Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszka

18 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leonidas tollából: Második chapter összefoglalója: A Fekete Nap egy kihűlt csillag, ahol az élelmes intergalaktikus vállalkozók mindenféle műanyagokat bányásznak. Legalábbis ezzel a mesével etették hőseinket az Alfa kolóniára történő utazáson, ami persze lássuk be, elég nagy bullshit. Érdekes…..
A kocsmát még nem láttátok reggel, csak este. Fura is, mert nincs az a nagy nyüzsgés, ami este megszokott. Pár vendég van csak, a kemény mag, aki a reggeli lélekerősítőért futott be. Leo reggelije is vigyorra húzza a kék farkas száját, - mivel Ő készíti -, de összeüt egy…..
Eszka 2015.11.18 22:28:05
@inthenameoftheking:
A díler aléltan válaszol az általad feltett kérdésekre, az igazat mondj hála a doki szérumjának.
- Engem csak felbéreltek, emailt kaptam abban megvoltak az utasítások. aki kaszás koktélt rendel gethttel annak adjam meg a találkozó helyét és idejét. Átutalták előre a pénzt, ilyenkor nem kérdezősködök. Nekem azt írták, hogy nagydarab űrgárdistákra számítsak, de bevallom hogy egy nyápic elf és rosszéletű társad nem tudom mennyire nyeri el a megbízótok tetszését. - köhög erőtlenül- de nekem mindegy haver. Nem ismeritek a Castro Fibert?
Bakker az egy gát ami mellet egy kis tér van általában koncertek, piacok szoktak lenni ott. Jó forgalmam van ott napközbe' de este halott a hely.
Fekete Nap? Az egyik közeli bolygó ami arról kapta a nevét, hogy évente 8 hónapot van sötét ott, ráadásul úgy hallottam hogy még hideg is van. A búbánat menne oda, de sok arrafele az olcsó garzon meg az albérlet, még kauciót se kell letenni.
De ezekért felesleges volt becuccozni így, mert a, benne lett volna az útikönyvekben, b, ha meghívtok egy italra kellemesebb lett volna a beszélgetés, mint hogy itt fekszem a konténer mögött és fázik a picsám. - fejezi be remegő szájjal.
Eszka 2015.11.18 22:40:51
@SoSayWeAll:
Hatalmas megfigyelésedet pár esti járókelő zavarja meg de mennek is tovább mikor meglátnak. Mormognak valamit perverz elfekrők meg szakadt junkiekról, egy fiatal sráctól kapsz egy pókrocot, miszerint kempelésnél jó lesz majd vagy ha fedezni kell valakit, mosolyogva megy el. Ezek után semmi érdemleges nem történik hacsak az nem hogy, hátranézve látod, ahogy a konténer mögül félig lóg ki Leo és a díler két lába. Meg kell hagyni pont olyan mintha...
Távolabb Tuforszri eltűnt drága piperecikkestől, zenélő robotkezestől, még olajfoltot sem hagyott maga után.
A megivott alkohol hatása lassan elszáll, egyre jobban izzadsz és mintha valami lila színben tündöklő aura venne körbe.
Eszka 2015.11.20 01:37:49
@SoSayWeAll: @inthenameoftheking:

További hozzászólásokat a fórumon, mert átvittem a komplett bezsélgetést

onlinefrpgnotjustlad.hungarianforum.com/t14-2-0-inquisition-request-black-sun-empire#26
http://onlinefrpgnotjustlad.hungarianforum.com/ Kissé szűkös itt már a hely, és a könnyebb átláthatóság végett egy fórumon folytatjuk. A linken tudjátok elérni az új oldalt,...
@StupidEarthMonkeY: Akaratod ellenére a rendszered túlterhelődött. A fizikai tested ott áll a pultnál, ellenben a tudatodat kizárta belőle a rendszer. Utolsó erődből egy üzenetet még tudtál küldeni a társaidnak, remélhetőleg realizálják, hogy kritikus a helyzet. Még…..
Eszka 2015.11.18 23:23:59
@StupidEarthMonkeY:
A testetlen nyugalmat felváltja egy kellemetlen érzés és zúgás.
Háttérben hallod az algoritmusok ciklikus monoton zümmögését ahogy számításokat, kalibrációkat végeznek a mátrixmaghoz kapcsolódva. Lehetőségek, különböző utak a múltból, a jelenből és a jövőből.
Amikor még nem Tuforszrinek hívtak:

- Egy iroda kávézó része, fenn egy magas épület tetején, ahol a cigidet sincs elszívni időd, mert már vagy húsz feladat vár megoldásra...

- Valahol az űrben, szürke idegenek nyújtják feléd a kezüket, " Ne ölj meg minket" suttogják az agyadban...

- Tibi kocsmájában épp finom hangolod a robotkezed, aminek értékből két ilyen kricsmire is telne...

