Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csege

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El tudják képzelni, milyen, amikor Paudits Bélának eldurran az agya? És amikor Liptai Caludia megszeppenve csak azt ismételgeti, hogy na, de Béla? A ma reggeli Mokkában Paudits bosszút állt, amiért Hajdú Péter bulvárújságírókat küldött rá a Frizbi című magánéleti talkshow…..
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..
comment:com Zokogó csimpánzanyák 2006.11.02 19:44:32
Nemsokára kezdődik Kádár János utolsó beszéde, vigyázzunk, nehogy megsajnáljuk még a végén az idős gyilkos urat, mert elég durva lesz ez a "beszéd". (m1, 20:05) Aztán meg kell említeni a tisztesség kedvéért Pamit is. Antal Imre újra a képernyőn, khmm, diplomatikus…..
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
A Wir sind Helden koncertjét minden valószínűleg eleve a német közönségnek szervezték, és a szervezők jól is számoltak elnézve azt a maximum hat magyart, aki a Wan2 sátorban tartózkodott csütörtök éjjel. Így az együttes nem is erőlködött például angol konferálással,…..
Sok mindent el lehet mondani a Dallasról, lehet szeretni, és köpködni is, de az vitathatatlan, hogy korszakalkotó mérföldkő volt a televíziózás történetében, és ez hazánkra is bőven igaz. Az 1978 és 1991 között vetített évadok megismertették velünk az igazi nagy cliffhanger…..