Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doodad

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Doodad Productions Filmötlet n+1 2010.10.19 23:07:21
Na eszembe ötlött még egy film ötletem. Ez pedig a király Old Spice reklám újragondolása WoW-ban. A hangot talán a reklámból kéne venni, és arra elkészíteni a videót, de akár a hang újrafelvételével, és a így a szöveg változtatásával még jobb lenne...
12 majom - Twelve MonkeysEzt néztem ma.Nem is tudom miért szereztem meg ezt a filmet. Rémlett a címe, és amikor belebotlottam, gondoltam adok neki egy esélyt. Abszolút megérte! Alapból meg tudnak fogni a jó időutazásos történetekkel, és ez kiemelkedően jó.Brad Pitt és Bruce Willis…..
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
Doodad 2010.04.20 20:11:52
Üdv!
Nem volt időm még végigolvasni az összes kommentet, de azért hozzászólok.

Az itt waldorfot szidó emberekről nekem csak az előítéletesség jött le. Ezek a "Hallottam egy ismerősömtől...", "Azt olvastam valahol...", meg az ilyesmi szövegek után általában olyan dolgokat írtak, amik eszükbe se jutnának, ha tényleg ismernék a waldorf módszereket.

Én tavaly érettségiztem, előtte 13 évig waldorf suliba jártam, és azelőtt pedig waldorf oviba. Szóval őswaldorfos vagyok.
Az érettségim jeles lett, most a BME-n tanulok, és veszem az akadályokat, érzésre könnyebben, kevesebb tanulással, mint az átlag.

Én szerettem iskolába járni, jó közösség volt, de ismerek olyanokat, akik "rendes" suliba jártak, és utálták az egészet, általában csak azt hallottam tanárról, hogy milyen szemét, nem azt, hogy most milyen érdekes dolgot talált ki, hogy színesítse az anyagot. Nálunk minden tanárral közvetlenebb volt a viszony, egyiket se utáltam, vannak akikkel most is szívesen találkozom.

Még az elején írta valaki, hogy egyenesen tiltják a sportot. Ehhez képest a fele osztályom sportolt valamit aktívan, és a tornaórákra örömmel mentünk, mert nem az volt a kérdés, hogy most fel tudsz e mászni akárhányszor a kötélen, hanem, hogy legyen egy jó foci/kosár/kézilabda/röplabda/floorball/méta/stb meccs. És ez is az egyik jó dolog volt, hogy rengeteg sportot kipróbáltunk. Nem volt az, hogy mondjuk a tanár kedvenc sportja a foci, meg hát az amúgy is milyen menő, ezért csak focizzunk.

Másik dolog, amit észrevettem, hogy a waldorfos ismerőseim mozgáskoordinációja sokkal jobb, mint a többieké. Egyszerűen meg mernek mozdulni, amit sok hagyományos iskolából jövőnél látok problémának.

Most, hogy visszagondoltam, hogy mi is volt jó, és mi nem, rengeteg apró dolog jutott az eszembe, de ezeket sok lenne most ide leírni.

Talán még egy megjegyzést:
Pár hete visszamentem egy beszélgetésre a sulimba, és tök jó érzés volt ott lenni, nagyon jó volt beszélgetni egy kicsit a régi tanáraimmal. Egyszerűen barátságos légkör fogadott, a tanáraimat tényleg érdekelte, hogy mi van velünk.

