Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indriq

0 bejegyzést írt és 2352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás utáni magyar politikai legsúlyosabb egyénisége kétségtelenül Rapcsák András, egykor hódmezővásárhelyi polgármester és egy időben országgyűlési képviselő volt. A meglehetősen harcias stílusáról ismert kereszténydemokrata politikus környezetében kezdte bontogatni szárnyait az a Lázár…..
A "Miből élnek a magyarok Svájcban?" sorozat mostani részében Csilla Enikővel beszélgetett, aki a szerelme után költözött Svájcba és bár a szerelem elmúlt, az ország iránt érzett vonzalom nem. Így aztán maradt és légiutaskísérőként dolgozott...
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a Kínai Kommunista Párt hátán kíván felkapaszkodni a nemzetközi politika legmagasabb szintjeire. Egy ilyen kijelentés tíz éve még abszurdnak és túlzónak tűnt volna, de manapság olyan egyértelmű gesztusok jelzik a magyar kormányfő lojalitását a kínai legfőbb…..
Indriq 2021.04.18 23:15:58
@Vén motoros: egy pillanatra fogadjuk el a csúsztatásaid ( az usa nem nagyon harcolt a magyarok ellen a II VHban, senki nem olyan hülye, hogy a hidegháború közepén egy nevesincs ország miatt felküldje az összes nukleáris fegyverét, és még egyebek), a te világod szerint az oroszok tolták effektív a legnagyobb szemétkedést ellenünk (az usa passzív volt szerinted), akkor most miért az oroszok( pontosabban putyonka) pöcörőjét szopja ovi?
     Kertész Imre négy gondolatát választottam egy régebbi posztomból.    " Gyilkos világ kezdődik, nacionalizmus, rasszizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem…..
Indriq 2021.04.13 21:24:17
@AdvocatusDiaboli: ez a magánemberként nyilatkozás mekkora hülyeség már. Hitker nagyon jól bánt a kutyáival, ettől most akkor egy menhely felvehetné a nevét?

Petry ügyről meg annyit, hogy itt szólásszabadságolnak a kormány szócsövei, de amikor az ifjabb antall kirúgott egy alkalmazottat a no olimpia facebook bejegyzése miatt, akkor milyen tökösnek találták.

És végül a non plus ultra a magyar nemzet, aki azért cenzúrázott, hogy megvédje petryt... mennyire akarbak már ezek sötétnek nézni?
Onlinemarketing blog Nyitnikék 2021.04.08 09:58:30
Itt a tavasz, és tegnappal olyan üzletek, szolgáltatások is kinyithattak, amelyek eddig nem. Ez jó a hír gazdaságnak, és főleg jó hír ezeknek a szolgáltatóknak. Ugyanakkor a szabályozás némileg szigorodott: az üzletbe 10 négyzetméterenként csak egy vevő tartózkodhat. Az ilyen nyitások mindig hoznak…..
Orbán találkozott Salvinivel és Morawieczkivel, hogy az Európai Néppárttal szemben egy euro-szkeptikus ellen-frakciót hozzanak létre. Mivel ez nem sikerült, maradt az „európai reneszánsznak” nevezett laza együttműködés meghirdetése. Az orbáni politikából kikövetkeztethetjük mit is ért ő az „európai…..
Indriq 2021.04.03 09:13:49
@chrisred: jó meglátás némi kiegészítéssel, nem az EU akarja a nemzetállamokat, hanem egyes a hatalomhoz ragaszkodó (és abból se mindegyik) politikus
Indriq 2021.04.03 09:17:07
@nemecsekerno_007: arra az egy kérdésre válaszolj, hogy akkor miért nem lépünk ki az EUból ha egyszer minden rossznak az elhozója?
kicsit olyan mintha betévednél a buzibárba és nem rohansz ki az ajtón, hanem táncolsz a melegekkel és közben magyarázod, hogy utálod a buzikat
Indriq 2021.04.03 11:34:54
@MAXVAL birсaman közíró:
kényszer volt a belépés??? egy pillanatra lépjünk be a korlátolt világodba és fogadjuk el, éééés? én a kilépésről kérdeztem, és láthatjuk, hogy az angolok ki tudtak lépni
Liberatórium A vakcinahiányról 2021.03.26 11:32:29
"Orbán szerint a vakcinák beszerzését a nyugati világ gyógyszergyáraiból átengedtük Brüsszelnek, ami rossz döntés volt. „Az igazság az, hogy elrontottuk, rosszul döntöttük” – fogalmazott. „Azt kellett volna mondani, hogy mindenki maga intézze a vakcinabeszerzéseket, de az volt a közbölcsesség, hogy…..
