Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnny66

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
Egy elismert magániskola megadja majd az alapot az egyetemhez, legyen az az Oxford vagy éppen a Harvard, de ami sokkal fontosabb, az a kapcsolatok Néhány hét múlva elkezdődik az iskola. A mostani évfolyamra ugyan már késő új helyet választani a burzsuj lurkóknak, de ha még…..
"Micsoda?! Dehát a munkahelyen nem lehet aludni, még a végén kirúgnak!" - ha esetleg ez lenne az első gondolatod a poszt címéről, kedves olvasó, akkor valószínűleg új vagy ezen a blogon, meg egyébként is egy nyeretlen zöldfülű vagy. De ne csüggedj el, tanulj, és gyorsan olvasd…..
johnny66 2012.07.02 15:40:45
@endike:
Ha valaki nem dolgozik hatékonyan, akkor lehet figyelmeztetni, vagy adott esetben kirugni.
Fontos: de nem azért, mert elaludt munkaidőben.
A kettő nem feltétlenül következik egymásból. pl. lehet, hogy annyival tovább marad délután, vagy a munkája jellege eleve lehetővé teszi.

Egyébként az érdekes, hogy a munkahelyen alvás rögtön leveri a biztosítékot, de attól, hogy munkaidőben kiugrok a postára, autógumit cserélni, stb, senkinek a szeme sem rebben...

A témához: nekem a hazamenés, vagy -ha messze volt a munkahely- a kocsi a módszer..
Éjszakai műszakban persze az iroda is, de az más..
UPDATE: ÚJ BEJEGYZÉS A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA OLVASHATÓMegteheti-e egy állam Európa földrajzi közepén, hogy hagyja bedőlni saját légitársaságát? Vajon a szűken vett gazdaságosság oltárán fel lehet-e áldozni egy olyan vállalatot, amely túl azon, hogy közvetve több, mint 25…..
johnny66 2012.02.20 14:30:05
@Martian:
Ha valaki a LHR-ra akar eljutni, az Malevval se mehetett ugye..
A BA meg tovabbra is letezik, fapadossal oda nyilvan nem..

Mellesleg eszembe jutott egy kerdes a Malev rajongokhoz: hogy lehet az, hogy a Malev / BA kozos uzemeltetesu jaratokra a BA-nal mindig olcsobban lehetett Londoni jegyet venni? (nem az atvaltas miatt, ugyanugy ft-ban, magyar bankkartyaval)
johnny66 2012.02.20 23:21:51
@Martian:
Igen, ez igaz.
De az is Malev/BA kozos uzemeltetes volt, British gepekkel. A mai napig is letezeik, talan BA866 szammal. Ja, es ugye a BA-n keresztul regen is olcsobb volt ra jegyet venni. Tehat tul. keppen semmi nem valtozott.

@Monarch:
A Zurich sajnos mas helyzet, itt nem kozos jaratok voltak, es az en tapasztalatom szerint raadasul altalaban a Malev volt az olcsobb. Most aztan -miutan nem maradt konkurencia- a swiss atment pofatlanba, es meg dragabb lett..
HamPLÓ Találós kérdés 2012.02.06 22:00:00
Remélem még nem adtam fel ezt nektek :) Mi a meglepő a képen?..
johnny66 2012.02.07 00:30:15
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: kozben rajottem, sot, meg is kerestem a helyet google maps-on. :)
(Viszont a tulajeknak inkabb lengyeles neve van, ami fura..)
johnny66 2012.02.07 09:10:47
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
Hack OS X A legolcsóbb Apple ever? 2011.09.07 11:55:00
 Mennyibe is kerül egy Hackintosh? Nos a válasz közel sem egyszerű. Ha egy Apple gépet akarunk venni, nincs sok lehetőség, összesen talán kéttucatnyi konfigurációból lehet választani, ellenben ha magunk építjük a sufni Mac-et, akkor azt nagyon tág határok között úgy rakjuk…..
johnny66 2011.09.08 10:38:35
@an hero please:
Hat igen, beszoptam, alaposan..
Meg probalkoztam utana sokmindennel amit a forumokon talaltam, hatha jobb lesz, nem sok sikerrel..
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
johnny66 2011.07.20 14:58:00
@árnyékgyuri:
Elvileg ez egyértelmű, és ez alapján mindenkit ingyen be kéne engedni a nagyrétre, aki azt mondja hogy tüntetni jött. Majd ennek az összes pluszköltségét az önkormányzattól (nyilván ők hibáztak) behajtani.

