Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B Dániel

36 bejegyzést írt és 864 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... de csak szépen lassan, ugyanis a francia gárda vezére a Mercedes által nevelt tehetséges pilóta megszerzése ellenére óvva int, véleménye szerint igazi áttörést legfeljebb csak a 2021-es szezon kezdetével érhetnek el. fotó - Vladimir Rys ©   "Beszéltünk több dologról korábban…..
Robert Kubica a múlt héten egykori csapatának köszönhetően bomba formában térhetett vissza egy királykategóriás volán mögé ülve. Férfias munkát végezve 115 kört taposott a Renault E20-as futamgyőztes autójába Valenciában, és nem csak kitartónak, de gyorsnak is bizonyult. via - Renault…..
  Intrót köszönöm (ismét) Toto-nak!--- 2014 februárjában elértem a 100.000 követőt és az év végéig ígértem egy egyszeri RPCJS visszatérést. Kicsit meggondolatlan voltam. Több bemutatásra alkalmatlan alany után végül a Cold War-ra esett a választás, amit nem sokkal a RPCJS befejezése után vettem…..
Megszokhattuk már, hogy ha a finn világbajnokot az éppen aktuális szezonban elérhető lehetséges év végi helyezéséről kérdezik, a lehető legnagyobb lazasággal vágja rá a "teljesen mindegy" jelzőt. Az idei évben sem történt másképp. via Valadimir Rys Míg a…..
Csütörtök délután véget ér a királykategória fanatikusainak számára a holt szezon, ugyanis ezen a napon végre hivatalosan is megmutatja magát az első jelölt. Az immáron Honda erőforrásokkal hajtott McLaren nyitja a sort, és - hacsak nem tér vissza valamelyik tavalyi sereghajtó a…..
A mai nap azt hiszem remek tanulság a Ferrari számára, és most nem Räikkönen első hibátlan versenyéről van szó, de nem is Alonso "autózzuk össze-vissza azokat az íveket amiket Magnussen szabadon hagy" eszméletlen látványos taktikájáról. Sokkal inkább a Red Bull fantasztikus…..
Pár napon belül megérkeznek a csapatok Montrealba, a Kanadai Nagydíj helyszínére, ahol Eric Boullier a McLaren csapatfőnöke sokkal jobb szereplést vár csapatától, mint amit Monacóban láthattunk. ©McLaren - facebook Az elmúlt évek során a kanadai aszfaltcsík…..
A hetekkel, hónapokkal ezelőtt érzett feszültség az olaszok és Fernando Alonso között mintha leapadt volna, ezt próbálta a vörösök csapatfőnöke, Stefano Domenicali is bizonygatni újabb nyilatkozatában. Nyolc éve vár az újabb címre Ahogy egyre inkább kezdett…..
Miután az idei évben ismét csúfos hanyatlás követte a szezon elején bemutatott fantasztikus formát, napról napra egyre kínosabban látni a vörösek helyzetét a sajtón keresztül. Tény, ez a defekt is kivette a részét a bukásból Domenicali csapatfőnök álmokba…..
Sokan azt mondják, az ég világon semmi... Mert az átlag követőknek így is tűnhet, azonban lényeges változások mentek végbe az idei évet illetően is, amik mellett nem mehetnek csak úgy el a csapatok. A Pirelli 2013-as keverékei két kilóval nehezebbek, mint a tavalyi évben használt abroncsok, így az…..
Véget értek a szezon előtti tesztek, Pic az utolsó nap 116 kört teljesített, a legjobbja pedig 1.23.115 volt. 112 körrel zártuk le ma a téli felkészülést, ez mindig egy izgalmas pillanat, és nagyon boldogok vagyunk. Ennyi fért bele a téli tesztbe! Rosberg 131 kört teljesített ma…..
Vegyes napot zártunk Estebannal. Eredményes etappal kezdett délelőtt, azonban a verseny szimulációt nem tudta befejezni technikai problémák miatt. 99 kör a mai termés. Pfú, micsoda nap! Kimi kidőlt, Valsecchi és Grosjean állt be a helyére... 1:23.448 - 1:23.380. Egy újabb tesztet…..