Végül megállapodsz, a poligonok pixellé és a pixelek képpé válnak újra. A mozgás darabosan indul, kitisztul a látásod.
Egy tisztáson vagy, körbe ölelve olyan magas fákkal amiknek nem látod a tetejét. Közepén tűz ég, a lángot csontok táplálják. Mintha az egyik koponya torz, égett mosolyra húzná alaktalan száját.
Körülötted fekvő alakok, így jobban megnézve ismered őket illetve ismerted, Mind a kezedtől halt meg, vagy így vagy úgy de közöd volt a bukásukhoz. Lassú remegés fut rajtuk végig, megelevenedni látszanak.
Köpenyes alacsony alak bukkan fel a semmiből, öreg zöld manónak hat ebben a megvilágításban.
- Használd az erőt Tuforszri - mondja halkan és eltűnik a látomás, a hűlt helyén egy aranyló kulacs marad.
A világ megremeg de stabilizálódik gyorsan.
Fizikai tested mozgásba lendül.
A Galaxis minden sarkára jut egy olyan hely, ahová összefújja a szemetet a szél.   TibiÉsNorbi, a kétfejű ogre kocsmája sem különb a galaxison innen és túl, így hát nem véletlen hogy hőseink is először itt találkoztak egymással. TuForSzri, a zenélő karú kiborg, Dr.…..
@SoSayWeAll: A nagy kábulatodból arra eszmélsz, hogy fenemód zúg a fülednél valami.       Ahogy a bundás halom alól kilesel egy ewokot látsz egyfajta porszívóval. A félméteres farkaskölyköket is simán elnyeli az eszköz. Igyekszel kikerülni az útjából de magába…..
Eszka 2015.11.08 21:55:09
@SoSayWeAll: Az ewokok visszaülnek meccset nézni és sörözni. Mutatják, hogy mehetsz amerre látsz, teljesen leköti őket a meccs. Itt az ideje szétnézni hajón, Buddyval hajónézőbe mentek. Ezt a tettedet fél óra múlva már bánod is, mert be se fogja vadiúj pajtásod a szövetpofáját.
- Mekkora roncshalmaz ez a verda, még a budi is otthonosabb volt ahol lógtam.. meg .. tényleg nincs valami füstölnivalód Doktor? ..és.. na akkor már jó a szintetikus is... na legalább egy fájdalom csillapítod csak van, há milyen orvos vagy Te??? .. adok lelki támogatást meg motiválást ezt figyuzd.. A táskádból zaj, zene hallatszik, és elkezd lüktetni basszusra az anyag.
www.youtube.com/watch?v=CNUSKVG6Cs8
Meg kell hagyni ennek a törölközőnek igaza van, valaha biztos vagány hajó lehetett ez, de mára inkább a foltok, toldások királya sikló címre pályázhat ez a lélekvesztő. Miután végzel körtúrával, megtorpansz az egészségügyi saroknál.
Felcsillan a szemed, sikeres Loot check után, egy nagy marék alapanyagot szedsz össze. Újabb sikeres, ámde unalmas skill tesztek után elégedett vagy az eredménnyel bár nem sok LizergSav-Dietilamid sikerült készítened, de az tuti hogy felét belenyomod abba a nagypofájú töröközőbe. Közben hálát adsz Albert Hoffmannnak, nagyon régen találta fel ezt a szert és a holokazettáknak köszönhetően művelted ki magad. (20 Xp gained)
- Na örülünk Dokikám? Mit főztél? Jól lakunk tőle ketten?- kérdezi a naiv Buddy, miközben veszed ki a táskából. A lerakod magad elé ...
- Csak el ne csapd vele beled vagy mit - mondod és a fiola három-negyed részét ráöntöd. Csak felszívódik a frottíron keresztül.
Odahúzol egy babzsákot, amire a Coruscanti Birodalmi tulajdon van írva, lerogysz és kiélvezed Te is a munkád eredményét.
A kis barátodnak bejöhetet mert csendben van, hogy hat és a fehér szín is mindenféle átmenetet mutat. Az anyaga pár helyen bekeményedik és rájössz hogy onnan szólt előbb a zene. Most is kezdi:
Haver ez jó trip lesz.. https www.youtube.com/watch?v=aKgJrp-UuGI
Az idő összefolyik ez után, halványan rémlik, hogy az ewokok örömtáncot járnak, pedig Bran sehol, két pofára vedelik SpaceBearBeer Extra Strongot. Aztán elhomályosodik minden, mintha megint átsugároznának gondolod, de legalább a csend van. (100 XP gained, level up)
Ebből az állapotodból éles fény és az eddiginél hangosabb zene riaszt fel, Illetve egy hatalmas majomember aki rázza a vállad:
- Pajtás jól vagy? Tudod én voltam stoppos, vagány a törölköződ- kacsint oda- bár én jobb szerettem a kommerszebb színűt. (Buddyn jelenleg lila-sárga fraktál "megy" jelenleg, www.fractalizer.de/en/mega-k.jpg , vetítés van) Beng Kong vagyok, és az Omegára tartok, építkezési anyagokat fuvarozok, főleg felhőkarcolókhoz. Te merre tartasz és kit tisztelhetek benned?
Eszka 2015.11.09 21:15:06
@SoSayWeAll:
- Nézd Doktor Boltar én semmit, mint említettem én is voltam stoppos .Tudom milyen érzés a fuvarra várni, még kismajom koromban volt pár rossz élményem.
Akkor kezdem önálló vállalkozásba, mikor aktuális partnerem Tar Zan átvert. Mióta egyedül nyomom a melót semmi gond, de néha elcsábulok egy-egy szőke nő után. A gyengém ha sikoltoznak, hogy "mentsenek meg!"- sóhajt egyet, mintha picit torzulna a teste ekkor, megnövekszik és afféle kitinpáncéllá változik., aztán újra majom.

