Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endiman

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit késlekedtem ezzel a bejegyzéssel. Először megnéztem a ma reggeli Nap-kelte interjút, aztán vártam egy picit, megint végignéztem, mert nem hittem el, hogy tényleg. Aztán kajáltam egyet, mert ettől az egésztől leesett a vércukrom, közben nyugtatóként megtekintettem a cuki…..
Nem is tudom, mi a meghatóbb ebben a leletben, az hogy 17 évvel ezelőtt még érdemes volt a TV1-en bejelenteni egy filmforgatást, jóelőre csillapítva a borzolódó kedélyeket. Vagy az, hogy 89-ben nem ártott előre szólni, hogy srácok, nem a forradalom fog kitörni, és nyugi, csak…..
A tévékritikusok turnéja (TCA) egy olyan esemény, melynek során a szakma egyik oldala (készítők, színészek, producerek) leül a másik oldal elé (kritikusok) és válaszolgat a kérdésekre, ilyenkor lehet mindenféle tervekről meg egyebekről faggatni a jónépet. A jelentések alapján…..
Szerintem még kezdők sem követnek el olyan idióta hibát, mint Aczél Endre a szerdai Nap-keltében. Persze hívhatjuk bunkóságnak is, nézőpont kérdése. Azt még az újságíróiskolákban sem tanítják, olyan egyszerű szabály, hogy ha két riportalanyunk van, akkor ne csak az…..
Néztem a ma esti tévéműsort: a 2004-es Álomhotel: Thaiföld című német tévéfilm főszereplője Christian Kohlund, aki az IMDB adatbázis szerint még csak 56 éves, és óvodáskoromban az egyetlen jóképű nőcsábász volt a német sorozatokban (talán azért, mert ő maga svájci), ma…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Nem tudom, hány embernek tűnt fel, de már elég régóta elkotorták a régi Zárórát műsorból, úgyhogy itt az idő, hogy írjunk az újról. A régi Záróra a totál felesleges műsor volt. Nem azért, mert értelmiségi izé, meg nem azért, mert nemhogy Fekete Pákó, de még…..
A péntek este jelentkező, új showműsorban minden idők legjobb magyar slágerére szavazhatnak a nézők. A műsort Korda György és az Aszfaltbetyárként idegesítővé vált Harsányi Levente vezeti februártól. A Magyar Televízió kreatív megoldása az archívum felhasználására,…..
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..
comment:com Nacsa visszatért 2006.09.06 10:31:00
Ma visszatért A Jó, a Rossz és a Csúfba Terry Black, Korda György, Havas Henrik és Aigner Szilárd magyar hangja, Nacsa Olivér.Két héttel ezelőtt közöltük a tragikus hírt, hogy Nacsa egyéb elfoglaltságai miatt nem tud már tovább részt venni a műsorban. De úgy látszik…..
comment:com Ölelje át a tévét! 2006.12.24 18:03:00
Ha már teletömte magát halászlével, rápakolt pár kiló bejglit, és már szinte már moccanni sem tud a nagy szeretettől, kapcsolja be a tévét, és ölelje keblére a forró katódcsövet! Ja, hogy, ehetetlenül sós lett a halászlé, ferde a fa, és egyébként is zárlatos a kínai…..
Lost Highway, 2006A+A közel három éve halott Johnny Cash lassan szorgalmasabb, mint Biggie vagy 2Pac: két, összesen hat cd-nyi kiadatlan felvételt tartalmazó posztumusz antológia után, íme, az American sorozat új lemeze. Kivételes sors, kivételes személyiség, támadhatatlan legenda,…..
Endiman 2006.09.29 21:34:43
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
comment:com Ostrom után 2006.09.21 15:45:00
Új műsorral állt elő az MTV Az én tévém címmel, a székházat, a Szabadság tér 17-et mutatja be, illetve a műsorok mögötti kulisszákat. Az ötlet jó, túl sok pénzbe nem kerül, egy szegény tévének nincs is gazdaságosabb téma, mint saját székházának folyósói, szobái,…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
"A női vécé ajtajára Audrey Hepburn stencilezett képét fújjuk fel, a férfiak ajtajára viszont új szimbólumot kell találnunk" - számolt be lapunknak az Index új irodájának dekorációs munkálatait irányító Etele a hétvégén felmerült nehézségekről. A szakember, aki…..
Az Index is beszámolt az EFOTT-cikkében az utóbbi napok minimálbotrányáról, hogy a Kispál és a Borz nem adott a fesztiválon ráadást, pedig ők voltak a főzenekar, sokan csak miattuk mentek ésatöbbi. Több levélíró próbálta is mentegetni őket, hogy az előttük…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
comment:com Kultúrgáz Extra 2006.05.19 01:12:00
A magyar királyi televízió egyik legfurcsább találmánya a Kultúrház Extra. Keverék műsor ez, egyrészt jön a Kultúrházból, aztán vitaműsor is, de nem politikai. Az egész egy kicsit lazábbra van véve, mint a Záróra, plusz meg van mozgatva még benne Winkler Nóra…..
Mindig gyanakvással néztem az olyan embereket, akik nemezelt övtáskában hordták a mobiltelefonjukat, mondván, a tradíciók és a modernitás, meg rohanó világunkban a tiszta forrás. Olyan ez, mint lószőrkulacsból light kólát inni, Szent Korona-tanról papolni egy működő…..
A régmúlt szép, idők, amikor még tudtunk őszintén, önfeledten röhögni, amikor még nem kellett kábeltelevíziókon keresgélni az igazi, vegytiszta hülyeséget. Amikor még volt Éjjeli menedék. Az én kedvenc részem az volt, amikor a jobboldal megmondó emberei a Sorstalanságot…..
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..
Csak azért kerülhette el a figyelmünket szerda reggel, hogy az RTL-es Fábry Sándor mit keres a TV2-s Mokkában, mert éppen akkor szereltük be az utolsó csavarokat a Comment:comba. Most meg – legalábbis a Blikk szerint – áll a bál, amennyiben a pénisz-szarás-komcsidizájn…..