Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benn Nga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő két részes cikk a Föld bolygón zajló kozmikus kísérlethez kapcsolódik. John Lash egy autodidakta kutató, aki kísérleti miszticizmussal és mitológiák kutatásával foglalkozik. Munkáiban főleg a gnosztikus tanítások újraértelmezését adja és eredeti…..
Corey hamarosan olyan információk sorát fogja nyilvánosságra hozni, amik szerinte igencsak próbára fognak tenni mindannyiunkat és ellentmondanak majd számos, sokunk által elfogadott és tutibiztosnak mondott elméletnek és hitrendszernek. A belső földi csoportokkal történt…..
Benn Nga 2015.10.09 06:10:01
@Image Nation:
Szia igen tudok 1-2 könyvet javasolni ajálani, vagy ha olyan kölcsön adni.. , sőt alkalmazás technikát is tudok mutatni.kristályokkal kapcsolatban..
Benn Nga 2015.10.09 06:46:24
huh.. Üdv..

első neki futás.... Tabula smaragdina. ahogy fent ott lent..
megtaláálták a kozmosz első haláltáborát a földön.. ez még igy vicces is lehetne de nem az.. ha úgy nézzük az.. a tábla ott log rajta a munka szabaddá tesz.
siralmas. Viszont meg mutatjuk a az universumnak hogy mire is vagyunk képesek, még siralmas állapotokban is. Van mire emelt fővel járnunk? miért ne lenne.. sokan elbuknak a fejlődésben, de vesztesek már nem leszünk a megtapasztalást elértük.. igen igy is állhatunk a dolgokhoz..
A csavar, a világ amin élünk egy ragadozó világ, bárhonnan nézzük.. az.
érdekes az energiák és anyagok ezen áramlása.. az információ bevitele.. :D

Az eszmék harca vissza gyűrűzött a múltba, Tehát elindult egy visszaható folyamat.. nézétek meg a világ harcát a szabadságért, szockok kapitalisták stb mind eszme harcosok és küzdenek egymással, a lét minden sikján.. az ön igazolásért.. valojában hol a béke? mijen viszonylagos és törékeny fogalom..
Amikor kiterjeszted a tudatod, és megtudod mi van meg érted olvasod.. de csak addig érted meg amig hullám vagy.. mert adig minden vagy..
Az emberek valahol maguknak is köszönhetik a dolgot.. ugyanis, ök egy picit azért itt oda csaptak párszor.. és a kezdeti idökben még itt is érvényben volt a rémálom büntetés.. aki rémet álmodik meghal.. ugyanis valoság lett.. ezen változtatni kellet..
A teremtök létre hoztak egy szabályrendszeren álló holografikus kvantum servert, ahol azokat akik nem voltak olyan erösek megvédheték az álmaik következményétől. sokakat ide zártak be oltalom alat és karantén alatt hogy viszonylag véde legyenek a dolgoktól történésektől, mig azok utat nem találtak, a virtuális világba is.. a virtuális világból azonban nem vagy 1re kveebben voltak képesek kilépni a fejlödés miatt.. igy lett a tanuló szobából, vérfürdő isten képzöből börtön. de ez sem valoság.. és soha sem lesz.. a végső igazságot a kis igazságok nem érdeklik fel emésztödnek.

Gondolatok a reinkarnációról...
sok vallás ugy gondolja cseréljük a test mint a ruhát.. oké.. apró bibi.. ha 25k évig cseréled a tested, a végén eldegradálodtál, föleg ha közben folyton memoria törlést használnak.. vagypedig kialakul valami olyan mi eddig nem volt.. egy a félelmek álltal nem befolyásolt ember.. akire nem hat a sötét pszihologiai erő. Tehát nincsen jó vagy rossz. Pusztitó erök vannak amik mind végzetünk lehet ha nem teszünk ellene .. a többiknek akik kin élnek sikerült megtanulni nálunk nem.. igaz a földön van a legtöbb tudás.. a legtöbb szrba ágyazva.. és mire kibányászod elfelejted miért jöttél, a mult eme zsebébe..
Elötettek áll a szingularitás. ha a föld nem pusztul el, akkor az emberekre nem fog mindenki haragudni.. igaz a probléma fölött állok akik nem láttják azt hogy az egy utján a dolgokat rendezni kell.. akik a mélyebb ősszefügésekben már nem láttják hogy a jövő egy igen is elég kiszámithatatalan hely.. .. ahol ha ugy nézed magunkra vagyunk utalva.. de ezek csak a látszat..
Ami nem öl meg az erősit.. ezen a világon nagyon kevés dolog képes valoban elpusztitani minket. és ez zömmel saját magunk, és az hogy Ő nagy feje jobban tudja.. :D jo arcok a gangenek. .. figyelni van mire.. böven..
A másik.. a világ tojáson bábáskodunk, csak lehet nem jól teszük.. a fönix madár ébred a sárkányból.. akinek a tudást fel ejtjük.
ez is csak egy meglátás.. nem több.

Egy romai mondás szerint egy macskát nem csak kanálal verhetsz el..