Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shineonyou

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
shineonyou 2011.02.14 15:25:19
Az teljesen nyilvánvaló, hogy VV Olivérre a végső csapást maga a csatorna mérte. Megfigyelhető volt, ahogyan tendenciózusan hozzák fel Bécit a szimpátialistára és próbálják Olivért egyre jobban besározni. Az elmúlt napokban Stohl-Hiteles András folyamatosan a villa rosszfiújának, kavarógépnek, a mindenkin átgázoló, nagy taktikusnak állította be Olivért, míg Bécit a mindenki által kedvelt, békés, segítőkész, majdnem Teréz anyának. Persze alapvetően Olivér a ludas a dologban, láthatólag megingott a hosszú bezártságnak köszönhetően és hagyta, hogy az amúgy labilis Anikó fülig belépistuljon. Persze a szerkesztők mindezt boldog mosollyal nyugtázták és el tudom képzelni, ha az Anikó-féle románcot Olivér továbbviszi és végre egy kis kettyintéssel növeli a nézettséget, akkor a csatorna nem veszi le róla a kezét, de így, hogy észbekapott és visszakozott, már kiesett a cukros pixliből. Sőt nem átallott teljesen hátatfordítani a rosszkislánynak és hangoztatni, hogy a boldogsága kint van. Ez így nem jó, ebből a szituból az RTL már csak úgy tud nézettséget és drámát kihozni, ha bevonja a "játékba" Enikőt. Erre a szituációra volt kihegyezve az egész párbaj, ahol odáig mentek el, hogy Lilu még egy utolsót rúgott Anikón, aki sírva kérdezte, hogy ezt most miért kellet még ... Most már dőljön az egész, mindenki rhadjon meg, Olivérestől, Enikőstül, Anikóstul. Gondolom volt is nézettség rendesen. Csodálom, hogy Olivérnek volt annyi önuralma, hogy nem ugrott neki a műsorvezetőknek.
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
shineonyou 2009.08.27 16:40:48
Kedves Bringások! A hozzászólásokon látszik, hogy bizony nem egyértelmű a megítélés. Talán le lehetne vonni a következtetéseket. Én gyalogtúrás ember vagyok, sokat mászkálok egyedül és a családdal is erdei túraútvonalakon. Jópárszor a bicska nyílik ki a zsebemben, amiket útküzben látok és tapasztalok. A Börzsönyben rendszeresek a motorosok, akik elől nem csak elugrani kell, de még a dobhártyám is beszakad a zajtól. Ez talán odaillik? az erdő csendjébe? És még szívjam a benzingőzt is. A kerékpárosok sem jobbak. Tavasszal két terepező bringás kis híján lesodort egy szűk ösvényről a szakadékba, félúton Nagyhideghegy felé. Ők szembe "ereszkedtek" lefelé teljes sebességgel, én meg nem tudtam merre elugrani, az egyik oldalon sziklafal a másikon szakadék. Valahogy megkapaszkodtam egy kisebb fatörzsbe úgy, hogy fél lábamat a szakdék fölött tartottam. Ha akkor elkísér a lányom túrázni, akkor mit csinálok? Ledobom? Még csak me sem álltak ezek ketten, nem nagyon érdekelte őket, hogy fennmaradtam-e az ösvényen.

Szóval a kedves kétkerekűek elmehetnek a picsába (lehet kimoderálni), amikor 60-80 centi széles erdei túraútvonalakon szágoldoznak (a képen is egy ilyen van) pont annyira veszélyeztetve a kirándulókat, mint amennyire őket a kifeszített kötél.

Csak épp a gyalogosan túrázók még nem hoztak létre maguknak nyafogó-fórumot, ahol elsírnák a kétkerekűek velük szemben elkövetett disznóságait.
shineonyou 2009.08.27 20:57:55
@MoxNox:
Kedves MoxNox. Én már megtapasztaltam, hogy kétféle bringás/motoros/kvados van. Bocs, hogy összemosom. Az egyik aki megteszi azt amiket leírtam, de ilyennel még soha nem sikerült fórumokon összeakadni, mert a fórumokon azok vannak, akik az előzőeket elítélik. A malícia a "hangomban" nem véletlen. Hasonló csörte volt már a természetfotósok (én is az vagyok) és a terepmotorosok/kvadosok között. Ott is volt drót meg kis híján halál, mire a kvadosok beszaladtak a TV-be, hogy ölik őket a természetfotósok. :-) Később összeismerkedtünk, kiderült, hogy az indexen írogató kvadosok mind nagyon jó fejek, meg persze mi is azok vagyunk, így nem tudni, hogy kik száguldoznak az erdőben és kik feszítik ki a drótokat. Ezért a malícia ...
shineonyou 2009.08.27 23:10:51
@MoxNox:
Ejj barátom, a KRESZ-t ne keverd ide, mert én még a büdös életben nem láttam kerékpárost, aki a KRESZ szabályai szerint közlekedett volna.
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
   Olyan meleg van, hogy reggel az ember a borotvahabot fújja a hónaljába, a felesége fogkeféjével mos fogat, a gyerek málna ízű fogkrémjével és legfőképp, egy borotvaszerű, de  Vénusz márkanevű rózsaszín termékkel próbálja eltávolítani az arcszőrzetét.…..
Elkészült a Kerékpáros Budapest Program, amit szerdán mutatnak be a Városházán. A programról Lumina és Kirk kapitány beszélgetett László Jánossal, a Magyar Kerékpárosklub elnökével. Miről szól a Kerékpáros Budapest Program? A legfontosabb megállapítás, amivel a program…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
shineonyou 2007.08.27 21:30:42
Érdekes hozzászólások olvashatók. Egy részük hűen tükrözi a mai cinizmusba fulladó, közönyös hozzáállást a világ dolgaihoz: "Élj túl ahogy tudsz, vagy dögölj meg." Mintha Moraviát olvasnék...

Általános tendencia, hogy a felnőtt társadalom (legalábbis a többség) magas ívben szarik a gyerekek mentális és szellemi fejlődésére. A hat és fél éves kislányommal pl. már alig merek bemenni a játkboltokba, mert nagy részükben élethű Gollam, orkok, Freddy Krüger és Karib tenger kalózai halálfejek fogadják a gyerekeket. Amikor szóvá teszem ezt egy eladónál olyan kerek szemekkel tudnak nézni mintha marslakó volnék.

Több hasonló korú gyermek szülőjével beszélgettem már, volt aki azt mondta, hogy az ő ötéves fia Csillagok Háborúját néz és Carmageddont játszik számítógépen és semmi baja. Csak nem érti miért nem tud a gyerek éjfélig elaludni és miért akar folyton a szüleivel aludni.

Kb. egy éve még azt a gondolatot dédelgettem, hogy amennyiben felelős helyen ücsörgő faszkalapok nem hajlandóak a gyermekpszihológusok tanácsára hallgatva törvényi úton gátat szabni a gyerekek mentális fejlődését erőteljesen befolyásoló játékok/rajzfilmek forgalmazásának, akkor majd a civil társadalom összefog és a szülök közös erővel védik meg a gyermekeik pszihéjét.

Aztán számos beszélgetésből kiderült, hogy nem megy. Magyarországon, ma, nem. Mert minden fontosabb. Ezekből a hsz-ekből is az derül ki, hogy az egó primitív önmutogatása is fontosabb egy értelmes véleménynél.

Sajnálom ... Pedig Trex fontos témát vetett föl.
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..