Regisztráció Blogot indítok
Adatok
durbincs

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
durbincs 2014.02.18 21:31:15
felnőttként külföldön dolgozás, vasárnap strandról hazafelé sétálás, börgerkingben már akkor sem jóleső menü elfogyasztás...kisvárosban levés, félúton belek felől rossz előjel érzés, "innen még jó 3 km a lakás, nem adja ki" megállapítás. Sétát sietősre vevés, munkahely csak fele annyira levés, ettől valamennyire megnyugodás, de egyre erősebb csavarás érzés, munkahelyi budi eléréséhez leküzdendő akadályok idő kalkulálás (riasztó deaktiválás, lépcsőfokok, ajtók megszámolása) záróizom lassan határterhelést elérés... iroda előtti utolsó 400 m-en már futni próbálás de attól még rosszabb levés, erős koncentrálás, "meg tudod csinálni" mantrázás, "vészforgatókönyvön" - beszarás helyett melyik járda menti fél méter magas bokorba beugrás - agyalás...már csak vagy 100 méter hátralevés de ekkor a vége határozottan kifelé tolakodás, visszatartani már nem tudás érzés, épületek mögötti bokros terület felfedezés, környék emeletes házaiból nem rálátás megállapítás, méter magas csalánnal nem foglalkozás, rövidgatya letolás pillanatában pufajkaujj-méretű kábel hirtelen lefektetés...fellélegzés, de "ez csak a kezdet" érzés meglevés, helyszín sietve elhagyás "melegben gyorsan megszikkad ott, nem lesz szaga" gondolás, közben többször körülnézés, melóhelyre beérés, szerencsére senki nem bent levés, "budi a másodikon, ide biztos nem értem volna fel időben" megállapítás...retyóba behelyezkedés, rövid tolófájások után egy órán keresztül megszakításokkal cudar sugárban fosás és durva izzadás, "ebben a kurva kajában volt valami" gondolás. Legyengülve hazaindulás "a végén már szinte epe jött, több már nem jöhet" vélekedés, de félúton megint roham jövés, szerencsére szántóföld mellett tartózkodás, út menti bozótba felvezető vízlefolyó lépcsőn felmenés, lépcsőre fosás, "remélem egy gyerek se bandázik itt a bozótban ilyenkor" gondolás...hazaérve ágyba fekvés, alvás, öt napig nem szarás...a kritikus útszakaszon ezt követően pár hónapig gyalog nem szívesen közlekedés.
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Vöröshajú lányok Swan 2012.10.05 18:00:00
..
 Hollywood egykori üdvöskéje, az amerikai álomcsaj és Mágenheim Julcsi most a legújabb celebrobbanás. Válik, bazmeg.A vadászrepülők királya, a hapcientológia jelképe, Tom Cruise - aki állítólag az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét -, már nem kell neki. Túl sok volt a…..
Emelj! Tömegnövelés 1x1 2012.06.29 07:45:00
Mind a sportolók, mind a rekreációs céllal edzőterembe járók nagy része azzal a céllal edz, hogy erősebb legyen, illetve izomtömeget pakoljon magára (na jó, a második csoport túlnyomó része szinte kizárólag esztétikai céloktól vezéreltetett - ami nem azt jelenti, hogy az ő…..
durbincs 2012.06.29 16:12:31
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
Az előző poszt kapcsán minden kedves kérdést feltevőnek, hitetlenkedőnek, fegyencedzés-hívőnek, szkeptikusnak, régen-minden-jobb-volt-olónak ajánlom figyelmébe az alábbi gondolataimat. (Meg a trollkodó hozzászólóknak is, akiket nem engedtem be, de lélekben itt vannak.) Ahogy…..
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..
Zavarba ejtő műtárgyat alkotott Charly Molinelli. Egy ipari préssel gondosan kockává lapított 490 lóerős Ferrarit roncsot pakolt egy alligátorbőrrel bevont dohányzóasztalba, melyre üveglapot tett. A Ferrari így mintha csak egy nyitott fekete koporsóban lenne felravatolozva, azzal az…..
durbincs 2011.11.28 09:29:26
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
Kontár [Friss] WTF Ovi? 2009.10.27 19:11:00
"Milliók nem értik. Te igen"- nem, jelentem alássan, mi sem!"Ne butáskodj, menni fog. Óvi. Óvi. Óvi. Mondd szépen utánam. Ovi. Ovi. Ovi Pityuka. Úgy, ügyesen. Annyira egyszerű, felmész, regisztrálsz, megosztasz, ovi. Ovi.com. Ne butáskodj,  Pityuka vagy…..
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
A nagy márkák gyárainak Kínába költözése után az ott készült cuccokkal párhuzamosan azok nagyipari méretekben gyártott hamisítványai is elárasztották a viágot. Milyen jó is volta annak idején az akkor még lengyel piacnak hívott zsibvásáron azzal szórakozni, hogy ki talál…..
Képviselő Funky Jú ár gúd 2009.05.12 16:45:00
Az Európai Unióba olyan könnyű belekötni, hogy most mi inkább egy kellemes meglepetésre koncentrálnánk. Úgy tűnik ugyanis, hogy remek forgatókönyvírókat alkalmaznak a közelgő EP-választásokat népszerűsítő filmecskék kidolgozására, ráadásul olyanokat, akik pontosan…..
A Tv2 most szinte biztosra ment, már ha a bukásra hajt: lemásolják ugyanis a Hole in the Wall című legendásan idóta embertetrisz licenszét, és celebekkel tömik majd meg. Ha minden igaz, és még a Blikk is.   Hogy mi az az embertetrisz? A műsor egyébként Japánból indult…..
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
Gondolom, hogy Jancika a nemrégiben közölt menet közbeni övcsatolgatásos balesettel foglalkozó poszttól kapott ihletet és megírta nekünk a feleségével történteket, amikor is egy alapos rendőr a halálba szivatta az üres gyermekülések biztonsági öveinek beköttetésével.…..
Ma 172 éve halt meg Alekszandr Szergejevics Puskin. Nem, őt nem kell bemutatni, a legismertebb oroszok egyike, még a sorozatfüggők is ismerhetik, igaz, egészen furcsa összefüggésben (a jelenetből nem derül ki, miért ez a címe, pont a kivágott részben hangzik el az ominózus mondat).…..
Pihenés és bejglievés közben volt időm behozni lemaradásomat a hírek terén, és így végre sikerült átfutnom a Gárda-per anyagát. Tudom, kínos beismerni, de imádom a kutyakomédiává fajult tárgyalásokat figyelni, akárcsak az atomnagy mónikashow-s videókat. A per…..
Totalbike hírek Moszkvai balkonok 2008.12.25 19:49:00
Mindannyian voltunk kezdő motorosok, követtünk el hibákat, csúsztunk, estünk, felkeltünk. Az alábbi kis videó egy moszkvai lakótelep délutánját örökíti meg. Annak ellenére, hogy nincs hang, mindannyian el tudjuk képzelni, ahogy a fiatalember elkunyerálja a gépet, és a másik…..
Totalbike hírek Hegyesebb az orra 2008.12.22 21:08:00
Az igazán szép motorokat a japánok megtartják maguknak: az új ZRX 1200 DAEG sajnos belpiacos. Nem csak a kis- és középkategóriában, hanem a legnagyobbak között is érvényesül a retróhullám: a 70-80-as évek fordulóját idézi a decemberben bemutatott naked bike.   A…..
durbincs 2008.12.25 22:05:25