Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Síró angyal

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A több mint 5000 éves múltra visszatekintő feng shui a térrendezés művészete, harmónia ember és környezete között. Jóval tágabb fogalom, mint elsőre gondolnánk. Tudomány és filozófia is egyben. Ha itt és most nem is tudunk elmerülni a mélységeiben, érdemes pár szempontot kiragadni, amik a mindennapi…..
A Pixar már nem egyszer bebizonyította, hogy fontos üzeneteket közvetítő, komolyan elgondolkodtató meséket képesek összedobni (persze, akadtak kisebb mellényúlásaik is). Azonban, nemcsak az elkészített filmek izgalmasak, hanem a körülöttük tornyosuló rengeteg háttérsztori és…..
Síró angyal 2015.12.08 10:45:27
@mojoking77: Párommal imádjuk! Nagyon szép mese,sok mondani valóval. Nemrég vettem észre,hogy sok mese tanít is. Gondolom a Kung Fu pandára: Aki kerüli a vègzetét az gyakran össze fut vele az úton. Mindenki levonja ebből amit akar,de èrdemes kicsit más szemmel látni a dolgokat. :)
Síró angyal 2015.12.08 10:47:15
@Miss Bridzsi: A Szörny Rt alapmű nálunk. Karácsonyi mesedélutánra tervezzük bedobni.
Decemberben a felnőttek jókedvét sokszor beárnyékolja a rohanás, költekezés, az egymáson taposás a bevásárlóközpontban, a rengeteg főzés, sütés. A gyerekek viszont lubickolnak az ünnepi hangulatban és várják a csodát. Könnyű dolguk van, mert mindenben képesek meglátni a…..
Jaj, honnan is jutott eszembe vajon a téma? Csak nem azért, mert kis kolóniám négyes fogatából három a múlt héten lerobbant? Micsoda szerencse, hogy egy, nevezetesen Duda, legény maradt a gáton és csak éjszaka örvendeztet meg egy kis köhécseléssel, de ezen már meg sem…..
Női vonalak Arcradír receptek 2015.10.08 11:10:04
A házilag elkészítendő arcradír összetevői elsősorban attól függenek, hogy milyen típusú az arcbőrünk, illetve milyen problémákat szeretnénk kezelni vele. Kezdjük a sort egy kémiai hámlasztó receptjével, amely nem fizikai dörzsöléssel, hanem az AHA gyümölcssavak…..