Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva Gyulai

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hihetné az ember, hogy ha egy párt, amely 63 !) helyen visszalép, és így is képes frakciót alakítani, annak elnöke besöpörheti az elismeréseket. De néhányan még besétálnak tévékbe, ostoba cikkeket írnak, hogy "na de Gyurcsány." Akkor nézzük a tényeket!   Az EBESZ megállapította, hogy a…..
Eva Gyulai 2018.05.14 00:19:57
@patyuka: Köszönöm! Nagyon jól összefoglaltad és igazad van!
Apostata Ki érti ezt? 2017.12.15 18:54:19
Vajon mit akarhatott üzenni az MSZP-közeli portál ezzel a rajzzal?  Hogy a végén mindenki lezuhan, csak a DK marad fönn?    ..
Eva Gyulai 2017.12.17 23:34:32
Tamás Gáspár Miklós azon morfondírozott egy mai írásában, hogy az egész ellenzékből csak az MSZP induljon 2018-ban, mindenki más álljon be mögé, vagy tegye el magát a 2018 utáni időkre. Itt a Kávézóban arra gondoltunk, hogy 2018-ig már csak egyvalaki írjon politikai publicisztikát, a többiek tegyék…..
Eva Gyulai 2017.07.13 17:08:52
@Duplaxiii: "- az ellenzék meg nem tudna mit kezdeni velük, mert valójában senkinek nincs semmiféle programja."
A DK-nak van, mindenre kiterjedő részletes programja:

web.dkp.hu/program/
Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában. Amióta a rolexes gazdagüldöző önkényesen kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, megszakadtak az együttműködési tárgyalások és elmérgesedett a…..
Eva Gyulai 2017.05.16 00:10:24
@Pattaya: A DK-nak külön listája lesz, nem kell hogy Botka válogassa a DK-sokat!
Gréczy Zsolt bement a HírTV-be, és ha már ott volt, elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik.   Az előzményekről azt kell tudni, hogy Gyurcsány Ferenc 2016. október 10-én bejelentette: pártja kivonul az…..
Eva Gyulai 2017.04.25 22:08:07
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ugyan már! Csak a DK biztosítja Orbán hatalomban maradását? Az LMP, az MSZP, a Jobbik....stb. nem?
Elég következetlen a megállapításod!
Gyurcsány pénzeli a kormánymaffiát, vagy hogy tartja egyedül Ő hatalomban? Ez egy jobbikmantra.
Eva Gyulai 2017.04.28 14:17:45
@Zsoltbacsi: 13-ban lehet, de 2017.et írunk . A mérések kb olyanok, mint a statisztika. Csak az igaz, amit én hamisítok :) (Via Churcill)
Egyébként eddig csak a DK mert önálló demonstrációt szervezni, mert a saját szimpatizánsai is tömeget alkotnak.
Eva Gyulai 2017.04.28 14:22:24
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez csak egy rosszindulatú feltételezés. Aki figyelmesen végighallgatja a beszédet, az megérti, hogy az egy igazságbeszéd volt. Aki meg felületes, azzal nincs is dolgunk.
Jó lesz az a külön lista, -Botka felséges akaratából,- mert majd akkor elválik a sz@.. a májtól.
Ha az volt a cél, hogy tömegek legyenek kíváncsiak Botka László országjárására, és ezzel erőt mutasson az MSZP, akkor ez a szándék elbukott. Pedig a szocialisták miniszterelnök-jelöltje van, hogy napi három helyszínt is felkeres, alkalmanként azonban 40-50 ember előtt szónokol. Hamarosan át kell…..
Eva Gyulai 2017.04.13 10:28:45
@Tosó Doncsev: Ha a "zsici gyökerű" pártok az MSZP hátán akarnának bekerülni, akkor miért nem állnak Botka mellé?
Mert Botka alkalmatlan, ahogy a pártja is, mivel azt hiszik, hülyének nézhetik a választókat.
Látják a sok "fizessenek a gazdagok" hírdetést és ettől azt hiszik magukról, hogy ők egy nagy párt. Már régen nem, csak Puch Laci egyelőre még meg tudja fizetni a propagandát.
Úgy tűnik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje hiába indított háborút Gyurcsány Ferenc ellen. A Závecz Research kutatása szerint a szocialisták támogatottsága stagnál, a DK népszerűsége nő. A kispártok eltűntek, a Fidesz és a Jobbik csökkent. Ami azonban az ellenzéknél a legfontosabb hír: az MSZP…..
Gyereknek lenni jó! Amikor felcsendül az „egyszer volt, hol nem volt”, máris szárnyalhat a fantázia, győz a jó, a királylány kiszabadul, a szegény ember fineszes gyereke győzedelmeskedik a bugyuta gazdag földesúron. Nem kérdezzük, hogy mi is történt pontosan, honnan tudni, hogy tényleg így volt, mi…..
Eva Gyulai 2017.02.23 20:01:05
@stoic79: Szerintem is erről van szó! Tarsoly már türelmetlen és elkezdett "énekelni" Szíjjártóról. Tarsolyt fel akarják menteni, mert tud még többet is.
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
A Párbeszéd kiszáll saját előválasztási akciójából. Túl azon, hogy az ötlet sem volt túl acélos, az előválasztást végül Botka fúrta meg és tette a sírba. Egyelőre nem világos, hogy a P csak az előválasztásról szóló tárgyalásokat hagyta ott, vagy egy nulla és egy százalék közötti támogatáshoz…..
Aki azt hitte, a borzalmas 2016-os évet nem lehet már súlyosbítani, az csúnyán tévedett. Nem volt elég a Brexit és Trump; nem elég, hogy az idén elveszítettünk annyi értékes embert, amennyi 10 évre is sok lenne, de az utolsó napokban előkerült Medgyessy Péter is, hogy megossza bölcsességeit a…..