Politikusnak lenni nehéz. Az emberek azt szeretnék, hogy minden kívánságukat teljesítsék, de ez katasztrófához vezet. Például ki az, aki a lezárások szigorításáért kampányol? Mármint az orvosokon és a járványügyi szakembereken kívül? Mindenki az újra nyitásért lobbizik. Ha ő nyitva lehet, akkor én…..
2019-ben kis túlzással a vízcsapból is Leonardo Da Vinci folyt. Egész évben voltak megemlékezések, kiállítások, könyvek, filmek, cikkek jelentek meg róla. Közben marketing-eszközzé is volt, számos termékhez asszociálták. Lehetett Leonardo-bort kortyolni a szőlőjében, megcsodálni az építményeket,…..
Indriq 2021.03.23 23:26:36
@pragmatika: qrva nagy csúsztatás ez a Nobel-díj/lakosság a magyar részről. Legalább olyan jól hangzik mint az áramszünet után 9 hónappal több gyerek születik.... egyszerűen kamu...
Igazából egyedül Szent-Györgyi Albert volt aki Magyarországon élt és alkotott amikor megkapta a dijat. Még talán Kertészt is ide sorolhatjuk valamennyire, de ennyi.
Jó hogy nem számoljuk azt is magyar Nobel-díjasnak aki egyszer már átlépte az országhatárt (egy példa: Oláh György 27ben született, 56ban dobbantott és 94ben kapta a díjat.... elég nagy merészség magyar nobel-díjnak tartani)
Vajon az egyetlen módja, hogy át kell esnünk rajta, hogy működni kezdjen a társadalom immunrendszere és elejét vegye annak, hogy egyesek önkényuralmat, újabb diktatúrákat építsenek ki? Vagy pedig van egy olyan kritikus pontja a hatalom halmozásának, ahol a választópolgárok már megálljt parancsolnak?…..
Indriq 2021.03.22 18:32:59
@MAXVAL birсaman közíró: attól hogy valami baromságot írsz és azt hiszed jól hangzik, nem lesz igaz, mégis mi tény igazolja az alábbi mondatod? "A liberális hőgép 101 %-os."

Amúgy ovi közvetlenül kb 5000 ember haláláért felelős, a fene nagy önérzete miatt nem zárta le hamarabb az országot (amiről most már meg van győződve, hogy az egyetlen megoldás), 2 hónap napi kb 100 emberéért felelnie kell majd
A Fidesz EPP tagságának megszűnésével a meghatározó kormánypárt hátat fordított annak a kereszténydemokrata irányvonalnak, ami sosem volt igazán jellemző rá. Tudjuk, hogy a Fidesz anno még „kis SZDSZ”-ként indult, és bár Fodor Gábor távozásával a liberális irányvonal meggyengült a politikailag már…..
Listát készíteni mindig egyfajta összeszedettségre utal. Vagy éppen az a cél, hogy ezt elérjük. Esetleg, hogy rögzítsünk egyes dolgokat. Persze van olyan, amit az ember nem felejt… Orbán Viktor is rendszeresen levelez velünk, én is írtam már Áder Jánosnak, most meg épp Nyunyóka a soros – már úgy…..
A kormány igyekszik határozottnak mutatkozni, ugyanakkor érződik a kétségbeesés a hivatalos nyilatkozatok szövegeiben. Maga a miniszterelnök is azzal hárít el minden ellenzéki kritikát, hogy politikai ellenfelei vakcinaellenesek, ezért nem akarhatnak jót a magyar polgároknak. Ez a kijelentés…..
