Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheraphine

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ime az utolsó történetünk a Hősök csapatától: Cím: Titkok pincéje  Kulcsok: Időkapu, kaszkarabokor Tartalom: A tízéves Valentin vidékre költözik családjával, ahol az egykori feltaláló tanyáján lévő fészerben számtalan félbehagyott szerkezet árválkodik. A fiú apjának üzlettársa megemlíti, hogy a…..
Íme a hatodik történet ezúttal ismét az Antihősök csapattól: Cím: Az igaz világ bűnöseiKulcsok: Dimenziókapu, kaszkarabokorTartalom: Asztrid isteni adománynak vélt képességével sújt le a vétkesekre, és vesz elégtételt az őt ért veszteségért. Megszállottan igyekszik visszaszerezni a számára…..
Sziasztok! Kicsit késve ugyan, de íme a negyedik történet, ezúttal az Antihősök csapat tollából: Cím: Időcsomózás Kulcsok: Időkapu, bojtorján Tartalom:  Ave, a megkeseredett, címétől megfosztott herceg meg akarja győzni bátyját, Meribard őrzőjét, hogy az Időhit fanatizmussá korcsosításánál jobb…..
Ezúttal ismét a Hősök csapattól érkezik történet: Cím: Az élet értelmei Kulcsok: csalán, Dimenziókapu Tartalom: Emi Scott már egy éve orvostól orvosig rohangál, és úgy néz ki, végre fény derül a bajára, de a vélhető diagnózis nem túl biztató. Legjobb barátja, Jacky, úgy dönt, két hetes túrára…..
Hősök csapat első története Cím: Egy érintés a halál Kulcsok: sarsaparilla, Élet-Halál kapuja Tartalom: Dr. Kata egy új kalandba csöppen, ami először nagy kínszenvedés számára, majd megtalálja társát aki segít neki élete végéig. Korhatár: +14 Műfaj: fantasy Figyelmeztetések: drogot soha az…..
Sziasztok! Elérkezett a várva várt nap, íme az első történet az Antihősök csapat tollából: Cím: Az ötven éves leckeMűfaj: urbanfantasyKorhatár: 16Figyelmeztetés: angst, gyilkosság, tabufeszegetés, mély lelki változás, utalás droghasználatra és erőszakra, némi csúnya beszédKulcsok: élet-halál…..
Fantasy Kihívás Kulcsok 2019.05.27 19:30:00
Sziasztok! Egy kis emlékeztető az íróknak, mielőtt a kulcsokat felfednének nekik: az idei évben a kihívás fő témája a "hagyaték", így ehhez mérten válasszatok magatoknak főkulcsot. Mielőtt leírnánk nektek a négy kulcsot, ami közül választhattok, szeretném felhívni rá a…..
Fantasy Kihívás Csapatok 2019.05.27 13:01:54
Kedves Írók, leendő Olvasók! Nos, meg kell mondanom őszintén, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire korán megtelik mind a kettő csoport. Szóval íme itt vannak az idei kihívás jelentkezői: Hősök csapat: Fekete Tekla, Sybill Dumbledore, M. H. Sethembe, Hugo Saulus Antihősök: Liani Hikawa,…..
Fantasy Kihívás BETELTÜNK! 2019.05.27 09:40:51
Sziasztok! Mindkét csapat megtelt, így több jelentkezést nem tudunk fogadni! Hamarosan ismét jelentkezünk a kulcsosztással... A Szervezők..
Sziasztok! Az antihős csapatunk megtelt, így már csak egy jelentkezőt várunk a Hősök csapatba! Illetve kérés jött felénk, hogy szeretnétek, ha hosszabb lenne az írói szakasz, így meghosszabbítjuk már most nektek! Kaptok +2 hét hetet, illetve amint megtelik a második csapatunk is, rögtön kiosztjuk…..
Sziasztok! A mai nappal megindul a jelentkezési szakasz, így amennyiben részt szeretnél venni a kihíváson, küldd el az adataidat a fantasykihivas@gmail.com e-mail címre. Fontos tudni, hogy amennyiben nem rendelkezel már publikált történettel, akkor is jelentkezhetsz a versenyre, így nem kizáró ok…..
Sziasztok! Többen is érdeklődést mutattatok egy újabb Fantasy Kihívásra, így úgy döntöttünk, hogy ismét megrendezésre fog kerülni. A kihívás teljesen a fantasy világról és lényekről szól. A jelentkezőknek az a feladata, hogy az általuk választott csapatnak a lehető legjobban megfelelve írjanak egy…..
Fantasy Kihívás Lezárás 2017.01.08 17:36:42
Sziasztok! Mivel nem érkezett elég vélemény a történetekre, így nem szívesen zárnám le eredménnyel a kihívást. Az íróknak köszönjük a részvételt, és a két olvasónknak a pontokat. A mai naptól szabadon oszthatóak a történetek. Íme a történetekhez tartozó író: Varjúboszorkány: ZajecSzerelem és…..
