Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorikiraj

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
Az alábbi ügy több szempontból is érdekes, egyrészt röhejes,  hogy a jogalkotók nem tudják végre megfelelően rendezni a mopedautók ügyét, másrészt köteles-e egy rendőr figyelembe venni ilyen esetben egy jogerős ítéletet? A Zugügyvéd jogérzéke azt súgja, hogy nem, de…..
Hóbelevanc Miért piramis? 2008.04.07 18:00:00
Többen keresték a szokásos TV2 műsorbíráló postomat, így egy kis vírusmarketing jön. A műsor maga nem volt annyira szórakoztató, hogy odakössön a tévé elé, de a hozzá kapcsolódó fórumok olvasása közben akkorákat lehet röhögni, hogy azért már külön megéri figyelmet…..
Hóbelevanc Gombos Edina vérdíja 2008.04.08 16:05:00
Itt van megint egy példa, hogy sztárok miként értékelik túl a társadalomban betöltött szerepüket. Jelen esetben Combos Gombos Edina szolgáltatja azt a hírt, ami megmutatja, jócskán elveti a sulykot valaki, amikor a vele kapcsolatos híreket értékeli. A hír röviden: Gombos Edina…..
HamPLÓ Apró-búcsú 2008.03.02 18:25:00
Amatőr numizmániás lévén fura lenne, ha nem emlékeznék meg az egy- és kétforintos érmék forgalomból való kivonásáról. Mivel a legtöbb újság már leírta, hogy mikor, ki által tervezve, milyen ötvözetből készültek a forint-fillér rendszer aktuálisan legkisebb címletei, én…..
Dark Future vette szemügyre a Déli Áramlat szerződését, ami inkább hasonlít egy szándéknyilatkozatra, mint egy komoly nemzetközi megállapodásra. Kedves Zugügyvéd, mit szólsz ehhez a szerződéshez? Belpolitikától és Orbán Viktor nyilatkozatától függetlenül ez azért…..