- Akkor doktorom irány az Omega 4 nevű intergalaktikus szeméttelep, ahol a galaxis mocska összegyűlik, de mint szokott ott köttetnek a legzsírosabb üzletek.
Ha megjegyezhetem elég cefetül fest, hátul a rakodó részben lepihenhet négy- öt óra távolságra vagyunk, talán sikerül rendbe szednie magát meg a törölköző jellegű dolgot is - mutat a szótlan, de még sok színben pompázó anyagra. Jelenleg zöld és bíbor fraktálok váltakoznak Buddyn. és egy szót se szólt mióta megérkeztetek.
Bezzeg a zene szól belőle, de már az is erőtlenül.
www.youtube.com/watch?v=GWpSbTdNMjk

Ami azt illeti, miközben Benggel beszélsz, nem átallott átváltozni rovarrá. Olyan volt mint egy bazi nagy poloska csak épp szőrrel. Fene a gusztusát, de legalább elvisz az űrállomásra. Ráadásul tök ingyen. így megnézve, egész szimpatikus ez a poloska...
Lehet pihenni kéne, az utóbbi hetekben történtek kezdenek kimeríteni.
De nem szórakoztál ilyen felhőtlenül már jó ideje.
Eszka 2015.11.11 00:33:20
@SoSayWeAll:
@SoSayWeAll:
A rakodótérben kellemes meleg van, ponyvákból rögtönzött fekhelyed nem a csúcs de megteszi. Pláne amilyen állapotban vagy most, csoda hogy sikerült a makeshift bed.
Alvás egyfajta delíriumként jön. Keveredik a valóság és a képzelet.
Hol egy bankban hivatalos iratokat tologatva látod magad...
- Hú mekkora majom, bakker mintha állatkerti körúton lennék-
Hol a kék farkasnak adod meg ami jár neki..
- Te nem láttad azt az orvosi táskát valahol?-
Hol a templomban lévő zombidiszkóban vagy hatalmas partyban..
- Na akkor annak a kis fiolának a tartalmát loccsantsd rám, ne aggódj ez csak ruha ápoló. Nem hiszed? Kóstold meg! Na azér, ne húzd úgy meg, maradjon szegény rojtjaimra is -
Ebben a fura állapotban kényelmetlen érzés kerít hatalmába de biztos a sok cucctól.
- Hé az máár ott az Omega? Igazad volt Donki, ja bocs, szóval Beng,tényleg faszák a fények, nem megyünk túl gyorsan?

A Petrox Corporation(1976) azaz Kong űrhajója szinte berobban az Omega űrkikötőjébe.
A fékező ionok dacára amik teljes fordulaton pörögnek de ezt a sebességet csak csökkenteni tudják. Az űrállomás védőrendszere azonnal működésbe lép, a leszálló pályába épített rejtett plazmavetők passzív lövedékre váltottak, ugyanis ezek ha külső tárggyal érintkezetek egy szemvillanás alatt megszilárdultak, mint a über concreteba öntötték volna. A hajó íve megtörik és úgy zuhan mint a playstationok ára mikor jön az újabb modell.

