Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Je suis Petra

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kegyetlenséget nehéz objektív mércével mérni, mégis kiemelhetőek az emberi történelem elmúlt 5 ezer évének leginkább rettegett és legtöbb félelemmel emlegetett hadseregei, melyekről a legtöbb írott forrás valóban úgy emlékezik meg, hogy hadjárataikban hátborzongatóan kegyetleneknek mutatkoztak. A…..
A Barangolás Blogon nagyon ritkán foglalkozunk magyar témákkal - a második világháború környékén lezajlott érdekes epizódokat viszont szívesen villantjuk fel a Tisztelt Olvasóközönség előtt, így lett mai posztunk témája a második világégés előestéjén, 1939 tavaszán lezajlott magyar-szlovák…..
Amikor Demcsák Zsuzsa felállt a Mokkából, és eljött a TV2-től, nem úgy hagyta ott a kettes számú állami tévét, hogy rájuk rúgta a sámlit, és a teli bilit, azt nyilatkozta, hogy mással akar foglalkozni egy ideig. Aztán ez addig tartott (a mással foglalkozás), míg az ATV meg nem kereste egy…..
Tévedhetetlenül itt a tavasz! Lassan lehet nyírni a füvet hetente kétszer, a szomszédoknak mától kötelező zörögni, nyüszögni, nyihogni, reszelni, kalapálni, dübögni, kattogni, surrogni, herregni, berregni, krahácsolni, kalapácsolni, flexelni, fűrészelni, rotakapát indítgatni, és mindezt ebéd utáni…..
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
Je suis Petra 2017.03.19 16:39:08
@$pi$: Gyurcsány volt, aki a Lánchídi-csatánál a tömeget hergelte, majd a rendőrrök háta mögött nézte végig az ütlegelést. Aljas vamzer féreg volt mindig is.
Je suis Petra 2017.03.19 16:53:02
@droid_: Ehhez nem kell forrás, minden pártitkár aljas komcsi féreg volt. Alávaló. Csak éppen védik őket, mert elég nagy számban voltak közöttük a tudjukik.
Je suis Petra 2017.03.19 16:55:06
@6.Lenin: Gondolom listát tudtál csinálni , hogy x ügynök, y nem ügynök. :)
Mert ha így ismertél mindenkit, akkor te is része, működtetője voltál a vörös oldalnak!
Ha már állásinterjún fizetésről és egyéb juttatásokról tárgyalunk részletekbe menően, az nagyon jó jel! Innen már nem az állást szokták elbukni a jelöltek,  “csak” a jó fizetést. És akkor álomállás helyett egy valamilyen állás lesz... :( Ezt elkerülheted,  ha…..
Elsőként 2010-ben, az Avatar menetelésekor született meg eme hiánypótló és box office-os értekezéseink egy sarokkövét képező cikk, majd a nagy sikerek 3D-s újrázásait megelőzően, 2012 elején vettük elő ismét. Annak is több mint négy éve már, nevezett 3D-s újrák megtették a hatásukat, s nem is…..
A tolvajok szerencséjére és a becsületes emberek pechére a lopást nem úgy büntetik manapság mint 1. Laci királyunk idejében. Ha tyúklopásért akasztás járna akkor bringalopásért is minimum halál és még legyen valami baja a gazembernek. Félre a tréfát, baromi rossz hírem van…..
Ma már nincsenek igazi akciósztárok, futószalagon érkeznek a darabok a műfajból, abban a percben felejtjük el őket, amikor kijöttünk a moziból. Régen nem volt ez így, a 80-as években olyan félistenek miatt sprinteltünk jegyet venni, mint Sly vagy Arnie. Aztán lassan lejárt az…..
A legnagyobb gond ezekkel a mindenfelé felbukkanó, divatos listákkal, hogy sokakban azt az érzetet keltik, mintha valami egész népességre kiterjedő kutatásra épülnének. Néha én is bemagyarázom magamnak, hogy ez így is lehet, főleg, ha a lista nagyjából az én véleményemet…..
Idén nyáron kétszer is jártam Balatonaligán, az egykori szupertitkos MSZMP-üdülőben, ahol ma a Club Aliga üzemelteti a hajdani kockahoteleket és a kertmozit, Kádár János málladozó luxusvillája pedig lassan az enyészeté lesz. Az üdülőkomplexum kellemes retró hangulatáról…..
Je suis Petra 2015.10.12 15:36:16
@Vidéki László: A mindennapi beszéden is helytelen a használata. Persze Mucsán, meg a nagy prolipesten biztos elmegy.
Se Hofi, se Koncz nem fogalom, emberek voltak. Kádár meg pláne nem fogalom, embernek is rongy volt, hazaáruló, aki a népe(?) ellen behívta a szovjetet. Nem véletlen, hogy nem nyugodhat magyar földben, ahogy Gyurcsány sem fogja megérdemelni! (nem pedig "a Gyurcány!" :) )
Ma lenne John Lennonnak,  a megkerülhetetlen Beatles zenekar ikonikus alakjának 75. születésnapja. Sok mindent megkapott a zenétől: sikert, pénzt, hírnevet, elismerést. Ennek ellenére nem érte be ennyivel, művészi karrierje mellett békeaktivistaként is tevékenykedett: John Sinclair…..