Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadász76

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés hosszú lesz, és egyes részeiben bizonyára vitatható, ezért olvasása nem való mindenkinek. Én szóltam. Az országot leginkább megosztó feszültségeket a hatalmon lévők a nemzeti burzsoázia megteremtésének természetes konfliktusaként értelmezik, az ellenzékiek pedig a közjavakat ellopó…..
vadász76 2019.02.08 10:47:09
@Minden ballib bérretteg: Na erről beszéltem, kedves iskolázatlan, tudatlan barátom, hogy képtelenek vagytok megérteni, amit olvastok.Mihelyt kicsit valaki nátja a gazdidat, egyből jössz a Gyurcsánnyal, Mszpvel még a megszűnt SZDSZ-el is !! :-D :-D Hát ennyire féltek ? :-DD A Soros Gyurit kihagytad :-D Amúgy csináltál felmérést, hogy ki kit gyűlöl jobban ? Ja, hogy a köztv felmérése alapján mondod ... :-D :-D
vadász76 2019.02.08 10:49:11
@Minden ballib bérretteg: Azt is nézd meg, hogy mennyi ma egy albérlet, egy lakás, egy kg krumpli, stb. Csak a tárgyilagosság kedvéért.
Amíg nálunk azzal megy a bohóckodás már évek óta, hogy nagy nehezen valahogy létrehozzuk a 160-as közlekedést, meg az olcsóbb, de mégis drágább IC+ kocsikat, addig Csehország 10 év alatt megközelítette Ausztriát, s az elkövetkező 10 évet tekintve immár hivatalosan is…..
vadász76 2018.12.03 21:46:51
@ursus artos: Milyen MÁV fejlesztésekről meg új sárga buszokról beszélsz te idióta balfasz ?
vadász76 2018.12.04 15:22:21
@ursus artos: Bocs, csak most olvastam, hogy Volános vagy :-D Nincs is több kérdésem :-D
A balfasz még enyhe jelző is az olyan magadfajtákra, aki egy-két utas viselkedése alapján már többes számba említi a renitens utasokat. Most mondjam én is azt, hogy minden Volános idióta barom, mert egyszer az egyik nem adta meg nekem az elsőbbséget és majdnem belém jött ?
Már hozzászoktunk, ahhoz, hogy Boross Péter, egykori miniszterelnök hajmeresztő kijelentésekre ragadtatja magát, de amit a Heti Válasznak adott mostani interjújában mondott, már túl van a fejszőrzet borzolásán. Boross természetesen a kormány mostani slágertémájára, a…..