Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goumideaumineaux

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár könnyedebb borai után valami összetettebb íze vágytunk, ezért gondoltuk, hogy belevágunk a vörösborok tesztjébe. Arra voltunk kíváncsiak, hogy az átlagos fogyasztói ízléshez mely bor áll ma legközelebb a boltokban kapható termékek között. A választék hatalmas mind árban, tájegységben és…..
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
goumideaumineaux 2019.05.10 22:47:29
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
goumideaumineaux 2019.04.23 09:53:58
@6.Lenin: El tudtam fogadni a 1990-es, a 1998-as és a 2010-es választás eredményét. Utána viszont már diktatúrában történt választások voltak, semmi esetre sem egyenlő feltételekkel.

2018-ban már többen szavaztak a kormány ellen, mint mellette mégis 2/3-a lett a Fidesznek az Országgyűlésben. Ezt már nehéz úgy elfogadni, hogy a választási szabályokat a Fidesz írta. Mindenki ott harcol a hatalomért vagy ellen, ahol tud és vállalja a felellősségét a tevékenységének.
goumideaumineaux 2019.04.23 10:21:29
@6.Lenin:
Nem attól elfogadható egy választás eredménye, hogy nekem a tetsző párt győzött, hanem attól, hogy egyenlő (vagy közel egyenlő) esélyekkel indulhatnak a pártok olyan választási törvény alapján, amit a társadalom többsége elfogadott (nem csak egy párt alakította a maga képére).

"1 drb hiteles vezető
1 hiteles program
1 lista, hiteles jelöltekkel
106 hiteles egyéni jelölt"
Ugye nem akarod azt mondani, hogy ez a Fidesz oldalán adott? (Ha a másik háromtól el is tekintek, az 1 hiteles program nem lehet ennyi: "Soros!")