Zseniális az amit a Red Bull és Adrian Newey visz véghez. A 2009-es drasztikus szabályváltoztatások után a csapatoknak teljesen új autókat kellett tervezniük, hiszen az aerodinamikát hatalmas mértékben "lebutították". Ekkor alkotott hatalmasat az épp kivonuló Honda, és a Red…..
Sajnos a beígért élő bemutató elmaradt, azonban a rajongók kaptak egy fantasztikusra sikerült videót, melyben bemutatják az új autó útját a tervezőasztaltól, egészen a fotóstúdióig. Facebookon már is rengeteg kép látott napvilágot az autó parodizálásáról, a lila szín és…..
Miután az újdonsült csapatfőnök, Monisha Kaltenborn röviden összefoglalta a csapat céljait, az igen fényesre sikeredett tavalyi szezon tükrében, a két frissen szerződtetett tehetséges pilóta, Nico Hülkenberg és Estaban Gutierrez lerántotta a leplet a Sauber C32-esről. Szépségre…..
Force India VJM06: Ferrari F138: ..
Idén másodikként a McLaren mutatta be a 2013-as évre szánt versenygépét. Első ránézésre az orr rész az, ami kisebb átalakításon ment át, viszont azonkívül nem sok különbséget lehet leszűrni a tavalyi géphez képest (hasonlóan a Lotus autójához). Ez nyilván annak tudható…..
A rövid és egyben totálisan egyhangú felvezetés után pillanatok alatt lekerült a lepel a Lotus vadonatúj versenygépéről. Egyelőre azonban a vadonatúj kifejezést csak idézőjelesen érthetjük, hiszen a csapat az idei bemutatón bejátszotta ugyanazt, mint három évvel ezelőtt. Akkor…..
Bátran kijelenthetjük, a téli várakozás nehezén már túl vagyunk, nemsokára megkezdődik a felkészülés, és 51 nap múlva már Ausztráliában is felbőgnek a motorok. © Sutton Azonban a téli szünet alatt sem unatkoztunk annyira, szinte minden napra jutott valami…..
A tavalyi évet nagyon szerényen kezdte a Ferrari, a teszteken végig problémákkal küszködtek, és ennek rendszeresen hangot is adtak. Egyesek szerint ez csak félrebeszélés volt, azonban a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén elért 12. helyezés alátámasztotta az…..
B Dániel 2013.01.07 15:07:44
@Rendíthetetlen Álamkatona:
Igen, a "csapatok" menüpont, és a pontverseny állása is jócskán elvan maradva, ez még a mai nap orvoslásra kerül ;)
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Újabb lehetőség látott napvilágot Robert Kubica visszatérésével kapcsolatban, ám ezúttal nem egy pletykáról van szó. A lengyel pilóta szolgálataira korábban állítólag már a Ferrari is igényt tartott volna, azonban ez elmaradt, az elhúzódó rehabilitáció miatt. "Kubika" előtt most újabb lehetőség…..
Jajj,de csúnya! Super Astra 2012.07.10 13:00:00
Mára ismét csak egy kép, de az viszont üt. Fészbuk megosztás, X-Tomi jóvoltából. ..
Eddig még sosem látott megállapodás született a Forma 1 és a futball világa között. A hetek óta tartó gyanakvás után hivatalossá vált a Sauber, illetve a Premier League-ben szereplő Chelsea FC közti megállapodás.© Sutton ImageA svájci gárda feltűnően üres kaszniján az elmúlt két futamon érdekes…..
A helyi tuning szokásoknak alávetve. Egy kicsit Star Wars-osra sikeredett, de nézzük el nekik. Nem tudom, a tetőn lévő szélterelő milyen célt szolgál a fogyasztás növelésén kívül. Rácser. Csillagok, Mercedes jelvények, csavartküszöb. Fantasztikus...
B Dániel 2012.04.21 12:40:33