Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranylábú gyerek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Aranylábú gyerek 2017.08.01 16:03:15
niche Öregecskedő liberálisok 2017.07.31 11:36:39
Hogy lettek a fiatal magyar liberálisok pár év alatt minden siránkozó nyuggerek? Hogy lehet, hogy, akik anno Tarlós szigetes zajszint mérésén röhögtek, ma már sírnak minden rendezvényen, ami Budapesten történik, mert hangos, drága és tömeg van tőle.   Emlékszem, milyen jó volt fiatalon Szigetre…..
Kössszépeee! címmel a mai naptól elérhető a kultikus magyar underground zenekar, az Üllői úti Fuck hatodik nagylemeze. A cím az énekes-gitáros Szántó Faszi koncerteken hallható köszönetnyilvánítását idézi, de utal arra is, hogy a tizenkét dalt tartalmazó album részben közösségi finanszírozással, a…..
Aranylábú gyerek 2017.05.10 13:26:15
@felhasználós: mondja ezt egy olyan aki képes volt egy RHCP lemezt faszának titulálni ami 2000 utáni...
Hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Mezei Gábor, vagy ahogy mindenki ismerte Mező. Mező amellett, hogy sokáig a Semmi Komoly zenekar basszusgitárosa volt, a háttérben is sokat tett a punk műfajért. A zenélés után pedig futballedzőként gyerekekkel is foglalkozott. Szűk egy éve a teljes magyar…..
A Supergirl 2. évadának 10. részében Miss Martiant kínozzák a marsiak nem is akárhogy, hanem magyarul. Az első évad óta jelenlévő Martian Manhunter is beleavatkozik a jelenetben, tisztán érthetően rászól a nőre, hogy “Fejezd be!”. Vagyis inkább azt mondja, hogy Fegyézd bé! Mondjuk inkább olyan a…..
Aranylábú gyerek 2017.02.02 20:48:12