Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmickey

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pionírok sorsa a szopás - hangzik az első szovjet homoszexuális pornófilm nyitó mondata. Mennyire igaz ez azokra, akik Magyarországon korszerű technológiát vagy szolgáltatást vásárolnak. Többször is írtunk már a T-sek IP Tv-jének gyengélkedéséről, most meg arra panaszkodik…..
Magyarországon ilyet is lehet. A Centrum káefté nem hajlandó közzétenni, ugyan hova folyik el az a rengeteg fantombírság, ha nem az önkormányzatok kapják? A Látkép Egyesület beperelte őket közérdekű adatok visszatartása miatt, de ezidáig nem sikerült rávenni őket, hogy…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
Elnézést kérünk érzékenyebb olvasóinktól a cím miatt, de annak a verekedésnek a minősítésére nem nagyon vannak kulturált szavak, amely a QMJHL Quebec Remparts–Chicoutimi Sagueneens playoffmeccsen zajlott le március 22-én. Előbb megmutatjuk videón, mi történt, aztán…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Ha kíváncsiak vagyunk, hogy tíz év múlva milyen díszletek és inzertek között fog büntetni a Nap-Kelte, akkor feltétlenül nézzünk bele a Reggeli jam-be. Már a felütés is vicces, a műsorvezető minden adás elején kábé mintha a konyhából jelentkezne be, mögötte kis ablak,…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
Alighogy vége lett a Blu-Ray és a HD DVD harcának, egy újabb versenyző jelentkezett be. A HD VMD azzal próbál támadni, hogy sokkal olcsóbb, mint a Blu-Ray. A technológia mögött egy londoni cég áll, ők azt állítják, hogy azért lehet népszerű a termékük a nem túl módosak…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
vmickey 2008.03.07 15:20:49
Milliárdosnak lenni borzasztó. Folyamatosan foglalkozni kell azzal a sok pénzzel, közben meg retteghet az ember, rajta van-e a neve a liechtensteini adóelkerülők nevét tartalmazó cédén. A milliárdosnak nem lehetnek vágyai, mert mindent meg tud venni magának, folyamatosan álszent…..