Csak egy ponton sántít a dolog, ugyanis világos a joggal való visszaélés szándéka (amit fentebb parandroid idézett is). Így mégsem annyira egyértelmű.. És ezt nem ártana már a rendezvény előtt tisztázniuk az érintetteknek.
johnny66 2011.07.20 15:25:49
@árnyékgyuri:
Igen, a bíróság viszont rögtön meg fogja kérdezni a tüntetés szervezőjét, hogy ugye nem most jött a marsról, nem tudva azt, hogy pont akkor sziget fesztivál van.
És ezzel, meg azzal, hogy a óbudai sziget nagyrétnek nem sok köze van a benzinárakhoz, meg is kérdőjeleződik a jóhiszeműsége.
johnny66 2011.07.20 15:27:59
@Borenbukk:
Köteles. Pontosabban nem akadályozhatja.
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
Abcúg 80s! MAGYAR POP 2010.11.25 23:10:00
NAGYON KIS GENERÁCIÓ Az megvan, hogy Poptaritop? Vagy így, hogy Pop Tari Top? Fiatalabbak kedvéért, nem, ez nem a Star Wars rendezői változatának soha be nem mutatott, gülüszemű, tapadókorongos, közepes erősséggel animált idiótája a Kebu galaxis Ridabala bolygójának kedvesen…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
johnny66 2010.11.22 17:37:27
@zoli vagyok:
hát remek, köszi.
Azért arra is kiváncsi lennék még, hogy ehez van-e joguk, de ha van, akkor is gusztustalan.
johnny66 2010.11.23 10:33:29
@mr.pither:
Baszki, ezeket a dvd változatból is kivágták..
A szemetek! :)
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
johnny66 2010.11.16 15:44:08
@Noname Cowboy:
Igen, pár másodpercel megelőzött a "válasza" :)
A sorozatjunkie-n tette ki human insect kolléga ezt a képet, amin a network tévében (és részben a fizetős kábelcsatornákon) nem használható szavak listáját tartalmazza. Ha ezeket akarod kimondani, sípolnak izomból. ..
Vastagbőr A traktortábla-gate 2010.11.12 14:51:00
Demszky kurva traktoros táblái még gazdája "távozása" után is milyen galibát okoznak ... Feljelentést tett a rendőrségen Szaniszló Sándor (MSZP), a Fővárosi Közgyűlés tagja, mert álláspontja szerint Ughy Attila (Fidesz-KDNP) nem rendelkezhetett legálisan olyan…..
Égető szükség van egy elrettentő példára, de az biztos, hogy egy miniszterelnök esetében mindenféle gyanúnak tízszer olyan biztosnak kell lennie. A legfőbb ügyész helyettese a Parlamentben Budai Gyula kérdésére nem cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc is gyanúsított lehet a…..
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
johnny66 2010.11.04 18:21:00
@Adani:
Ez valóban így volt, ilyen "modem"eket én is láttam anno.
Amugy tulajdonképpen ugyanazt csinálták ezek összeségében, mint egy rendes modem. Úgy emlékszem pl. hogy eleinte a PC-s modemek is tudtak impulzus tárcsázást, ami ugye a mechanikus telefonközponthoz kellett.

Viszont egyet nem értek: honnan tudta volna a Posta, hogy mit kötnek rá a hálózatára?
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
Logikus lépés és igazából már ideje is volt már. A Google elindította az Android telefonok gyűjtőoldalát. Országok, szolgáltatók és gyártók szerint is böngészhetünk a készülékek között, de hogy ne legyen teljes az örömünk természetesen Magyarország nem szerepel a…..
Design Pumpa Piros-sárga-zöld 2010.10.13 22:24:00
Van a közlekedésnek egy fontos eleme, amit eddig igen keveset fejlesztettek. Ez nem más, mint a közlekedési lámpa. Pedig néhány viszonylag egyszerű és nem túl drága megoldással nagyban javulhatna a közlekedők biztonsága. Erre tett kísérletet Roberto Vackflores, enegiatakaréko s…..
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
johnny66 2010.09.27 18:22:45
@tasavallan presidentti:
A Junosztynak keleti hangnormája volt, amit ugyan tudott a c64 (át kellett kapcsolni egy kapcsolót hátul), de így is lehetetlen volt ugy behangolni, hogy a kép is meg a hang is egyszerre jó legyen..

Monitorrá alakítva valóban ég és föld volt a minőségi különbség.
johnny66 2010.09.28 10:05:47
@Ööö:
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de ha jól emlékszem 6.
Hú, menny emlék előjött a cikk (meg persze a többi "szerdai retró" rovat) kapcsán.. :)
johnny66 2010.09.29 14:33:06
@Dudi:
Amugy pl. assembler-ben csak így lehet ciklust csinálni..