Ha bárkinek van konkrét kérdése, szívesen válaszolok, akár privátban is keressetek nyugodtan.
A Flash Forward 13. részében használták háttérzenének a Spiderbait - Black Betty-t, és később ahogy hallgattam a számot, felmerült bennem egy Loposchokk video képe, ami erre épül. Kicsit badass stilusban, néhol gyorsitott felvételekkel. Na majd kiderül lesz e belőle valami. Addig…..
Up szerű visszaemlékezős, barnás szinvilágú video. Valami wowos karakter idézi fel, hogy mi mindenen mentek együtt keresztül. Az egész inspirációja: Debussy, Clair de lune, ami a háttérzene is lenne. Íme, amiről szó van:  ..
Doodad Productions Átalakulás 2010.03.09 22:57:49
Nem akartam, hogy összekavarodjanak a filmes és az egyetemista dolgaim, így inkább két külön blogba fogom írni a két témát.Tehát ide majd csak a filmes, machinimás dolgokat írom...
Ma hajnali program: Oscar díj-átadó.Nem adják egyik magyar adón se, még jó, hogy amúgy sincs TV-m, így ez nem aggaszt. Az már inkább, hogy alig lehet normális streamet találni. Azt hinné az ember, hogy egy ilyen kaliberű eseményt egy rakat streamen lehet nézni. Persze azért…..
Miért van az, hogy nem tudok hétről-hétre tanulni?Csütörtökön analízis ZH, eddig itthon szinte semmit nem tanultam rá, és ahogy ismerem magam, nem is nagyon fogok szerdáig. Ez nálam mindig probléma. Nincs meg a motiváció, és baromi lusta is vagyok. Hallom haveroktól, hogy ők hát…..
Doodad Productions Machinimák 2010.03.06 22:40:49
Mindig is érdekeltek a filmek, a filmezés. A hagyományos filmezés nem annyira, inkább az animációk, és a hasonló, számítógéppel készült filmek. Egyszer már csináltam egy machinimát, még a gimiben évesmunkaként, elsőnek szerintem nem lett rossz, persze a tanároknak nem…..
Doodad Productions Na mégegyszer! 2010.03.06 22:27:05
Na itt vagyok megint. Megnézem milyen dolog is ez a blogolás. Egyenlőre nem tudom mi lesz belőle, van pár ötletm, machinimák, filmek, igazából akármilyen érdekesebb gondolatok, amik megfordulnak abban az egyetemista fejemben...
Épp Franciaországban jártunk a szokásos fokhagymás bagett beszerző körúton, amikor a Blizz Developerek ablaka előtt elsuhanva az alábbi képekre bukkantunk. Csak erős idegzetűeknek! T8 Paladin set T8 Balance Druid set T8 Feral Druid set T8 Hunter set T8 Warlock set T8 Mage set T8…..
Doodad 2008.05.11 23:41:44
Nerf! A Halhatatlan... 2008.05.06 16:36:00
Na nem kell ám megijedni, nem a hegylakóra gondoltunk, de egész érdekes videót dobott a parta nemrég a warcraftmovies. Hősünk - egy rogue (igen rogue, nem warrior nem paladin és nem is drood) - szó szerint betankolta bedodgeolta Mother Shahrazt és Illidan phase 1-et. Statjai raid és…..
Nerf! Thori'dal, the Stars' Fury 2008.05.02 19:00:00
Még csak ki sem esett a játék mostani legimbább legendary íja és már most jön a nerf. Ingame file-ból frissített információk szerint a WOWDB-n megjelent az íj nerfelt sebzése. Itt látható a bow régebbi változata 353-540 sebzéssel és itt a WOWDB szerinti 383-450 damage. Ez 9.9…..
Nerf! Epic Screenshots, Phase 2! 2008.04.30 16:00:00
A múltkori lelkesedéseteken felbuzdulva hoztam még raklappal az epic screenshotokból. Szintén erős anyag készüljetek fel! Warrior healer FTW!44 Híres utolsó mondatok 3 Híres utolsó mondatok 4 A kicsit sem botgyanús GM… Egy ritka szembetegség Ahogy a kapitány mondaná, mindig…..
Nerf! Epic Screenshots! 2008.04.28 18:03:43
Néhány vicces kép, ami igazán megfűszerezi unalmas ingame napjainkat, azt hiszem fordítás nem szükséges hozzá magyarul nem igazán „üt át az anyag" úgyhogy kellemes böngészést hozzá! Egy kínai goldfarmer is lehet emo OMG! Hogyan bannoltasd magad 3 órára 3 másodperc…..
Doodad 2008.04.28 18:39:30
Nerf! Mesélek magamról 2008.04.26 12:00:00
Mint ahogy ígértem, a blogon helyenként szubjektív vélemények fognak röpködni. Nos, a mostani postomban még nem akarok véleményeket osztani, majd ha olyan hírrel találom szembe magam amitől tényleg kivetem magam az ablakon, na majd akkor eljön ennek is az ideje, így most nyugalmas…..