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
Indriq 2021.03.16 14:12:25
Előző posztunkban, mely nektek hála közel 15 ezres olvasottságot ért el, a történelem 4 legnagyobb vezetőjéről írtunk. Cikkünkben ígéretet tettünk arra, hogy következő írásunkban majd a 4 legnagyobb hadvezér listáját közöljük így most erről olvashattok a négyes blogon. Közkívánatra most is lesz egy…..
Fogadjunk, hogy a Volvo logójáról neked is egyből a férfi szimbólum ugrik be! Ezzel nem vagy egyedül, sokan így vannak vele. Sőt, van, akit ez a tény kimondottan zavar. "Ébredj fel, Volvo! A világ már nem ugyanaz a hely, mint 90 éve volt." Ezzel a felütéssel kezdte meg Linkedin-bejegyzését Petra…..
Rokaffy Farkas Itt a vége 2021.03.04 12:13:43
Itt a vége. Azaz nem, a vég kezdete. 1941. december 11-én Magyarország hadat üzent az Amerikai Egyesült Államoknak. 2021.március 3-án a Fidesz megüzente az Európai Néppártnak, hogy kilép, nincs szüksége rá. A kettőben van valami közös; az abszurditás.     Van egy történelmi analógia, ami az…..
Indriq 2021.03.06 07:48:58
@apro_marosan_petergabor: hehehe... ovit jegyzik Európában...
ne keverd a szezont a fazonnal.... ovit ismerik, de nem jegyzik
már rég el van könyvelve egy állandóan ellenkező mérges törpének
a számára legjobb esetben is max egy Le Pen, Salvini, Berlusconi szinten maradhat, ergo a hazájában lehet messiás.... (akit remélem fellógatnak)
Indriq 2021.03.06 07:59:59
@Ekrü: "Ráadásul Orbán a kilépés előtti este egy órán át beszélgetett Salvinivel telefonon."
gondolom szájér nem ért rá, kellett valaki aki.... vagy akit....
és tényleg király az egészségügyünk, pont a hétvégén mutatta meg, mennyire korszerű a betegek adminisztrálása....
lehet érdemes lenne utánajárni, hogy hány ember halt a kórházakban adminisztrácós okok miatt
Indriq 2021.03.06 10:43:34
@Ekrü: "Egyszerű szoftverhiba,ami bárhol előfordulhat."
lol b*szod... erre léteznek tesztek....
jó hogy nem azt mondod, ha egy közkeledési lámpa csak 10000-ből egyszer hibázik, az még okés.....
vagy az atomerőműben a rúdvezérlő 100000-ből egyszer hibázhat....
(hozzáteszem, az eddigi hírek alapján nem szoftverhiba volt, hanem rossz adatbázist használtak.... ami lefordítva azt jelenti, hogy TREHÁNY munka volt, mint az egész víruskezelése a kormánynak)
te is nyilvánvaló hazugságokat írsz, gondolom fel is jelented magad.... :)
(amúgy nézd meg hogy kik vezetik a helyreigazítási pereket)
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
Aligha érdemes a történtek teljes kronológiáját feleleveníteni, hiszen jóformán mindenki tudja, hogy a Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolata az utóbbi időben - a magyar kormánypárt pávatáncos politizálásának és a már a konzervatívoknak is kellemetlen radikalizálódásának következményeként - erősen…..
Indriq 2021.03.04 10:55:19
@horvathviteztamas: azt mondod akkor sztálin, kim dzsong kitudjami és az összes afrikai diktátor aki evtizedekig vezettek országokat mind zseni volt...

gyógyszerek megvannak?
Indriq 2021.03.04 11:04:45
@zord íjász: gondolom amikor a don pintéro és a hasonszőrűek cigánybűnözésről beszéltek, akkoris felemelted a hangod ellene. Mielőtt magyarázkodnál, tényleg létezik olyan bűncselekmény, amit CSAK cigányok követnek el?
sajnos megakadt a pártházban a debilek útmutatása, és így kubaszov és habony nélkül valami bőduletesen szar érvelést tudtok csak letolni
Indriq 2021.03.04 11:19:42
@Ekrü: nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye mint a nemzetvezetődnek, az emberek között vannak véleménykülömbségeg... persze ezt te nem tudhatod, egy párt, egy gondolat.. :)
Már írtam egy összefoglalót az oltásokról, és ott a kínai mellett tettem le a voksomat biztonsági okokból. Azonban azóta sok hír, információ keletkezett, amikből tovább pontosítottam a következtetéseimet. Hadd osszam most meg ezeket!   Először is szögezzük le, hogy tuti biztosat senki sem tud.…..