Arra eszmélsz, hogy zuhantok, nem volt eddig se jó feküdni, épp a gyomrod próbált kimászni belőled, de ez. Elől a pilótarészen mintha Buddyt hallanád:
- Bazd meg te majom ez nagyon duuuuuurrrva...
Az érkezés talán rosszabb, a zuhanás beleprésel a hajó fémjébe, szinte eggyé válsz vele. Élő szövet a fémvázon, kóbor ötletként eszedbe jut, talán így érezhette magát az android társad mikor fröccsöntötték a gyárban vagy a keltetőjében vagy mit tudod Te hol de ez rohadtul fáj.(you gained a dark pact instead of dying)
Az utazást semmi nem zavarja meg, a zene üvölt, ahogy áthajtotok az erdőn.  @StupidEarthMonkeY:A világ mintha átváltana képregényszerűvé vagy a zene vagy a sok frissítés miatt nem tudod, az út mentén fura alakok jelennek meg .Apró midgetek nagy puskával, azt üvöltve,hogy: -…..
Eszka 2015.11.03 21:58:52
@inthenameoftheking: @StupidEarthMonkeY:
Tibor kocsmáját régi ismerősként üdvözlitek, jó újra a civilizált világban lenni. Bár..
Belépve az eddiginél is szokatlanabb látványban van részetek.
"Superhero Night" nagy kacskaringós betűkkel kiírva a kétfejű tulajdonos feje felé.
A csehóban hemzsegnek a szuperhősök.
Vasember, Hulk, Macskanő és Amerika kapitány ismeritek fel a jelen lévők közül párat, az egyik asztalnál épp a Denevérember szkanderezik a Pókemberrel. A kék farkaspincérnő épp el van veszve az asztalok közt a vendégekben és a rendelésekben.
Beléptetekkor Tibi egyik feje bólint és közelebb invitál titeket , nagyot sóhajtva elkezdi mondandóját.
- Szevasztok! Itt az italotok, Ultron gyömbérsör és egy Thanos töltet. Tudjátok sosem gondoltam volna, hogy egy NGR márkájú kiszuperált dimenzióajtó generátor ennyire feldobja a forgalmat. - kényszeredetten mosolyog - remélem megvagytok a feladattal amit Józsi rátok bízok, mert szükség lenne rád- néz rád @StupidEarthMonkeY - esténként, ha ráérsz.
Egyébként a pap hátul vár titeket. Azzal fordul a következő vendégek felé. Épp Cyclop kér egy sört. Sötétkék kosztümjét viseli, és Polaroid márkájú napszemüveget.
@inthenameoftheking boldogan veszed el az italt, két- három napba telt de csak szert tettél erre a fránya gyömbérsörre.
A hátsó helység alig változott, a felállás majdnem a régi. József testvér középen mellette nem a búvárruhások vannak és a kislány sincs sehol. Magneto és Galactus a jelenlegi testőrei.
Fülsüketítően megy a zene benn
www.youtube.com/watch?v=RK_O6xufF9w ,
a pap egy A.L.M.A. márkájú hololaptopon pötyög valamit. Ahogy beléptek gombnyomásra lehalkul a zene minimálisan zavaróvá.
- Üdvözlöm az Urakat, - kezdi Jóska- sajnálattal látom megfogyatkoztak. De a jó hír, hogy ha megvannak a kék quest ikonok akkor ketten részesülnek az XP-ből, ahogy megegyeztünk. Az anyagi részét már induláskor kimerítették.
@inthenameoftheking ahogy előveszed a küldetést jelző tokeneket, amik egyszerűen kirepülnek a kezedből bele az egyik testőr kezébe(Magneto), ő átadja a megbízótoknak.
Remek, akkor sikerült mindent megoldaniuk. Akkor ahogy megegyeztünk- és lenyúl a pult alá - íme az jutalom. Egy pendrive-ot és egy zöld levelet(bükkfa) tol át az asztalon, mindkettőre 100 xp van írva.
Gondoltam stílusosan kapják már meg hisz sokat dolgoztak rajta. Ha consume-olják őket akkor íródik jóvá a tapasztalatpont és szintet léphetnek. Új skillek, új perkekkel gazdagíthatják magunkat. Én pedig kijelentem őnöket, nehogy azt gondolják nem vagyok tiszteséges munkáltató - Gombnyomás a hololaptopon -
