Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbi

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
bumbi 2016.02.09 16:26:44
@Gringo: Nem már, barátom, hanem még...
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Szegény Dávid panaszai. Ahol minden félrement, ami csak mehetett, így aztán nem meglepő (De.) a sztori egy pontján az Intrum felbukkanása.  Kedves Homár! Történetem 2014. áprilisáig nyúlik vissza, nagyon bonyolult, hosszú, a megoldás pedig kézenfekvő és végtelenül…..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
Becses brigantik Grófságos 2014.08.23 06:33:00
Miután Gróf kiejtette a száján az utolsó mondatot, miszerint ő a jövőben gróf Körömházy Aurél komornyikja lesz, végigjáratta tekintetét rajtunk, figyelve, hogy milyen hatást vált ki belőlünk a közleménye. Ez a hatás egyelőre az értetlenséggel vegyes hüledezéssel volt egyenértékű:- Mivvaaaan?- Milyen…..
Tékozló Homár Akció Spar-módra 2014.11.20 12:29:00
Akció van, csak nem nem úgy és nem annyiért, de holnapra már jól lesz kiírva! Hát ez hol a vevő problémája? Azon túl, hogy kötelesek lennének annyiért adni a bort, amennyiért hirdetik, az is kínzó kérdés, hogy vajon mért tart 1 napig, hogy javítsák a feliratokat? Kedves…..
Amilyen rég volt Telenoros sztorink, olyan durva az alábbi becsapdázás. Előfizető és előfizetői kód nélkül, kiskorúval a vonal végén csomagot módosítani? Ezt vajon hogy gondolta az ügyintéző? Kedves Homár,A Telenor mobilszolgáltatónál van az előfizetéses telefonszámom,…..
Ez itt a nagy kérdés. A fogyasztóvédelmi kisokos alapján szerintem nem így megy ez, de rákérdezünk majd a Vodafone-nál is. Kedves Homár! Pontosan 8 éve a Vodafon egy akkor eléggé kedvezőnek tűnő tarifacsomaggal csábított át a Telenortól. Ez a Bónusz csomag…..
bumbi 2014.09.29 16:01:39
@Gazsibacsi: ÁSZF: 12.7.7. Az Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi felmondásának felmondási ideje a 12.7.4. vagy a 12.7.5. pontokban meghatározottak kivételével 60 (hatvan) nap.
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Számhordozás delux. Egészen hihetetlen történet Évitől, aki megírta a T-nek, hogy elégedetlen, váltani akar és írják meg a számhordozás menetét. Erre kikapcsoltál a telefonját. Kedves Homár! Nekem egy T-Mobile-lal kapcsolatos érdekes tapasztalatom volt, nem tudom, mennyire…..
Nekem bejön ez a sok golyó. A sajtóközleményből idézünk: A változás a svéd Modern Times Group médiacsoport tulajdonában lévő televíziós csatorna logója mellett a színvilágot és a vállalati honlapot is érinti. Az új dizájn házon belül készült: a VIASAT3 a dán…..
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
bumbi 2014.01.06 13:16:48
@jorosz5: és a verbális szexuális erőszak után be kellene vezetni a gondolatbűn fogalmát is, nem?
Timiék 3 óra után nem bírtak tovább várni a vacsora felszolgálására a Zorbasban, úgyhogy leléptek, bár az italokat kifizették: 2013.12.13-án voltunk egy céges karácsonyi bulin a budapesti ZORBAS görög étteremben, ami igen gázos hely és ezt szeretném megosztani mindenkivel.…..
bumbi 2013.12.19 16:15:05
Már nem tudod, mikor megy el pihenni a Scandal? És mikor jön a Banshee, az Intelligence vagy a True Detective? A TvLine segít, mert ők már csak ilyenek, mi meg elcsórtuk tőlük a kalendáriumot. Két kép, az egyiken december, a másikon január sorozatfináléi, évadzárói, premierjei és…..
bumbi 2013.12.06 12:53:39
Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőjét kiválasztó műsor, A Dal ítészei (Rákay Phillip, Rúzsa Magdi és Csiszár Jenő) közé idén új tag kerül, aki nem más, mint Kovács Kati, derül ki a mai Borsból. A váltásra azért volt szükség, mert az előző zsűritag, Rakonczai…..
bumbi 2013.12.04 12:40:20
Dbpetinek egy elsőre hagyományos fantomtartozásosnak látszó 5 évvel ezelőtti illetéket kellene a 2009-ben vásárolt autója után a NAV-nak fizetni. A rendőrség szerint rengeteg más autóssal együtt bűncselekmény áldozata lett, az önkormányzatban ellopták az illetékét. A NAV tud…..
