Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qery qreyhound (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondolom, hogy sokan vágynának ilyesmire, de a Microsoft új operációs rendszere tényleg egészen normálisan néz ki (eltekintve a folyton előbukkanó évtizedes örökségektől), szóval akinek tetszik az Apple telefonja, de szeretne különbözni, annak itt a tökéletes megoldás, a…..
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
Ön szerint elképzelhető, hogy 2012-től a kábeltévéhez hasonló díjcsomagokban kell majd előfizetnünk a legnépszerűbb internetes oldalakra? Két vezető kanadai telekommunikációs cég alkalmazottjai szerint igen. Vajon csak kacsa hír? Vagy a telefontársaságok ma még titkolt…..
Most azért kicsit kárörvendek: nemcsak a magas lányoknak szívás az élet, de úgy tűnik az alacsonyaknak is, még a hószünet és az iskolaköpenyek idején és a ping-pong asztalok tövében is. Még valamikor az özönvíz előtt történt a nagy hószünet utáni napokban,…..
A sonka gazdája nem biztos, de egyébként valószínűleg sokan mások jelen lesznek a mai összejövetelen. Gyuritól és Janitól is megkaptam egyszerre a felhívást amit berakok ide. Jómagam is tűzróka használó vagyok de sajnos nem tudom megmondani mióta, mert az IE korszakra nem is…..
qery qreyhound (törölt) 2008.06.17 09:46:20
Subba Párzó sellők 2008.06.17 07:57:00
Rajongunk a természetfilmekért, de a családi kisvideókat is imádjuk. Ha együtt van a kettő akkor szinte maga körül forog a fejünk az örömtől! Ezt a rövid videót a két játszadozó sellőlányról munkakezdéshez ajánljuk. Ne irígykedjetek a nyaralókra, ezt az élményt…..
qery qreyhound (törölt) 2008.06.17 09:05:37
[imi] · foldiek.blog.hu 2008.06.17. 08:25:37
amúgy meg csatlakozzatok:
foldiek.blog.hu/2008/06/17/firefox_3_download_day_2008

Köszi hogy szóltál, majd' elfelejtettem hogy ma új Firefoxot kell tölteni a gépekre :)
Konzervatórium A minimálbérről 2008.06.17 07:05:00
Az állam sokféle módon beavatkozhat a gazdaságba, ezen módok között akadnak védhetőbbek és kevésbé védhetőek. Egy biztos: kevés beavatkozás ártott annyit egyrészt a gazdaságnak, másrészt a társadalom általalános erkölcsi karakterének, mint a minimálbér intézménye.…..
A Gizmodo összeszedte a legégetőbb kérdéseket az iPhone-nal kapcsolatban, gondoltam lefordítom, és hozzáteszem azt, amit már lehet tudni a magyar starttal kapcsolatban. Gondolom sejtitek, hogy olyan nagyon nem kellett agyondolgoznom magam a hozzáadott érték tekintetében, hála a…..
Ismét hihetetlen fejelsztéssel állt elő egy kínai mobilgyártó, a ChinaKing nevű cég nem kevesebbet állít, mint hogy elkészítette a világ első proektoros mobilját. Az Engadget tartalomipari szakmunkásai voltak olyan jók hozzánk, hogy elvégezték a piszkos munkát, lefordították…..
Mai tanakodásunk tárgya a kedvenc országunkról külföldön alkotott kép, illetőleg annak hiányosságai...    Hogyan lát bennünket egy külföldi? Mit mond neki Magyarország?   Súlyos gond, hogy egyes országokból (Nagy-Britannia) sokan jönnek kicsiny hazánkba, főképp…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Hóbelevanc Csődben a multiplexek 2008.06.12 10:30:00
Annak idején nemhogy a nagyvárosok büszkélkedhettek mozival, de gyakorlatilag alig volt kistelepülés, ahol ne lett volna elérhető a szórakozásnak ez a formája. A legkisebb üdülőfaluban is volt még a 80-as években fapados mozi, valamilyen kisméretű vetítőgéppel. Aztán lassan…..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
qery qreyhound (törölt) 2008.04.10 18:04:54
Továbbra is tandíjpártiságát hangsúlyozta Magyar Bálint fejlesztéspolitikai államtitkár a Budapesti Corvinus Egyetemen rendezett keddi vitán, ahol Pokorni Zoltán azt mondta: a tandíj a felsőoktatás számára tényleges segítséget nem jelent, ártani viszont árthat, s bizonyos…..
DarkBlog Tilos az Á... 2008.03.05 19:43:14
rpádsáv. Igen. Budapesten, március 15.-én az ünnepségek helyszínén _csak_ magyar, EU, Budapest zászló lehet nálad.Más nem.Megoldás?Varrd össze a magyart és az Árpád-sávost. Vajon mit csinálnak?..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
qery qreyhound (törölt) 2008.03.05 19:36:27