Köszönöm szépen a közreműködésüket, jó ügyben jártak el. Jó szórakozást ma estére, hála Tibi új szerzeményének minden este remek mulatság van itt. érezzék jól magukat az első italukat én álltam - kacsint egyet - most ha megbocsájtanak, folytatnom kell a munkámat.
Zene vissza.
www.youtube.com/watch?v=8_iHeLVn6bg
Pause.
- Romulus és Remus üdvözletüket küldik, nagyon élvezik az új munkájukat és köszönik az új lehetőséget. Mr. Ash243 pedig előléptették, már nem operátor.
Ezért van egy plusz ingyen körük a pultnál.
Zene vissza.
www.youtube.com/watch?v=HZkGf7EmlyM
Eszka 2015.11.04 17:10:47
@StupidEarthMonkeY: @inthenameoftheking:
Az esti kikapcsolódás jól sikerült. @ StupidEarthMonkeY Tibi az este végén 50 egységgel honorálja a munkádat és egy 20 Xp-s kuponnal, amit bármelyik Online shopban (Android,Windows,Apple) felhasználhatsz. biztosít róla, hogyha megunod a kalandozást, nála mindig lesz munka számodra.
Másnap.(Health,Magic replished. New Skill unlocked)
A reggeli elfogyasztása közben, jobban megnézitek a Inkvizíciós küldetést, amiből kiderül hogy a nyolcas fejezetben az űrbe kell mennetek.
A „templom” elhagyása előkészületet igényel. Tekintve, hogy az egyik társatok polisztirol gólemmé változott. Így teljes csapatmunkával is egy jó órát vesz igénybe míg helyre állítjátok. Mindent eszközt felhasználva (lézer, balta..) egész pofás robotot faragtok. A régi…..
Eszka 2015.10.25 09:26:24
@SoSayWeAll:
Kiszáradva, lüktető fejjel ébredsz, kemény este volt. Mi is történt..
Ja.
Régi Elvisként üdvözöltek a copycatek miután kisegítetted őket a bajból, a flitteres kabát és nadrágot könnyen adták :5 sör/csík/tánc . Sajnos a maradék hacukát már nem tudtad megszerezni, mert kifeküdt a mentorod, Lajos, aki egyébként űrgárdista de épp szabin van. De biztosított róla hogy majd legközelebb folytassuk..
( sub class acquired progress 50%)
Mint kiderült örökbarátságot egy este is lehet kötni idegenekkel - miután Te kifogytál és a fiúk is belelendültek, már ködösek az emlékek, de mintha beugrana egy zuhanó repülőgép ami az erdő irányába suhan el kettétört géptörzzsel, egy földbe ásott labor, DARhMA felirat, a tengerparton állsz egyedül társak nélkül,hová lettek? Eltűntek ???
Az ork szitkozódását megismered száz közül is, megnyugszol, rossz pénzt veszik el, megvannak a többiek is. Reméled gyors lesz ez a farkasölősdi, mert borzasztó másnapnak nézel elébe.
Eszka 2015.10.25 09:28:00
@StupidEarthMonkeY:
Az este jól érezték magukat a többiek, te is próbáltál de jobban ment a hangosítás és a support.
Közben rácsatlakoztál a hajó világ hálós com-portjára és frissítetted a játékot, az alkalmazásokat és pár háttérben futó logaritmusokat Mint kiderült ezek a népek, csak szeretnek beöltözni Királynak, komolyan veszik ezt és egy hétig tényleg azok. Aztán várja őket is a család és a munka.
A rendszerük egyszerű, -Hacking skill succesfully used- így közben tudsz zenét is váltani, és bólogatni hogy ne tűnjön fel nekik az adatlopás.
A fiúk szinte önkívületben táncoltak, kellett nekik ez a kis szórakozás, úgy ahogy neked ez az internetfröccs.
Új infók, friss adatok, feldolgozás.
Az elf még varázslatokat is szórt italos kedvében, pár megpörkölt üstök és jó néhány elfogyasztott söröskorsó után, összejött a Mágia.
A tűzijáték, feather fall bár pár sikertelen varázslat után, hajnalban valami háj levelről magyarázott és egy "kunyhót" is odarittyent, bár inkább pár ág volt az levéltakaróval. De hajnalban mikor elkezdett szemerkélni az eső, pont megfelelt tetőnek.
Standby-ra rakta magát, a háttérben futó sorozatletöltés épp most váltott 59 percre. A szintetikus ránc mosolyra húzódik, még azt mondják, nem érdeklődik a világ után.

