusban 2021.12.18 10:01:00
Az iparosodás előtt az emberek többsége naponta kétszer aludt. A mai ritmus a mesterséges fény alterjedésével alakult ki. A fényszennyezettség és a technikai eszközök állandó jelenlét nagyban rontja az alvásminőségünket. Az alvászavar népbetegség lett. Világméretű alváshiány-járvány fenyeget!..
1863. Szaloniki városfalai a tenger felől. Az akkor oszmán fennhatóság alatt álló görög város bizánci falai a 3. században épültek. Az oszmán hatóságok lebontatták 1867-ben. Régen volt már kérdés! Legyen hát most az, hogy honnét fotózhatták a várost?..
A Németországot 16 éven keresztül irányító Merkelről sokan tudják, hogy az NDK-ban nőtt fel, ám születésének körülményei már kevésbé közismertek...
Indriq 2021.12.11 17:43:59
@CSOKKI MÁLNA: érdekes módon a gimisek 99%-a nem lépett be a kiszbe....
A gazdád vagy meggyőződésből lépett be, vagy mert politikai karriert vagy mert a szülei a párttagok voltak...
Válassz melyik a kevésbé ciki a nagy kereszénynek.
De ha tovább nézzük mister szélkakast, már a parlamentben liberális volt, szóval a legponyosabban leíró a haszonleső szarházi.
Indriq 2021.12.11 19:10:12
@CSOKKI MÁLNA: élj csak tagadásban mint a gazdád.... szánalmas vagy, és mint kiderül az egész kubaszov agitpro
A második világháborúban sok technikai újdonságot bevetettek, például az Enigmát, a V2-t és az atombombát, de talán még ezeknél is meglepőbb eszközhöz fordultak a britek! Két ügynök ugyanis azt vette a fejébe, hogy egy holttestet használnak fel annak érdekében, hogy eltereljék az ellenség figyelmét…..
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
Vitathatatlanul drámai Formula–1-et kaptunk az idei szezonban, az idényzárót megelőző pontegyenlőség a tabella élén még a hollywoodi forgatókönyvírókat is meghazudtolja. Ennek a sztorinak ára van, ráadásul igen komoly ára. Tényleg megéri ez nekünk? Valóban ilyen drámát akartunk? Ki az, aki örülhet?…..