A választás egyébként csak egy eleme az egész gennyes rendszernek. Magyarországot, a társadalmunkat rákosítja el OVi saját politikai haszna érdekében és ezt a haszonélvezők és a megvezetetteken kívül mindenki látja.
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
goumideaumineaux 2018.12.15 00:28:00
Egy védtelen - és ártalmatlan - embercsoportot pécézett ki a kormánypropaganda, és goebbelsi módon uszít ellene. Eddig a menekültek, migránsok, arabok, mostantól a hajléktalanok a fő ellenség. Aztán persze ha erőszakba és emberhalálba torkollik a gyűlöletkeltés, akkor széttárják a kezüket, mint…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Az év munkáltatója, na persze! Talán egy álomvilágban! Barátnőm történetét szeretném megosztani, aki karrierjét egy professzionális lakásfinanszírozó banknál ként kezdte el. Kezdeném azzal, ha…..
goumideaumineaux 2018.02.08 08:18:58
Bár a színvonal itt a békasegge alá esett, úgy döntöttem etetem kicsit a trollokat, mert azzal is elb@xhatják a munkaidejüket, hogy elküldenek engem a pécsába.
1. a Legjobb munkahely címről:
Az AonHewitt nevű cég kidologozott egy kb 100 kérdéses kérdőívet arról, hogy az alkalmazottak mit gondolnak a munkahelyükről. Vannak olyan cégek, aminek a vezetősége úgy gondolja, hogy jó dolog névtelen visszajelzést kapni a munkatársaktól az általuk irányított cégről. Ezt megfejelte az AonHewitt azzal, hogy az évente kitöltött kérdőíveken a legjobb eredményeket elérő cégeknek odaajándékozza a Legjobb Munkahely címet. Három kategóriában (100 fő alatt, 100-250 fő, 250 fő felett - nem biztos, hogy pont ezek a számok), az első három helyezett használhatja a Legjobb Munkahely címet.
2. A cégről:
Amikor odamentem dolgozni, egy rendkívül szerethető munkahely volt. Kedves és szakértő emberek dolgoztak ott, nem véletlenül lett az ország legnagyobb lakáshitelezője. Sajnos, vagy nem, annyira megnőtt a cég, hogy a cégvezetők megkezdték a "manufaktúrából iparivá" alakítást. Ebben nem volt nagy tapasztalatuk és nem igazán jól sikerült. Az első szakasz után már látszott, hogy itt valami nagyon félrement. Nem tudom, mennyire tartottak önvizsgálatot a vezetők, de úgy döntöttek, hogy változtatnak a vezetési módszereken. Kihajítottak jópár embert (köztük engem is) és szakmai vezetők helyett hajcsárokat kezdtek alkalmazni. A további szakaszok sikerességéről nincsenek információim, de az érkező hírekből arra következtetek, hogy nem olyan nagyon jó ott alkalmazottnak lenni mostanság.
László Gyula (1910–1998) több okból lett a magyarságtudomány fekete báránya. Például túltanulta magát. Először szobrász lett a Magyar Képzőművészeti Főiskolán, majd művészettörténet, néprajz, magyar, földrajz, régészet következett, sőt bölcsészdoktori oklevelet is szerzett, és tanulmányutakat tett…..
A programozási paradigmák, a szoftverfejlesztés misztikus tanai közé tartoznak. Akár a mágia különböző formái, ezek is más-más megközelítéseit jelentik a számítógépek kódolásának. Bár elég jól dokumentált, komoly irodalommal bíró fogalmakról van szó, pontos definíciókról mégsem beszélhetünk, ahogy…..
Közéleti-politikai töprengéseim közepette eszem ágában nem volt Vajna Bulvár Tímeát a billentyűzetemre venni sem a közeli, sem a távoli jövőben. Sem a Valentin-napi hisztéria kontextusában, és úgy amúgy sem. Tímea, aki olyan, de pontosan olyan fából faragódott, mint bizonyos…..
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
Az április hatodikai választás kapcsán sok elemző illetve síró-rívó poszt született már, én nem szeretnék egy századik ilyet írni, inkább egy meglepő kijelentést teszek: ezen a választáson az Összefogás nem veszített! Legalábbis nem az egész. Az Összefogás egy olyan…..
Persze az embernek már van némi rutinja, legalább már nem teljes a pánik, amikor meg kell fogni, át kell öltöztetni, de mivel mint minden ember, minden csecsemő is más. Másként reagál a dolgokra, ami esetleg a nagyobb tesónál működött, az a kicsinek nem biztos, hogy ugyanúgy…..
http://csajokespasik.blog.hu/2012/09/18/ugy_erzem_mintha_kerulne..
goumideaumineaux 2012.09.18 09:26:24
Üdv, démosz!

@Kytia: Én is így látom.
De még ha öt éve együttélve együtt is dolgoznának, akkor is kell egy kapcsolatnak az, hogy kettesben menjenek szórakozni: mozi, színház, séta kettesben.
Olvasom, hogy Promontor is beadta a derekát, két hónapja biciklivel jár dolgozni. Mit mondjak, erősen szíven ütött a dolog, némileg ismerem Promontort, elhiszem Neki, hogy Rá nem lesznek évényesek a kialakult sztereotípiák, úgyhogy mit kezdjek most a jó kis előítéletes…..
Pénteken megoldottuk a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez az új reklámkampánya az október 1-jén elinduló RTL2 tévécsatornának. Kommentelőink rengeteg olyan örökigazságot írtak "A beton kemény"-től "Az élet…..
Jacint blogja VIP 2012.09.01 23:36:13
Újra itt az ősz, kezdődik a jégkorongszezon. Most hétvégén zajlanak az ifj. Ocskay Gábor emléktorna küzdelmei. Persze vannak olyan szerencsések - például én -, akiknek nem ez az első idei meccsük. Csütörtökön már voltam a Jégpalotában, Tejfalussy Bélával néztük meg a…..
goumideaumineaux 2012.09.03 08:44:08
@Grumpy: Nálam működik. Igencsak irigykedem. :)
http://csajokespasik.blog.hu/2012/08/23/az_uj_csajom_facebook-fuggo..
goumideaumineaux 2012.08.23 09:09:02
@Kytia: Like :)