Miután mindenki összeszedte magát, már csak Leonidasz hiányzik, aki jó ideje elment könnyíteni magán az erdőbe.
- Nem bírja a gyomra túl jól - jegyzi az egyik Elvis, folytatná épp de kiáltás hallataszik az erdőből.
- Segítség! Hé Banda, gyertek már! - üvölti egy vékony elf hang.
A foggate-en átlépve furcsa látvány fogad titeket. A belső rész gyakorlatilag csak egy terem, amiben félhomály uralkodik. Levegőben temetőszag keveredik a rothadó hús, bőr szagával. A bejárat mellett egy koponyahalom van amiből egy kard áll ki, nagyot lobbanva gyullad meg ahogy a…..
Eszka 2015.10.19 21:06:58
@inthenameoftheking:
Ahogy a nyílvessző sikoltva szeli át a levegőt, az idő mintha megállna.
@IvanYakovRambovitch: befeszült arccal csap egy zombinak a halántékára, amiből kifröccsen a rothadó fej tartalma, @StupidEarthMonkeY: -t alvadt vér és gépzsír borítja, körülötte megcsonkított testek. A doki épp az egyik oszlopra oszt ki halálos fenyegetést táncolva. @Lady Arielle: érdeklődve figyeli az eseményeket, karmai megnyúltak, kedves arcát levedlette, mint a bőreváltó kígyók. Az ott testet öltött szörnyeteget semmilyen szépfiú nem hívná el kávézni.
A lövedék becsapódását hatalmas detonáció követi, a pulpitus recsegve omlik magába, magával rántva a keverőt, illetve a komplett hangtechnikát.
Csend, por és füst borítja a termet.
A zene elhallgatásával megváltozik a helyszín, a szemetek láttára alakul át és fedi fel valódi mivoltát.
@StupidEarthMonkeY: a kezedből a random tracklist újabb számot dob:
www.youtube.com/watch?v=lS5TIcLJXTw
Nem egészen úgy néz ki a hely ahogy a robbanás előtt. A falak rózsaszínre vannak festve, mindenhol kitömött plüss állatok, játékok vagyis már ami maradt belőlük. A legtöbbje kibelezve, fejük leszakítva..
A jó doktor épp egy rózsaszín egyszarvút markolva ül a földön és értetlenül bámul, mi lehetett abban a cuccban és vajon kitől kapta- ötlik eszébe.
A kiborgot borító gépzsír szinte ragasztóként szolgált a vatta és polisztirolgolyóknak, most úgy fest mint valami gólem vagy mintha maga Nagy Láb materializálódott volna a szemetek előtt.
A belső HUD-on kiírva:
< Your Save is corrupted, please update the game version 2.1 >
Mégis a legnagyobb pusztítás az ork körül van, tucatnyi panda, unikornis, mackó szétvert "teteme" közepén épp egy ember nagyságú pingvinnek visz be halálos csapást. A buzogánya felszakítja a cuki piros sapkás állatot borító anyagot és vatta repül szerteszét.
A csapat hátsó tagjai pár tömésdarabbal a ruhájukon megúszták az incidenst.
A pulpitus helyén lévő babaház romjai közt, egy kis alak kel fel, zöld ruhában van, kis lábán piros lábbeli, aminek a végen apró csengők vannak. A szakálla ami egykor fehér volt, most bozontos, fekete gubanc. Az arca kormos és a sapkája lepörkölődött a fejéről.
- Kapjátok be köcsögök, na mán Ti vagytok a partybreakerek! - kiáltja dühösen a manó.
A Mikulás garantáltan tudni fogja ezt és leshetitek mikor kaptok ajándékot.
Most tettétek tönkre az idei karácsonyra készült összes ajándékot, téren idő dimenziókon túl.
Túró a fületekbe- mormol még valamit és azzal elteleportál.
@inthenameoftheking: a zsebedben melegséget érzel, elővéve a Quest medált látod, hogy kékre váltott.
Eszka 2015.10.20 16:19:58
@inthenameoftheking:
A bús cigizésedet egy hörgés szakítja félbe. Nofene, csak nem…
De igen rátaláltál az egyetlen zombira aki frankón az.
Épp feléd igyekszik:
- Héééé Haverrr- hörgi – van cigid meg tüzed? Ebben a nagy hajcihőben kifulladtam kicsit, és most jól esne egy bláz. Tudod régebben jó kis hely volt ez az elmúlásra, de mióta ez a Gyár ideköltözött, azóta egy perc nyugtunk se volt. Még a holtak is feléledtek erre a ricsajra, meg mindenre.
Köp egy amolyan halottasat.
- Kösz hogy rendet raktatok- rád kacsint azaz kacsintana de nem sok maradt az arcából, de tökre olyan érzésed van mintha azt akarná. Éppen távozna, mikor megfordul és:
Csak, hogy ne mond, hogy nem volt loototok, adok egy ilyen szupermágikus gyűrűt. –feléd hajít egy kisebb sár golyót- azt nem tudom mire jó, mert a sírbérlőm adta kaució gyanánt, de azt mondta, Tuti! A varász szó hozzá: Bozsik
Eszka 2015.10.20 16:28:11
@StupidEarthMonkeY: @SoSayWeAll: @IvanYakovRambovitch:
A pusztítás közepén vagytok, szétszaggatott plüssök és széttört játékok borítanak mindent.Az ork meg mindig feszül a ketaminos injekcióktól, mellette a cyborg aki jelen pillanatban inkább vattagólem emellet úgy szitkozódik, mint valami kocsis.
Az orvosostok láthatóan jól el van a romokban, a kezében szorított csillámpónival.
Láthatóan teljesítettétek ezt a küldetést, vár rátok a populáció szabályzás.
A városból egy bő fél óra alatt keveredtek ki és hagyjátok magatok mögött, dacára a frissített térképalkalmazásnak. A perem részen elhelyezkedő polimer,cellulóz panelekből kíváncsi tekintetek követik az autótok útját. Az ott lakók a kezük ügyébe keveredő szemet…..
Eszka 2015.10.17 12:20:19
A popcornozó zombik szinte csalódottan, fordulnak el tőletek ügyet sem vetve a pörölyét lengető orkra. Láthatóan csak a parádé miatt másztak elő a sírjukból, de legalább szellőztek egyet. Eltünnek a templom ajtaját borító foggate-ban.
@Lady Arielle: negotiaton skill succesfully used
A beholder gyanakodva méregeti játszótársát és a táblát mindasok szemével.
A csapatotok illetve a munkájuk nem láthatóan kevésbé nem foglalkoztatja most őket. A szellem pár bátortalan lépést tesz hátrafelé, és nagyban próbál anyagtalan lenni, a szemzsarnok félszáz szemében gonoszan felragyognak a fények, halálsugár, dezintegráló gömbök és féltucatnyi lézersugár csapódik arra a helyre ahol imént a csaló kísértet volt. A talaj egy darabja kirobban beterítve földdel és régi csontokkal titeket és a kocsit. A kísértet nagy lánccsörgetésbe kezd. Úgy fest az őrök most jobban koncentrálnak egymásra mint a munkájukra
Eszka 2015.10.18 16:08:18
@SoSayWeAll: @StupidEarthMonkeY: @inthenameoftheking: @Lady Arielle: @IvanYakovRambovitch:
A kis csapatotok nagyjából összeállt újra foggate előtt.
Elöl az ork hatalmas buzogányával, mellette a kiborg még mindig reklámokat sugárzó karjával. Mögöttünk a józanodó doktor aki hol az elf íjászra hol a partra vetett hableányra dől.
Mielőtt belépnétek a kiborg még egy gyors Quick Save használva biztosítja a csapatot.

