Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morrisal_

0 bejegyzést írt és 2804 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
Félrefordítások Eperszőke? 2011.07.03 17:51:00
Ez az eperszőke két beküldőnknek is feltűnt, de nekem leginkább a véleményes hétvégébe fér bele. Anna előtt q-rious-tól kaptuk:Lehet, hogy csak véleményes, mert a google 3000 fölötti találatot ad az eperszőkére, de igazából ez csak mostanában, az angoltudás javulásával…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
A Del Monte élelmiszeripari cég szavazásán kétezer nőt kérdeztek meg arról, hogy melyik tévésztárt látnák szívesen jégkrém formájában. A legtöbb szavazatot David Hasselhoff, a Baywatch főszereplője kapta, így a kiválasztottak az ő málnaízű idomait nyalogathatták a londoni…..
morrisal_ 2011.06.09 22:43:25
Most tessék szépen félretenni a cinizmust, a mondvacsinált celebek iránt érzett zsigeri ellenszenvet és undort, és értelmezni a posztot. Nem bértollnokságból született, nem felkértek rá, hanem jött, mert jönnie kellett. Az RTL Klub idei jótékonysági akciójának mottója: Minden…..
morrisal_ 2011.03.15 19:30:17
@Nzoltan: röheJ. Ha már az írástudásnál tartasz.
morrisal_ 2011.03.15 19:47:35
@mrzigi: TE segglyuk, arra nem gondolsz, hogy gyerekekről van szó? Ha a te apád-anyád bugris paraszt, arról te tehetsz? Na ugye, hogy nem. Kicsit látszik ugyan rajtad, de hát ezt nem rovom fel neked.
De ha maga Charles herceg az apád, az sem a te érdemed.
Egy kisgyerek nem tehet semmiről, baromarcú.
Mellesleg: nem csak cigány családok éheznek.
Prémvadász beküldése előfordult már, de azért kirakom persze, már csak a hozzáfűzött vitaindító, vagy inkább -folytató okfejtés miatt is:Kedves Leiter Jakab!Ha ki is vágod, akkor is azzal kezdem, mennyire örülök, hogy létezik ez a blog! [Majd hülyék leszünk kivágni - a…..
  „A humor mindenkié!”– interjú Bödőcs Tiborral - A bucsuszentlászlói kerekasztal alapító lovagja, aki színésznek készült, magyar tanárnak tanult, majd humorista lett. Szerencsénkre. Háta mögött sokáig kis-Hofiként emlegették, de már nincs…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
Törzstagunk, és összes rövidítésünk birtokosa, Olman újabb beküldése következik.A Sarah Jane kalandjai című sorozatból ajánlanék néhány apróságot és pár szörnyű darabot. Ez a Doctor Who brit kultuszsorozat mellékvonala (spin-off). A Doktor egyik társa, Sarah Jane Smith…..
Subba Parlament: Érdemi munka 2011.01.19 14:14:00
szmr 2011.01.19. 14:19:17 Összeesküvést sző... vagy inkább kompromisszumot köt? ..
Vasárnapra már tényleg megérkeznek majd a véleményes hétvége véleményes félrefordításai, de addig élvezzük még Péter maratoni sorozatának következő részét a Mentalista félrefordításaiból. Rögtön ütősen kezd:A mentalista, második évad, 8. rész:Swell spot.Nyomasztó…..
Soha nem fogunk a végére érni. Még mindig Pétertől, még mindig a Mentalistából:A mentalista, második évad, 4. rész:About four months ago, I found a valet stub on the driveway from the Deerfield Inn.Néhány hónapja találtam egy parkolójegyet a zakójában, a Deerfield-i…..
morrisal_ 2011.01.07 19:52:53
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
Kedves olvasónktól megérkezett az update ehhez a kutyafuttában készült poszthoz:XY: szokás szerint késik a subba... a Cleveland Cavaliers felvette bemondónak és vett neki egy házat :D Köszönjük neki, ajándékul fogadja ezt a csőrkoptatót, hogy finomítson azon az éles…..
Hehh, na vajon melyik sorozattal kezdjük a nyilván mesésnek ígérkező 2011-et? Régi motorosunk, semiambisatöbbi százkétezredik beküldése következik.Az alábbi három finomság egyetlen részben (The One With The Prom Video - 2.14) lepik meg a gyanútlan nézőt:CHANDLER: "What? Oh…..
morrisal_ 2011.01.05 15:06:13
@Birca Maxval: és ha csak szövegben látod, akkor a hülyeség értelmessé válik? Nocsak, ezt kipróbálom...
morrisal_ 2011.01.05 15:07:12
@Leiter Jakab: köszönöm, ezért külön hálás vagyok. (A blog létrehozásából fakadó hálám mellett.. :))
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
morrisal_ 2011.01.02 14:11:37
@/Spam: Na, hát ezen jót röhögtem... Másodállásban MAGYAR GYEREKEKET korrepetálok angolból. Ergo: este hétig nyökögnek nálam(iskolában négyes-ötösre osztályzott!) felsős diákok, akik számára még az is nehézséget okoz, hogy egyszerű jelenidőben, egyes szám harmadik személyben az igét megtoldjuk egy "s"-szel... Ha én nem ülnék le velük tanulni, ég itt se tartanának. És igen, aránylag 'elit' (vagy annak mondott) sulikról van szó (egyházi ált. isk./művészeti gimn./kéttannyelvű/sat.). Még azt sem igen tanulják meg önszántukból, ami a szótárfüzetükbe le van írva... Az iskolai tanáraik...hm... finoman szólva szarnak az egészre, még ahhoz is tohonyák, hogy reálisan osztályozzák őket. (Ld. fentebb.)
Szóval én még várnék egy kicsit azzal, hogy egy, gettó-akcentussal elmakogott "opustól" féltsem az ANGOLT HÚ-DE-TANULÓ MAGYAR deákokat...
Summa summarum: röhejesek az érveitek, kedves hungaro-pannon-erkölcshuszár barátaim. ("Ne felejtsük el, hogy a gyerekek többsége kicsi korától angolt tanul...!" Ja. "The cat is in the box. Tyűha! LOLLOLLOL.)
A mai napon terítékre kerülő STÁRunk performansza olyan, akár egy Twin Peaks-látomás egy kistérségi böllér szemszögéből: a vízió főszereplője egy furcsa öltözetű, bizarr karakter, aki ezúttal nem elharapott szavakban, hanem lagzis melódiákban közli megfejthetetlen…..
Soron következő STÁRunk nem tévesztendő össze a szubbasszus hangú veterán sportriporterrel! Akiről itt szó lesz, az nem más, mint Vasárnap esti kívánságműsor című médiatörténeti diszkóbaleset műsorvezetője. A Budapest TV dalnoka figyelemreméltóan univerzális jelenség:…..
Ha már a Kankósbesenyői Fúziós Boldogasszony és Kolosi Péter kegyelméből újra figyelemmel kísérhetjük egy tucat bicskanyitogató tahó mindennapjait, lazuljunk hát egy olyan egyéniséggel, aki a reality celebvilágból teleportálódott a mulatós STÁRok közé. Mivel az illetőről…..
A VH-1 Rock of Love Bus című kiváló trashreality-műsorának egyik szereplője, Brittanya O'Campo, aki majdnem Bret Michaels (kamu)csaja lett a műsorban, hat hónapig rács mögött lesz, mert fejbevágott valami másik nőt egy középkori kelyhet formázó, súlyos üvegpohárral. Az áldozat…..