Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torissrac

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem friss a sztori, hiszen már lassan két hete, pont újév napján jelent meg a Washington Postban Schiff András levele. Ha megengedik, eltekintek mind az obligát jobbos felhorkanástól, mind az elégedett balos egyetértéstől. Csak a levél szövegével, annak is középső bekezdésével…..
A Százhalombatta-Földvár bronzkori telep egyike annak a 30 erődített középső bronzkori (Vatya-kultúra) településnek, amelyek a Duna mentén, a Mezőföldön es a Duna-Tisza közén találhatóak. A 1960-as és 80-as években már folyt feltárás a lelőhelyen, akkor a település…..
torissrac 2009.12.15 21:52:35
@páratövis:

Minden bizonnyal így van. De hogy egy cseppnyi humoruk nincs, sőt a bloggazdának se, az tuti, mert kitiltott.

Tényleg köszi.

(Urak, hölgyek ez BLOG, ahol természetéből fakadóan hozzászólnak, kommentelnek... Ez nem az Acta Archeologica, ahol csak a negyedév múlva megjelenő számban reflektálhat a Szakma...)

ftonyo ex bloggerman77
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
A NAVA úgy döntött, hogy jó fejek lesznek és januárban is ingyenesen nézhetjük majd a honlapra feltöltött videókat. Mi is raktunk föl ide a Comment:comra néhányat még decemberben. Egyébként két hét alatt több mint 77 ezer egyedi látogató mintegy negyedmillió műsorszámot…..
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
    Nemrég Ki az írófejedelem a politikusok között? címmel érdekes játékot indított az Index (http://index.hu/politika/belfold/iro081205/), amelyben a szerző személyét kellett kitalálni a könyv első bekezdéséből. Bár szeretem az ilyesfajta találós kérdéseket,…..
Kiszel Tündét cikizzük, amiért hamisan énekelt az Anettka-féle "videóklipben"? Az semmi, itt tizenegy csaj énekel olyan hamisan, hogy az felér egy jól megszervezett terrortámadással. Habár kortörténeti dokumentumként csillagos ötös. Rendben, Kiszel Tündéhez hasonlítani…..
Balázs éveken át vihogott a tinikkel, meg a tiniken, kikacsintott és megértett, sőt erkölcsi tanulságot vont le. Ő volt Mónika azok számára, akiket az igazi túlságosan emlékeztetett a poszterrel takart ajtó túloldalán tanulásról, drogokról meg szexuális szabadosságról morgó…..
comment:com Hírek knédli mellé 2008.12.02 17:26:00
A Cimbora Alapítvánnyal közösen a Duna Televízió december 5-7-én jótékonysági hétvégét rendez a nélkülöző gyermekek megsegítésére. A három nap során látható dokumentum- és játékfilmek a hazánkban és a világ egyéb tájain rossz körülmények között élő gyermekek…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
torissrac 2008.12.03 19:55:16
De azért előtte terven felül felújították 420 millió forintért. Tegnap új sorozatunk első részében bemutattuk úgy általánosságban a Szabó "kedvenc filmem a biciklitolvajok" Pál volt rendes és ügyvezető közlek. min. egymondatos, egy záhonyi protokollvonatozás…..
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..
 Mint ismeretes, nemrégiben Kiskunlacházán megerőszakoltak és brutálisan meggyilkoltak egy 14 éves kislányt. A rendőrség hírzárlatot rendelt el, ennek ellenére számos információ jelent meg a borzalmas ügyről. Ezek közül a politika mezejébe az a részlet emelte a…..
No, aki még nem olvasta Pepe posztját a Fejükre estek állítólagos vad gepárdjairól, az tegye meg, érdekes. Mi igazságot nem fogunk itt tenni, leleplezni sem fogunk, mert nem voltunk ott sem a forgatáson, sem a rezervátumban, de azért egy kicsit elgondolkodtunk azon, hogy celebjeink…..
Annak azért mindig van valami sajátos bája, amikor valamelyik celebről két különböző helyen egy napon jelenik meg két egymásnak tök ellentmondó hír. A bulváruniverzum mai skizofrénnek tűnő szereplője Győzi, aki a Bors és a Story szerint teljesen készen van, mert bulémiás és…..
A tegnapi Fejükre estek tudósítás technikai okok miatt kimaradt. Két mondatban összefoglaljuk a tegnap előtti epizód eseményeit, Oláh Ibolya kiesett, mert állítólag tizenöt másodperccel később simogatta meg a gepárdot. A párbaj kimenetelével kapcsolatban egyébként nem voltak…..
torissrac 2008.11.27 19:38:54
Nemrég figyeltünk fel a vicces Angyalbőrben promókra az MTV-n. Az Angyalbőrben-nel eleve az van, hogy nagyon lelazultnak, vagy infantilisnek kell lenni, hogy ezen a sorozaton röhögni tudjon az ember, habár retrónak retró, az igaz. De most megtörtént az, hogy a promó viccesebb, mint maga…..
Úgy látszik, a TV2 nem akart túl sokáig benntartani egy modellt sem, Csősz Bogi után kiesett Voksán Virág is. Maradnak nekünk az afrikai csajok, meg Bódi Margó májbajos, sárga feje. Igaz, Voksán Virág túl sok vizet nem zavart, a kötelességét, a vetkőzős jelenetet letudta,…..
Hétvégén sikerült egy újabb adag földet kihányni a magyar-szlovák kapcsolatokat jelképező gödörből, gratulálok minden résztvevőnek.   Haladjunk sorban: 1, Szombat délután a MeH előtt tüntettek a magyar drukkerek a múlt heti dunaszerdahelyi focimeccsen zajló rendőri…..
A Telihold szerelmesei című venezuelai televíziós sorozat legutolsó részének tartalmából: Gjon és a papagáj egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám Pákó féltékeny a papagájra, de végül mégis újra összejön Johnny-val, mert egy csodálatos, romantikus éjszakát töltenek…..
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
Csak erős idegzetű olvasóink klikkoljanak tovább, azok, akiket nem riaszt vissza egy pénisz látványa, és csak akkor, ha nincs a közelben kiskorú, ideggyenge nagyszülő, főnök, vagy apácacsapat. Benkő Dániel következik úgy, ahogy eddig csak az emlékezetes pucér lantozás…..