Moving to next chapter
Ilyen késő este ritkán érkezik már új vendég Tibihez. Ilyen korra már nem szomjas senki se a környéken. Az ajtó nyílásában feltűnő alakokra felfigyelt Tibi mindkét feje, különösen az alacsonyabbra. A csuklyás, karcsú alak szinte hangtalanul közelítette meg a pultot. Társa…..
A pult melletti ajtó mögött meglepően nagy helységet rejt. Az egész terem neonzöld színben úszik , ami egy idő után zavarja a szemet, a falon poszterek hétvégenként Ravebuli szokott itt lenni. Bevonultok, ki-ki a maga módján, elhelyezkedtek a hosszú asztal körül Józsué az…..
Eszka 2015.10.13 18:13:15
@StupidEarthMonkeY:
A kiborg megtorpan egy pillanatra és fennhangon mondani kezdi:
<it’s time to update, system sofware 4.60 is available.
Connecting the InterGalactical Network.
Downloading….
Do not turn off the system
After the install operation is completed, the system will automatically restart.
System stability improved.
Sportify is updated>
A zene elhallgat és a mechahinkus íriszei kitágulnak, a darabos mozgás megszűnik.

Józsi boldogan felkínált:
-Feltámadás!
A Intergalaktikus szolgáltató szerint új kétes elemek jelentek meg a rendszerben. Ön és közveszélyesek, így mindenki arra intünk, hogy kerülje őket el messziről. Szerencsére egy szemfüles ork festő művész résen volt, és meg örökítette őket az 5 perces hírnév…..
Ezen az átlagos estén is mint minden este Tibi bácsi kocsmájában történik valami. A városban terjed a hír hogy jó kis bunyó van kialakulóban a csehóban. A fogadások kettő az egyhez a robotemberre, hisz neki keze is zenélt. A hős szerelemes nem annyira kapós úgy fest, pláne hogy…..
Eszka 2015.10.11 23:25:45
@inthenameoftheking:
Miközben egyeztetek Jozsóval, pár dolog feltűnik.
Egy, a gondosan elhelyezett íjad és tegezed a földön van, a pultnál álló nő rúgta fel, aki jelenleg épp az egyik szerencsétlenül járt tolvaj felett tart estebédet.
Kettő, mint böcsületes erdőlakó rájössz hogy ki nem állhatod a gépzsír szagát.
Valahol egy távoli galaxisban ahol vannak sárkányok és Ufók, ahol Az Erdők Fekete Kecskéje együtt poharazik Odinnal, ahol a kommunista mutánsok csempészik a rumot át a Falon, na ez a történet valahol ott játszódik. Természetesen mint minden kaland ez is egy kocsmában kezdődik,…..
Eszka 2015.10.09 19:48:35
@StupidEarthMonkeY:
- Ne haverozzá More csávó..- de itt félbeszakad a mondandója és ahogy van, rád zuhan és estek.. Zsíros vájlingostúl, szipcsi-szupcsi robotkarostúl, asztalostúl..
Stúl, Stúl, Stúl mindenen stúl, gyakorlatilag úgy fest mintha lefeküdtél volna aludni, de takarónak egy asztalt, egy koszos képű suhancot meg egy nagy bödön zsírt használsz.
- biztos így szereti - gondolják a vendégek- és mindenki folytatja az addig félbehagyott dolgát.
A robotkarodon pukkan valami és kihunynak a szép fények.
A „moréd” a pultnál álló ittas egyénre mutatva mondja:
-Há more , az a kutya lökött rájad, A lányom lássam a rávátálon, há assziszed kötözködnék egy ilyen kémény gyerekkel mint Te?- ártatlanképet vágva izzad rajtad.
A "kutya" aki a gaztettet elkövette épp a pultnál smúzol a Farkassal , lábánál egy kiterül medvével.
Nem elég, hogy lejáratott, de még a prédádra is szemet vetett.
Eszka 2015.10.09 23:54:23
@inthenameoftheking:
Vadonatúj asztaltársad rád néz, leteszi a Hogyan fosszuk meg a sárkányokat minden ingó és ingatlan vagyonuktól könyvét, és megkérdi :
- Bort?- meg sem várva a válaszodat ingujjából egy nyulat-ezt gyorsan szabadon engedi - majd egy poharat húz elő és tölt.
- Az álláshirdetésre jelentkezik?
Hátraveti a kámzsáját és láttatni engedi a ezüstróka bundára hasonlító haját, szakállát és hideg kék tekintetével végig mér.
- Jozsué vagyok a Felkent, egyébként technotrata pap. Nagyon menő, imádják az itteniek.
Lenne egy komolyabb feladatom, amire bátor jelentkezőket keresek. Sajnos nekem itt kell helyt álljak és szórni az áldást, miegymás..Mivel igen elfoglalt vagyok ezért is gondoltam a hősliszenszelésre.