Lassan minden magas tisztséget betöltő fideszes politikus megkapja a védőoltást, és többségük demonstratív módon a kínai vakcinát választja. Nem is lenne ezzel gond, hiszen saját akaratukból választották a Sinopharm-vakcinát, de az oltóanyag körüli vitáknak olyan politikai töltete van, ami messze…..
Indriq 2021.03.02 15:12:19
@MAXVAL birсaman közíró: "Sok ország nem rendel orosz oltást, mert nehezen lehetne ezt kimagyarázni, miután hónapokig harsogták, hogy az orosz oltóanyag hatástalan, büdös, korpásodást okos és mindenki meghal tőle."
persze, sok ország vezetői inkább hagyják, hogy megdögöljenek az emberek, mintsem vennének a szerinted hatékony orosz vakcinából.... végülis az is egy érv, ha többen halnak meg, kevesebb lesz aki nem rájuk szavaz...
az elmúlt évek alatt agyat nem sikerült növesztened...
nagyon sok kormány még az orosz szart is megvenné, ha lenne némi esély rá, hogy megszüntethetik a lockdownt
Indriq 2021.03.02 15:15:13
@horrorpornó bábszínház: "Az unokatesóm ott él. Szoktunk beszélni havonta többször, tudod, ma már nem a lovas futár meg a galambposta a legkorszerűbb kommunikációs módszer. Nem hiszem, hogy hazudna nekem."
lehet, de ha megkérdezed az unokatesód, hogy van-e kínában ujgur átnevelőtábor, szinte biztos hogy nem lesz a válasz... ÉS IGAZ????
Noha valóban zajlanak Magyarországon vakcina-oltások és tényleg nagy mennyiségben érkezik hozzánk orosz illetve kínai oltóanyag (a csörgedező nyugati vakcinák [Pfizer, AstraZeneca, Moderna] mellé), a járvány harmadik hulláma óriási erővel csap le hazánkra. Az országos tisztifőorvos jelentése és az…..
Indriq 2021.03.01 09:09:27
@Örömhernyó: lehet hogy összeesküvés elmélet, te én is hajlok ilyesmire.
Nálunk egyértelmű a helyzet, ovi kormánya a vírus (és a kicsinyessége ) miatt azonnal a vele nem egyetértők ellen fordítja. Persze ez egy controlfreak féregtől nem is várható másképp.
De igen, simán elképzelhető, hogy ha el akarod kerülni a következő vírust, akkor adóznod kell majd az extra kutatás miatt, vért kell adnod, beregisztrálni, stb.... ami egy olyan adatbázishoz vezethet amit nem fognak kihasználatlanul hagyni az amúgy se túl igazmondó politikusok.
Indriq 2021.03.01 11:02:04
@Medgar: lehetséges a 10-15x.... sőt... a 100x-os is... amennyi csak a kormánypropagandának kell.
Azt viszont gyorsan elfelejtik, hogy kb 3-6 hónapig immunis az aki már átesett rajta, tehát csak mondjuk olyan 4 hónapos mozgóáltagot kéne nézni az átesettek számában az összes többi vagy átesett vagy nem....
Indriq 2021.03.02 10:17:39
@blaubner:"tegnapi adatok alapján (izraelt nem számolva) nagy-britannia 30,77%, szerbia 21,11%, magyarország 9,70%, lengyelország 8,82%, németország 7,37%, ausztria 7,17%, EU-átlag 7,36% stb. érdemes nézegetni.
ourworldindata.org/covid-vaccinations"
de ez hogy lehet? kb 8 millió szavazópolgár van Magyarországon, tehát kb ennyit kéne beoldani, ennek a 10%-a 800k ember, de sehol nem hallani ilyen számot a beoltottaknál...
Végjáték van. Most nem szabadna elszúrni. Máshogy kell gondolkodni, mint eddig...