Fantasy Kihívás Pontozói szakasz 2016.12.23 23:51:44
Sziasztok! A tegnapi napon felkerült az utolsó történet is az oldalra. Sajnos kevesebb történetünk van, mint terveztük, de így több időtök maradt arra, hogy pontozzátok a történeteket. A tervezett időpontig, azaz január 1-ig lehet leadni a történetek alatt kommentben a pontjaitok. Illetve ez alatt…..
Sziasztok!  Itt az utolsó történet a happy end csapattól. Cím: A nappap Kulcsok:   Kulcscsoport: rubin, harcos, délután, kard, sólyom, kastély Képkulcs:    Tartalom: A nappap megment egy világot az örök sötétségtől. :)   Korhatár: 16+(?)   Műfaj: epika; novella   Figyelmeztetések: „Ki…..
Sziasztok! Íme a hetedik történet a Sad End csapattól. Cím: A tűz a jégben Kulcsok: Kulcscsoport: obszidián, jós, délután, parittya, sárkány, sziget Képkulcs: Tartalom: Kilian, az utolsó tűzsárkány az emberek világában bujkál jégsárkánynak álcázva. Mikor Brasa, a…..
Sziasztok! Itt a hatodik történet ismét a Happy End csapattól. Cím: A hold fénye rávetül... Kulcsok: holdkő, varázsló, kora hajnal, dárda, kígyó, sivatag Képkulcs:  Tartalom: A nagák és az emberek, bár kölcsönösen féltek egymástól, mégis békében éltek egy iráni-felföldi faluban. Egy nap aztán…..
Sziasztok! Íme a következő történet a Sad End csapatból. Cím: Az ónixszív Kulcsok: Kulcscsoport: ónix, szűz, éjszaka, íj, holló, liget Képkulcs:  Tartalom: A király titkos birodalomlátogatásán az utolsó tartományba érkezik Tenebris-be, ami nyugtalan és véres…..
Sziasztok! A negyedik történet ezúttal a Happy End csapattól érkezik: Cím: Három éjszaka Kulcsok: Kulcscsoport: borostyán, pap, éjfél, ostromgép, démon, tengermély Kép kulcs:  Tartalom: Egy világ, ahol a gyógyítók nemzetsége magányos, egy világ, ahol a földesúr régi korok gyermeke, egy…..
Sziasztok! Íme a harmadik történet ismét a Sad End csapattól: Cím: Szertefoszló életek Kulcsok:  Kulcscsoport: borostyán, pap, éjfél, ostromgép, démon, tengermély Kép kulcs:  Tartalom: Kezdődik a Tavaszünnep, melyet Rhuseiben a szűzvásárral tesznek különlegessé. A kontinens minden pontjáról…..
Sziasztok! Íme a második történet a Happy End csapatból: Cím: Szerelem és Szörnyűségek Csapat: Happy End Kulcsok: smaragd, uralkodó, szürkület, varázspálca, farkas és a barlang. Kép kulcs:  Tartalom: Disir sokat hallott már a családi átokról, de nem igazán hitt az anyjának. Egészen addig, amíg…..
Sziasztok! Íme az első történetünk, ami a Sad End csapatból került ki: Cím: Varjúboszorkány Csapat: Sad End Kulcsok: smaragd, barlang, varázspálca, farkas, szürkület Kép kulcs:  Tartalom: „Szeretné feladni, igazán igyekszik, de az emlékszilánkoktól képtelen szabadulni, még mindig ő az ebben a…..
  Sziasztok! Egy kis technikai baki után, de végül itt vagyunk. Tegnap beérkeztek a történetek, így a mai nappal megkezdődhet a publikálási szakasz. Minden nap egy történetet fogunk közzé tenni, amit már azon a napon pontozhattok is. A pontozáshoz nem kell se regisztrálnotok, sem…..
Drága Olvasók! Az írók sajnos nem tudták időre elkészíteni a műveket, így kaptak egy kis haladékot, ami azt jelenti, hogy még nem tudunk mit publikálni. December 13.-áig kaptak haladékot a leadásra, így az időpontjaink két héttel csúsznak. A publikálás december 14.-én kezdődik. Minden nap…..
Fantasy Kihívás Kulcsok 2016.10.31 23:08:15
Kedves Írók és leendő Olvasók! Kiosztásra kerültek a kulcsok, így most már nincs más dolgunk hátra, mint az írók felől, megírjuk a novellánkat, olvasók felől pedig, hogy győzzük kivárni, míg megkezdődik a publikálási időszak. Akik nem vesznek részt a kihíváson bizonyára kíváncsiak a kiosztott…..