Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsé986

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Hát, van az a pénz amitől nem öregszel. Bár Basinger karjával, vagy Madonna halántékával nem tudtak mit kezdeni, összességében elég jól dolgoznak a hollywoodi plasztikai sebészek. Jó hír viszont azoknak, akik Kahtleen Turnerre voltak akkoriban nagyon rágyógyulva, hogy jobban…..
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Csodálatos videót fedezett fel Sadia. Az 1938-ban készült Beautiful Budapest ugyanolyan bájos és szívet melengető, mint az 1936-os svéd útifilm (melyről időközben kiderült, hogy magyar felvételeket használt fel). Ám a Metro-Goldwyn-Mayer mozija nem csak abban különbözik a három…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Vastagbőr Az igazi válság 2009.01.13 11:01:00
Szűcs Kinga 33 éves, a Győri Nemzeti Színház színésznője.Gyerekkorában néptáncolt és szavalóversenyekre járt. Érettségi után a Hangár Színiakadémiára járt, majd átjelentkezett Gór Nagy Máriához. A Tanoda elvégzése után egy évig Sopronban dolgozott, majd Korcsmáros…..
Csinálni fogok egy szavazást, amiben eldől melyik a legidiótább magyarra fordított filmcím. Kommenteld be szerinted melyek a legszarabb filmcímek, aztán majd csinálok egy poll-r szavazót, leszopok valakit az indexnél, hogy kikerüljön a blog.hu főoldalra és a címlapra, hogy legyen…..
A Zugügyvéd a közelgő évvégére tekintettel teszi közzé az alábbi kérdést: Tisztelt Zugügyvéd!Az lenne a kérdésem ha valaki fiktív számlákat  vesz,akkor azt büntetik jobban,vagy azt aki adja?Ugyanis egy rokonom felfügget,kapott mert adott 7 misiről számlát,aki vette…..
Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a…..