Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrzei Andrzei

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Az 1999-ben elhunyt sikeres rendező, Stanley Kubrick, akit a filmes szakma a legjobbak közt tart számon és akit napjainkban is minden idők legtehetségesebb filmes direktorai közt emlegetnek, 1987-ben készítette el legsokkolóbb  háborús drámáját, az Acéllövedéket. Ennyi "leg" után következzen egy…..
Andrzei Andrzei 2019.08.07 13:17:10
@Audianer: Ha már pontosak akarunk lenni, akkor "Teljes fémköpenyes". A címben "metal" szerepel, ami általánosságban "fém"-et jelent, és angolul a "full metal jacket" bevont (azaz nem nyers ólom) lövedéket jelenti, aminek a köpenye leginkább nem acél, hanem tombak (ami egy rézötvözet), hogy:
- kellően puha legyen és bele tudjon vágni a huzagolás, illetve deformálódni tudjon a belső ólommaggal együtt, hogy ne fújjon el mellette a gáz
- csússzon
- ne csessze szét a csövet

A.
      Mindig mondom, hogy szavakkal építeni és rombolni is lehet. Gyerekeknél főleg. Tsubakinak azt mondta az édesanyja, hogy nem szép. És nyilván ez őt megviselte. 18 évesen vágott bele az első műtétbe. Nyilván kérdés, azt ki fizette. De az biztos, hogy azóta összesen 300 alkalommal feküdt a…..
Andrzei Andrzei 2019.07.07 19:04:24
Már most biztos, hogy a Rammstein nemrég megjelent új nagylemeze 2019 egyik legnagyobb könnyűzenei sikere lesz. A most indult turné is óriási siker, előre telt házas stadionokkal, illetve a lemez is rendkívül jól figy fizikai verziójában is. Persze a zenekar is promóz, a szokásos filmszerű…..
Akár csak egy háborús film. Először megszólaltak a szirénák, majd egyre jobban hallhatóvá váltak a repülőgépek motorhangjai. Az emberek menekülni kezdtek, majd a süvítő bombákat robbanások követték. Néhány perc múlva pedig már csak a szálló por, kigyulladt épületek, és romok maradtak Szombathelyen.…..
Egy fotós hónapokig járta a mexikói vágóhidakat, hogy titokban képeket készítsen az ott folyó szabálytalanságokról. Vigyázat, rendkívül felkavaró képek következnek!..
"Rémregény, amelyhez fogható Magyarországon az utóbbi évtizedekben nem történt" - így minősítette a Magyar Nemzet 1980. február 26-án a Soós Lajos és társai által elkövetett gyilkosságsorozatot. A nyomozás méretei egyedülállóak és elképesztőek voltak. Soós kivégzése után 13 évvel árulta el Valenta…..
Pablo Escobar fénykorában a világ egyik leggazdagabb embere volt, felemelkedése, majd bukása is jellemző volt szülőhazájára, Kolumbiára. Amikor 1993. december másodikán meghalt, rögtön megkezdődtek a találgatások arról, hogyan és ki végzett vele. Ma három elméletet mutatunk…..