Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WeddingWay

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praktikus tanácsok fogadalom íráshoz A polgári szertartás egyik legbensőségesebb és meghatározóbb része az esküvői fogadalomtétel, amely mély érzelmi töltettel színesítheti meg a szertartás pillanatát.  Ez az első olyan alkalom, amikor elmondhatjátok a közeli család és barátok előtt, mit is…..
Tényleg másfél év szükséges az esküvői előkészületekhez? Mostanában picit ritkábban írtunk nektek, de csupán azért, mert szerencsére az idei szezon nagyon jól sikerült és ki sem látszottunk a munkából. A nyár elején szépen lassan érkeztek a jövő évi megkeresések is, amiknek természetesen nagyon…..
Esküvői gyermekfelügyelet A vendéglista összeállításánál gyakran felmerülhet a kérdés: melyik vendég hozza magával a gyerekeket és egyáltalán szeretnétek-e, hogy a szülők gyerekekkel érkezzenek. Ez egy komoly döntés, hiszen több gondolat is felmerülhet bennetek, vajon jó-e, ha ott vannak a…..
Az asztalok számozása Az asztalszámnak ugyanolyan fontos szerepe van az esküvőn, mint bármi másnak, ezért nem szabad megfeledkezni róla. Az ültetési rend részeként kiemelt funkcióval bír, hiszen segíti a vendégek tájékozódását, hogy hamar megtalálják a helyüket az asztaloknál. Összeszedtünk Nektek…..
Időtlen színkombinációk Mint tudjátok, évről évre változnak az esküvői trendek, azonban van tíz szín, ami szezonról szezonra örök és birtokolja az esküvői színpalettát. Melyek ezek a színek? A fekete-fehér olyan klasszikus esküvő, aminek kiválasztásánál nem lőhetsz mellé. Ennek a két színnek a…..
A selfieBUS indulása A mai modern világban senkinek nem kell bemutatni a selfie-zés fogalmát, hiszen mindenki jól ismeri és alkalmazza a mindennapokban. A selfie jelentése: önfotó, tehát az a fénykép, melyet mi magunk készítünk saját magunkról. 2013-ban az év szava lett és a közösségi médiában…..
Észrevétlen költségek A költségvetési terv elkészítése az előkészületek elején rendkívül hasznos lehet, hiszen felmérhetitek a körülbelüli összegeket. Sajnos azonban akadnak olyan költségek is, amik kimaradhatnak a számolásból. Ezeket szedtük most össze Nektek: Koszorúslány felkérő…..
Milyen ruhát ajánlott viselni a fotózás során? Nemrég történt meg az eljegyzés? Gratulálunk!  A lánykérés után a menyasszonyok többsége, szinte azonnal elkezdi megtervezni fejben a nagy napot. Tapasztalatunk szerint ilyenkor ugyanis mindenki a fellegekben jár és annyira be van zsongva, hogy…..
5 praktikus tanács a tökéletes hangulathoz Ha nyár, akkor esküvő. Sokan szeretik a jó időt és a napsütést, ezért szívesen választják a nyári hónapokat, pedig az év többi szakaszában megtartott menyegző ugyanolyan értékű és csodás lehet. Korábbi cikkünkben (Mikor mondjuk ki a boldogító igent?) egy…..
Esküvőszervezői jelenlét csak az esküvő napján Közeledik az esküvő szezon! Számunkra és az ifjú párok számára talán az év egyik legjobban várt időszaka. Hiszen hónapok óta semmi más nem jár a gondolataitokban, minthogy mi hiányozhat még, mit kell még elintézni és kikkel kell egyeztetni. Igen, ezek…..
Nincs plusz egy fő? Nem probléma! Esküvőre vagy hivatalos?  Nincs plusz egy fő a láthatáron vagy épp párod külföldön tartózkodik, és nem tud elkísérni? Az esetek többségében ilyenkor azért átfuthat a fejedben az a megoldás is, hogy kis ajándékcsomagot küldve az ifjú párnak megköszönöd a meghívást,…..
Mielőtt nyomdába küldenétek a meghívókat Az esküvő előtti néhány hónapban a meghívók átadása sokkal több időt vesz igénybe, mint gondolnátok, persze attól is függ, milyen létszámú esküvőről beszélünk. Elkészülésükig hosszú út vezet, hiszen napokig tartó nézelődés, tanakodás után ki kell választani…..
Mit fizet a menyasszony és mit a koszorúslány? Sokszor felmerülő kérdés a menyasszonyok részéről, hogy milyen költségeket kell állniuk a koszorúslányoknak; mit szükséges mindenképp fizetniük a menyasszonyoknak és mik azok a kiadások, amelyek a barátnők pénztárcáját terhelik. A menyasszonyok úgy…..
