Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Earl Corwin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Jazzbartók 2018.09.22 07:40:10
Lejárt a Bartók-művek jogvédettsége, és egyelőre nem szakadt le a világ mennyezete, nem kezdett el sok tehetségtelen és méltatlan ember Bartókkal takarózni, az ő műveivel ügyetlenkedni színpadon és koncerteremben. Nem marad így, az is bizonyos, de Bartóknak már ártani nem lehet, ő a harmadik vagy…..
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
Earl Corwin 2018.08.18 13:41:38
@GNDL: szerintem ezt pontosan összefoglaltad! De most éppen a felcsúti törpe, meg gázszerelője, meg az adócsaló ámerikás haverjuk bekaphatják! Én azt mondom az upcnek is meg a tréhomnak is, hogy ne vegyen spájler tévét.
"Európának és benne Magyarországnak az a biztonsági érdeke, hogy Mianmarból ne induljon ki ilyen több százezres migrációs hullám. Ezért Magyarország támogatja Mianmart erőfeszítéseiben, hogy úrrá legyen a jelenlegi helyzeten" - bírta nyilatkozni ̶a̶ ̶C̶R̶2̶ ̶p̶r̶o̶t̶o̶k̶o̶l̶l̶d̶r̶o̶i̶d̶ Szijjártó…..
M.a.csek Lovi50 2017.06.20 10:01:42
Lovasi András ma 50 éves. Lehet őt szeretni vagy nem szeretni, és bár ő biztos, hogy utálná az ilyen patetikus és sablonos megfogalmazást, mégis tagadhatatlan, hogy a magyar könnyűzene nem lenne ugyanaz nélküle. 20 éves volt, amikor vezetésével megalakult a Kispál és a Borz, ami alighanem a mai…..
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
Nagy nap a mai a Microsoftnál, ugyanis valami olyat csináltak, amit eddig soha. Furcsának tűnhet, de a redmondi cég hiába uralja az informatikai piac jelentős részét, 40 évvel ezelőtti alapítása óta csak mostanra jutott el oda, hogy saját laptopot készítsen. Bemutatkozik: Microsoft…..