Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traveler

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz perc alatt is lehet marhagulyást főzni. Persze csak levesporból. Ehető lesz ugyan, de valami megmagyarázhatatlanul kellemetlen utóíz marad utána a szánkban... Ilyen lesz az új alaptörvény is: alkotmány, levesporból.Ha minden a tervek szerint alakul - nem mondanám, hogy jól,…..
traveler 2011.04.19 23:08:41
@traveler: en nem felteteleztem, hogy esetleg az MSZPre szavaztal de nem nyugtatott meg az alkotmanyhoz fuzott megjegyzesed;
ugyanis, ha nem vagy MSZPs -egy primitiv, magyar ellenes kommunista-
akkor szerintem fel kellene ismerned, hogy a rend csinalashoz a szovetkezett bunozok jogkoret megkell csonkitani, mielott eredmenyesen hozzajuk tudsz nyulni; egyik nagyon fontos pontja ez az uj alkotmanynak;
amivel en sem ertek egyet az a EU-hoz valo hitvallas/elkotelezettseg, felo, hogy eljon az ido, amikor abbol Magyarorszagnak kikelle lepni, fennmaradasa erdekeben!
traveler 2011.04.19 23:08:41
@Melee: sajnos, rossz helyen valaszoltam ehhez a hozzaszolasodra, remelem, eljut hozzad;
a szavazassal kapcsolatban engedd meg, hogy megjegyezzem, az ervenytelen vagy nem szavazassal nem erosited egyik partot sem, - tuntetesnek sem lathato - de esetleg gyengited a megis talan szinpozansabbat; Salom;
traveler 2011.04.20 11:44:19
@KovA: nem vagy egyedul! szeretnem remelni, hogy nagyon sokan vagyunk !
Engedd meg, hogy gratulaljak bolcs gondolataidhoz.
Az Alkotmanyban lefektetett EU iranti elkotelezettseget szuksegtelen es felelotlen pontnak tartom - ezt meg idoben O.V. csapatanak bovebben kifejtettem, sajno, valasz nelkul maradt ! - annal is inkabb, hiszen ezt az EUbol senki nem kerte, ezt ok, az okosok talan seggnyalasi szandekkal, onkenyesen foglaltak az Alkotmanyban, amivel sajnos, " bilincset" tettek az orszag jovojenek sikeres palyara juttatasa eselyere.
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
traveler 2010.08.28 14:14:48
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..