Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovácsné35

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Máris pikáns képekkel indítunk, valaki éppen piros bolyhos bilinccsel rögzíti az ágyhoz Buci aputestét. Ha most fogadnom kéne, akkor ez Gubás Gabi Gryllus Dorka (nem hagyom magam még egyszer csőbe húzni), sőt, továbbmegyek, láttam én már elég varjút karón, hogy sejtsem, ennek a jelenetnek nem heppi…..
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
kovácsné35 2016.11.28 18:02:27
@csincsilla72: Pontosan igy van. Es ettol volt baromira unszimpatikus. Sajnalom hogy ezt nem kerdezte meg tole senki hogy buzi ( ő fogalmazott igy)vagy És????
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
kovácsné35 2016.11.27 11:00:34
@mocskosmacska: teljesen igazad van. Nagyon szomoru hogy csak ugy elsiklanak efelett, sot meg rohognek is rajta. Ha egy ember nezi os ezt a szart akkor is boven raferne egy kis magyarazat, hogy ez igy nagyon nem oke. Ha felpofozta volna mar reg ki lett volna rakva a francba. Nagyon sajnalatos hogy a lelki bantalmazas ilyen formaban abszolut megengedett sot mar mar showelem. Es valszeg a krisztian is azert lett ilyen mert azt latta gyerekkent hogy ez teljesen oke. Hat most az rtl tesz rola hogy valoban. Ez igy teljesen oke: nem volt pofon tehat nincs baj!! Nagyon gaz es szomoru.
kovácsné35 2016.11.27 11:29:46
@Mók_Ica: ki mondta hogy a kommentelokre gondoltam.....nem kell megvedeni a kommenttarsaidat mert nincs miert.
A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban. Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy…..
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
Napraforgó mutat nekünk pillanatnyi állást, csak a megszokás kedvéért az outfitről is pár szót ejtsünk azért , ma óvodás kiskatona jelmezt kapott a stájlisztoktól. A számok alapján igen éles szemével megállapítja, hogy Krisztián valamelyik fiú nagyon elhúzott. A villában eközben felsorakoznak a…..
Amikor az RTL Klub elkezdte a főzős műsorát még Receptklubnak hívták és ha emlékezetünk nem csal, annak első fázisában Balázs Péter, aki egyébként színművész, rendező és jelenleg a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója főzőcskézett serényen állandó kuktájával, a fiával Bencével. Habár az, hogy…..