Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdkasjbdaksjdbasd

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
asdkasjbdaksjdbasd 2019.01.11 10:01:02
@Orbán veje: "Amiből 1990-ben szabadultunk".

Én ugyan még kisgyerek voltam a '81-es születésemmel, de arra emlékszem, hogy volt 2 autónk, minden szülőmnek és nagyszülőmnek és rokonomnak volt munkája, voltunk csomót nyaralni, és minden happy volt.

A fene nagy rendszerváltás óta pedig egyszer tudtam elmenni a családommal nyaralni, autón 1992 óta nincs egy darab sem (én 2 éve gürizek azért mindent félre rakva, hogy tudjak egyet venni idén), az iskoláról és EÜ rendszerről meg már nem is beszélek inkább... De igen, szidd az "átkost" nyugodtan, de azért kicsit érezd, hogy az tényleg működött emberileg IS.
A marketing egyik alapvető nézete az, ha valamit szép emberek mondanak nekünk, azt jobban elhisszük. A szépség persze relatív, főleg ha egy képről van szó. Mindenkinek van olyan képe saját magáról, ami miatt felteszi a kérdést, tényleg így nézek ki? A politikusak megpróbálnak jól kinézni, de az…..
Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a nemrég felújított Budafoki (de Albertfalván található) remízzel. Akkor nem sokkal az átadás előtt derült ki, hogy rossz tervezés miatt nem tudtak beállni a villamosok a remízbe, ugyanis a tervezők-kivitelezők egy felső vezetéket tartó oszlopot a járművek útjába…..
asdkasjbdaksjdbasd 2018.08.01 10:43:00
@\\\'tor: A helyedben kussolnék. Egy normális project úgy kezdődik, hogy élhető produktumot szolgáltat. Ez nem az. És erre még büszke is vagy. Az egy dolog, hogy nem értesz a munkádhoz, szarsz az emberekre és csak a pénz érdekel, de legalább a pofádat tartanád baszdki.
Természetesen nem lett könnyű. Csak másképp lett nehéz, és más pozícióból tudunk tárgyalni munkavállalóként. Partnerré váltunk a kiszolgáltatott lét helyett. Ez jónak tűnik, de értenünk kell, hogy a munkáltatók szempontjai is megváltoztak. Harsogja a HR-szakma, hogy most aztán koncentrálni kell a…..
A fehérje az egyik legalapabb fitness-táplálékkiegészítő. A testépítők tonnaszám borítják magukba, az alakformálók is be-be dobnak pár grammot egy héten belőle, és sokan csodálatos fogyasztószerként beállítva isszák a példás diéta helyett, hogy utána két órával lelkiismeretfurdalás nélkül ehessenek…..
Ahány ember, annyi szokás mondják. Így van ez a férfiak és az alsóneműk esetében is. Nem tudod megmagyarázni, hogy miért, de a megszokott alsónemű fazonodtól nem vagy hajlandó megválni. Általában a férfiak, ha megtalálják azt a bizonyos tökéletes stílust akkor csak azt viselik és irtóznak a…..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
Most ott tartunk, hogy az eredetileg meglévő betegsége mellett, a helytelen gyógyszerezés miatt, még meg is vakult. Tisztelt Praxis! Egészségügy 2016! Adott egy rokonom. 70 éves. Viszonylag egészséges. Szeptemberben még futkosott az unokák után. Ha kellett, akár két órát is…..
A Best magazin szerint a színész, aki egy év alatt sem gyógyult fel teljesen a motorbalesetéből, korábban még az öngyilkosságra is gondolt...
asdkasjbdaksjdbasd 2016.09.16 14:47:44
@Nakhchivan: Olybá tűnik, hogy már nem csak a plebs-et, hanem az ismert embereket is elérte. Remélem, hogy hamarosan a politikusokba is belekóstolnak ezek a baktériumok.
Az utolsó remény címmel debütál ma este a Viasat 6 műsorán a Michael Bay producerkedésével készült The Last Ship című amerikai sorozat, ami egy 1988-as, azonos című regény alapötletének bizonyos elemeire épül, és arról szól, hogy egyszer csak elszabadul egy vírus, és hullanak az emberek mint a…..
 Az önkormányzati tulajdonú, kéthetente megjelenő, ingyenes Óbuda újságot 73.000 példányban osztják szét a helyi lakosok között. Az, hogy eddig a Római-part tervezett átalakítása csak mínuszos hírként szerepelt ebben a lapban, nyilvánvalóan nem véletlen. Bús Balázs polgármester óvatoskodása teljesen…..
Egyszer volt egy csajom. Olyan suta volt, hogy a közértbe nem mertem elküldeni egyedül, mert mint utólag kiderült, az önkiszolgáló üzletek meghaladták a szellemi képességét. Persze néha nálam is megesik, hogy nem találom a biovajat, de negyvenötpercet várni a paprikák között, hátha megjelenik ott…..
2017 januárjában kerül képernyőre a Star Trek: Enterprise vége (2005) utáni első Trek-tévésorozat, aminek a címét a fenti, igen korai CGI-részlettel együtt jelentették be, és perszehogy Star Trek Discovery lesz. A hajó a lajstromjel alapján időben az Enterprise után de az…..
asdkasjbdaksjdbasd 2016.07.24 21:12:48
Mi például egyáltalán nem nem hisszük el, hogy Rogán Antal jelenlegi propagandaminiszter még belvárosi polgármesterként minden nyár elején 4 millió forintot vett volna át személyesen Vizoviczki Lászlótól, hogy a pesti éjszaka urának teraszai kinyithassanak. ..
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
Az erősen légszennyezett környéken, főleg nagyvárosokban, élő nők nagyobb eséllyel vannak kitéve annak, hogy babájuk halva születik, mint társaik, ezért a tudósok azt tanácsolják nekik, hogy ha tehetik, a várandósság idején költözzenek vidékre...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A következő helyzettel kapcsolatban szeretnek tanácsokat kérni. 2015.november óta gyesen vagyok, de tanárként alkalmazásban álltam. Időközben januárban messzebbre költöztünk, ahol kaptam is…..
Spontán kilyukadt a hasában lévő tályog és 58 éves korában meghalt a beteg. Tisztelt Praxis!   Unokahúgomnak a helyi kórházban méhnyakrákot állapították, ahol a szövettani vételnél kivágták a húgyhólyagját .Azt hittük, hogy fertőzést kapott ezért úgy döntött,hogy a műtétet a SOTE nőgyógyászati…..
A 31 éves Emily Watson-nak már csak napjai vannak a szülés előtt, de láthatóan nem zavartatja magát, ha edzésről van szó. Olyannyira nem érdekli, hogy lassan 9 hónapja másodmagával küzd meg a súlyokkal, hogy képes akár a határait is feszegetni és a 93 kilós súly sem jelent neki akadályt. Az eset…..
asdkasjbdaksjdbasd 2016.05.11 15:44:20
@degeco: Eléggé úgy tűnik, hogy erre már sor került... :)
Subba Kedd 2016.05.10 07:47:00
Work it!..
asdkasjbdaksjdbasd 2016.05.10 20:42:47
@Malac van eladó: :DDD

Amúgy amit ezt csinált, az már tényleg művészet. Hogy mi beálljunk ezekbe a pózokba, lenne vagy 2 óra a fotózás, ez meg letudta az egészet 29 mp alatt, azt ment dógára.