De először is nézzük megfelel - e.
A kezében materializálódik egy kis füzet amin a neved szerepel.
- Kedves Legolas, ahogy látom Ön képzett "szakember", ért az íjhoz, a kardhoz valamint az elefántok ormányán való lecsúszáshoz, és persze mindezt stílussal. Hát el kell ismerjem magának aztán igen hosszú a CV-je.Ezt mind megcsinálta vagy kamu a fele?
De ne bolygassuk ezt, szerintem alkalmas erre a munkára. A díjazás már-már eposzi méretű, az Én Istenem mindent megfizet.
Már csak társakra van szüksége...
- Mit szól hozzá kedves lombrágó barátom?
A kocsma közben az átlagos esti lincselős hangulatban van. A bárdok rágyújtottak oldalt, Tibi egyik feje épp készül leszedni a balhést a tíz körméről a sérült ewok miatt, közben a menő robotcsávó a gépzsírtól olajozottan pattan fel.
Végre a Kék farkas kiszúrt mint új vendéget és feléd tart.
Eszka 2015.10.10 19:37:35
@StupidEarthMonkeY:
A test nagy sebességgel átrepül az ívó másik végébe, ahol nagyot nyekkenve pattan le a falról és nem mozdul.
Gépzsírtól csöpögve állsz világító tekintettel harcra készen kezedben a puskával és a lézerkarddal és várod az ellent. Elüvöltöd magad, nagy hirigre számítva állsz. Gondolatban a kocsma már ég, a társagát egyik felét felkoncoltad a lézerrel, míg a másik lyukacsos a söréttől.
Hirtelen sötét lesz ami úgy telepedik az ívóra, mint egy lusta fekete macska,közben a félig zárt robotkezed felszikrázik és egy-egy pillanatra megszólal a hang belőle és a valamiért világítani kezd fene módon.
@inthenameoftheking:
- Nézd ööö- a papírjára pillant és átír valamit- LEONIDAS , rendben?
Megértem, hogy van a kétkedését, teljesen jogos de tudja ezekben a minimál költségvetésű kalandokban nem szabad nagyra vágyni. Én azt mondom legyen ez egy próba kaland. A költségeket állom és amit találnak azt megtarthatják, ezenkívül 100XP-t tudok jóváírni a karakterlapján ezt megoszthatja a társaival, ha lesznek, vagy megtarthatja, bánom én. A munka legyen letudva.
Felkent Józsi abba hagyja és felnéz, az asztal mellet a benga nagy kék farkas áll két lábon, kötényben.
Szaga alapján jelenleg hím de közel az évforduló, mikor nemet vált. Talán ez magyarázza rajta az elkenődött szemfestéket.
Neked pajti mi kell?- kérdi bájos, karcos hangon.
Ekkor valami hatalmasat puffan mellettetek , a farkas odébb ugrik és ...
@SoSayWeAll:
A füles jól sikerülhetett, mert senki nem jön utána így már ragadnád szőrén azt a helyre farkast, mikor valami elsuhan melletted és nyekkenve földet ér. Te a menetszéltől , nem is az italtól megbillensz és vigyorgó zuhansz Ancsára.
Jobban mondva annak hűlt helyére egyenesen egy hosszúfülű elfre.
Ebben a pillanatban baljós sötétség terül el az ívóban, csak egy valami világít, a vérszomjas tekintetű android kezében egy mordállyal és egy lézerkarddal, aki ezt üvölti:
- KOOOOOCCCCSSMAAAIIIII VEEEEERRRREEKEEEDDEEEEEEEEEEEESSSSSS!!!!!

Elsőként József Testvér kommentálja:
- Kedves LEONIDAS azt hiszem találtunk Önnek társakat.
(A következő bejegyzésben folytatódik tovább..)
Kedves haverek, látogatók! Update1.1: Ezen az oldalon egy online szerepjátékról olvashattok, ami post by post alapon működik. A történet egy nem létező világba kalauzol el, ahol szinte bármi megtörténhet. Mivel a játékosok alakítják ezt, jobbára én csak asszisztálok és…..
De! Ha nem melóznak rendesen  akkor jön a fehérruhás lohamosztagos bácsi és konténerbe tuszkolja őket, szűkség esetén ugrál is rajtuk hogy beférjenek a standard dobozba.Kevés a hely a Tie Fighteren. A páncél alatt izzad és morogja: - Az ilyen dagadtak bundájából Teddy Macit…..
 Gyerekkoromban megláttam a tv játékot az egyik barátomnál, ahol a tesitanárom játszott a faltenisszel és közben citromlevelet szopogatott , mert ő kemény....aztán kaptam én is egy hasonló remek készüléket, fater vette a KGST piacon, de miután a joystick többszört tört el,…..