Hozzánk is eljutott a híre a legújabb fogyasztószernek, ami kivételesen nem a zsírt, hanem az áramfogyasztást nem fogyasztja: Szeretném felhívni a figyelmet egy "új" termékre, ami nem kevesebb mint 75% fogyasztáscsökkenést kínál a laikus felhasználónak. Az egész oldal egy nagy…..
Zoltán egy ganúsan olcsó televíziót vásárolt az interenten, és bár az összes visszaigazoláson azon az áron tüntették fel, kérdéses, hogy megkapja-e annyiért: Az éjszaka ráakadtam egy árura, aminek a vételárát nyilvánvalóan elírták, jelen esetben egy nulla lemaradt. Így…..
bumbi 2013.11.04 14:27:12
@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt: Lapostetű nem kell, ingyen sem.
Iminek sikerült két héttel ezelőtt két év hűséget fogadnia a Vodafone akkori legolcsóbb korlátlan beszélgetős csomagjára, aztán szoromúan látta, hogy múlt pénteken kijött egy még olcsóbb: Lehet, hogy nem érdekes a téma, csak annak bosszantó, akivel megesett. Péntek óta…..
bumbi 2013.10.07 14:52:06
@batgirl: csak tegyel fel róla fotót mert nemb bírom elképzelni hogyan csinálod:)
Naiv szifonos előfizető majdnem kapott egy 800 forintos Domino-kártyát új iPhone 5-öse mellé a Telekom telefonos ügyfélszolgálatától büntetésből, amiért késve fizetett be egy számlát. A T-Pontban azonban kiderítették, hogy ilyen "akció" nem létezik, és törölték a…..
bumbi 2013.10.07 13:53:43
@agresszív kismalac mackója: poster rájött, hogy szar az ájfon, oszt most sírdogál egyéb vélt vagy valós problémákon.
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
bumbi 2013.09.23 15:21:45
Naiv albérlő nem gondolta volna, hogy kiköltözés után nem fogja visszakapni 60 ezer forintos kaucióját. Alap, hogy mindig előre tisztázni kell, hogy ha nem tervezi a tulaj visszaadni, akkor bizony lelakják. Itt ilyesmi nem történt, sőt, a tulajdonos az előző lakótárstól még a…..
bumbi 2013.09.19 15:49:18
@cobre: Teljesen egyetértek. Egy levél a NAV-nak, hogy te semmilyen adóügyi bizonylatot nem kaptál a kifizetett összegekről ezt megmutatni a fószernek és fizet mint a kisangyal, ha meg nem akkor kb. a neked járó összeg többszörösét Állambácsinak.
Naiv ügyfél meglepődött, hogy az előző nap ajánlott univerzális távirányító mégsem olyan jó széria. Az egyik vevőszolgálatos beavatta, hogy nem feltétlenül saját meggyőződésük alapján segítenek az eladók: Mint a legtöbb ember Magyarországon így én is bízom a…..
bumbi 2013.09.06 13:03:35
1
bumbi 2013.09.06 13:04:57
Naiv ügyfelet családostul szívatja a Telekom, miután azt próbálják bemesélni nekik, hogy a SIM-kártyája cseréje 4500 forint lesz. Minthogy új típusú microSIM-kártya megy a telefonjába, hang nélkül kell kicserélniük tökingyen, különben nem fogja tudni használni az…..
Naiv ügyfélnek használhatatlanná rongyosodott a bankkártyája, ezért bevitte cserélni a Raiffeisenhez. Ez egy olyan bénázáscunamit indított el, aminek még nem látszik a vége. Egy hét alatt odáig jutott, hogy az azóta  érkezett téves terheléseket (pl. megbüntették, mert…..