1. Nem enni Akármennyire is izgulsz az esküvőd napján, valamit mindenképp enned kell! Ha mást nem, néhány kocka csokival, müzli szelettel, gyümölccsel vagy pár aprósüteménnyel vedd elejét a rosszullétnek, hiszen ez egy nagyon hosszú nap lesz, sem neked sem pedig a násznépnek nem lenne jó, ha…..
Mennyit érdemes várni az esküvőre az eljegyzés után? Az újévi eljegyzések sarkalatos kérdése általában, hogy mikor legyen az esküvő: idén vagy jövőre.  Nem egyszerű eldönteni, hiszen akik már teljesen be vannak zsongva az esküvő gondolatától és alig várják, hogy Életük Szerelme elvegye őket, azok a…..
Esküvő utáni ügyintézés Először is nagyon boldog, szeretetben és vidámságban gazdag  új évet szeretnék kívánni Mindenkinek! Remélem kellemesen teltek az ünnepek is, sokat pihentetek, hogy aztán újult erővel kezdjétek a 2017-et! A mai téma nem lesz más, mint a boldogító igen kimondása utáni…..
Érzések az esküvő után Mai írásomat a címben feltett témakörnek szeretném szentelni, mert minden bizonnyal, aki már házas az tudhatja, hogy a kedves barátok, rokonok a menyegző után sorra teszik fel ezt az egyszerűnek tűnő kérdést, aki pedig esküvő előtt áll, az nem is gondolja, hogy ez az, amivel…..
Előkészületek IV. Milyen édességgel kedveskedjünk a vendégeknek a vacsora után? Ez az a kérdés, ami azonnal felmerül a menyasszonyok többségében, amikor gondolataikban már tervezgetik a nevezetes napot, hiszen a torta és a desszertek is fontos részét képezik az esküvőnek (mint persze minden más).…..
Kiállítás, workshop, vásár, divatbemutató Múlt hét szombaton 5. alkalommal került megrendezésre a Wedding Pop-up Bazár. Ez az exkluzív esemény 2015 óta várja a látogatókat; esküvőre készülő érdeklődőket, akik inspirálódni szeretnének nyugodt környezetben, hiszen itt kisebb helyen ugyan, de…..
Előkészületek III. A RUHA. Megvan már a ruha? Milyen lesz a ruha? Érkeztek a kérdések hónapokkal az esküvő előtt, és ahogy közeledett a dátum, úgy vált egyre gyakoribbá az érdeklődők száma. Nos „sajnos” mindig csalódást kellett okoznom a válaszommal, hiszen a ruhám csupán 2 nappal a menyegző előtt…..
Előkészületek II. Újra itt vagyok néhány hét kihagyás után, frissen és ötletekkel teli! :) Szeptember 10-én volt a MI Nagy Napunk, ami igazán jól sikerült! <3 Az előtte álló hetek és hónapok meglehetősen pörgősen teltek, igyekeztünk mindent a saját elképzeléseink szerint megszervezni és…..
Eindhoven /Balaton Ahogy előző írásom elején is olvashattátok, szeretnék most néhány szót ejteni a múlt héten megtartott esküvőről, ami igazán jól sikerült. :) Ági és Rick még tavaly decemberben kerestek meg azzal a céllal, hogy júliusi esküvőjük szervezését vállaljam el. Örömmel mondtam igent…..
Előkészületek I. Néhány nap pihenés után ismét belevetettem magam a munkába! Közeledik egy nem hétköznapi esküvő a Balatonon, további képek és hírek róla hamarosan! ;) Addig is előszeretettel beszélek az én nagy napomról és annak kisebb kulisszatitkairól.:) Hihetetlen, de nagyon gyorsan telnek a…..
Őszinte vallomás Kedves ifjú pár! Biztosan kerültetek már olyan helyzetbe vagy épp most szembesültök azzal a ténnyel, hogy szeretett vendégeitek száma napról napra csökken. Keresitek az okát és csak jönnek az újabbnál-újabb kifogások, hogy miért nem tudnak ott lenni a ti esküvőtökön, azon, amit már…..
Waves kollekció 2016. május 26-án került megrendezésre Kathia Dobo és Sophie by Chance közös kollekciójának bemutatója, amely a Waves nevet kapta. A két tervező egyedi táska- és alkalmai ruhákat felvonultató bemutatkozásának szervezésében öröm volt részt venni és együtt átélni sikerüket. :) Az…..