Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az ember aki semmit sem hitt el...

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd 20 euró kilójaaa! 2008.04.22 14:03:00
A szerb PRESS ONLINE cikke szerint 300-tól 1000 euróig terjed az ára azoknak a fiatal gyereklányoknak, akiket a szerb húspiacon adnak-vesznek az alvilág kereskedői. Befektetésnek sem utolsó az emberhús, hiszen kurvaként 50.000 eurós éves jövedelmet jelenthetnek gazdáiknak a…..
az ember aki semmit sem hitt el... 2008.04.22 20:54:08
Bizarr, sőt, gusztustalan fejlesztéssel állt elő a koreai LG: az SH240 típusjelű mobil gombjai tapintásra a valódi emberbőrre emlékeztetnek. Vannak olyan dolgok, amiket még bottal sem szívesen piszkálnék, és a valódi emberbőrre emlékzetető fröccsöntött izék pont ilyenek.Azért…..
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..
az ember aki semmit sem hitt el... 2008.03.26 09:51:32
Appleblog Kifogytak az iPhone-ok 2008.03.26 07:07:00
Legalábbis Manhattanben. Az AppleInsider szerint New York belvárosában egyáltalán nem lehet kapni a telefont, akár a 8 gigabájtos, akár a 16 gigabájtos modellről beszélünk. A SoHóban, az 59. utcánál és a nyugati 14. utcánál dolgozó Apple-alkalmazottak megerősítették, hogy az…..
Most azt kéne mondanom, hogy egy sorozat amit nem Pamela Anderson csöcsei mellei vittek előre. És igazat mondanék! Mert mellette még van néhány mellékcsöcs is , és egy néger izmos csávó. Egy gagyi sorozat, ahol Pamela Anderson a hülye szőke picsa , aki egy testőr cég arca. Mellette…..
"Pénzhiány miatt idén a tavalyinál sokkal kevesebb utat, két részletben mintegy 30 kilométert újíthatnak fel a fővárosban..."Na persze. Verje ki egy sas, ha ezt elhiszem.....
az ember aki semmit sem hitt el... 2008.03.17 21:11:59
"A McLarennél a melbourne-i győzelem után is tisztában vannak vele, hogy számolniuk kell az idénynyitón bukdácsoló Ferrarival." - cikk itt.ekkora hintést. maszírozza meg a hátam egy puma, ha beugrok a dumának... természetesen nem hiszik, hogy a Ferka beszopatja őket. de majd…..
autózz! Kis mozdulat, nagy hatás! 2008.03.17 08:29:00
Robi alábbi levelében fejti ki nekünk, hogy egy apró mozdulat milyen következményekkel járhat bizonyos feltételek együtt állása esetén, valamint arra is kíváncsi - ahogy mi is -, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban... Egy olyan autózási szokásról mondok…..
Mi van, ha nagyobb halat fogok, mint én vagyok? Mi van, ha nagyobb halat fogok a Tóth Károly bajuszába kapaszkodó Schmuck Andornál is? Fary gigaharcsa-kalandja - némi provokációm hatására - felgyújtotta kedvenc horgász-levelezőlistám Öveges professzorainak fantáziáját. Eredetileg…..
"A csütörtöki salzburgi sajtókonferencián a kerekes székben megjelenő, nyugodt és pozitív szemléletű osztrák síelő elmondta, örül, hogy egyáltalán itt lehet. Lanzinger elfogadta a sorsát..."muhaha... méghogy elfogadta sorsát... szopjon le egy hiúz ha ezt megeszem!..
"A referendum éjszakáján ugyanis Horn Gábor (SZDSZ) eleresztette magát a Hír televízió kamerája előtt, s arról beszélt, hogy a választók a „picsába küldték” Gyurcsányt. Ezzel a verbális kilengéssel egyébként szívességet tett a nagyobbik…..
"a pártelnök 135 ezer forinttal túl is fizette magát, így ez a pénz visszajár számára"...jah, persze. hát a faszom nem kéne?..