Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hello Panni

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tanulási Önismeret Kérdőív részletesen végigveszi a hatékony tanulást meghatározó legfontosabb tényezőket. A 40 kérdés megválaszolása után azonnal visszajelzést kapsz arról, hogy milyen a tanulói önképed.  ..
Könyvajánló: Ezt a könyvet mindenkinek ajánljuk, akár szülőként, akár gyerekként szeretne többet megtudni a szülő-gyerek kapcsolatok jellemző problémáiról. A könyv segít az önismeret elmélyítésében, és  megoldásokat is javasol gyakran előforduló helyzetekre. Susan…..
Itt egy új, magyar nyelvű Halogatás-teszt, melyet kitöltve azonnal visszajelzést kapsz azzal kapcsolatban, hogy mennyire vagy halogató. Kattints IDE a tesz megnyitásához! Régebbi bejegyzésünkben és honlapunkon is további érdekességeket is olvashatsz a halogatásról!..
Ha valaki már nagyon szenved valamitől, lehet, hogy megszületik benne a döntés, hogy IGEN! Elmegyek pszichológushoz! De sokszor ezt a döntést nem követi cselekedet... Biztos ismerős, hogy eldöntesz valamit, és akkor meg is nyugtat ez az állapot... De sajnos a problémák attól még…..
Sokan számolnak be szorongásról, amikor felkeresnek. Ez a szorongás lehet egy konkrét dologgal kapcsolatos, mint például a tanulás, munkahely vagy szereplés mások előtt, de lehet egy általános érzés is, amely szinte minden pillanatban jelen van. De mi is az a szorongás? Honnan…..
I have a problem Halogatás-teszt 2015.10.07 09:28:53
Halogató vagy? Problémát okoz, hogy elhalasztasz feladatokat? Feszültséget, lelkiismeretfordulást érzel ilyenkor? Teszteld magad ennek a kérdőívnek a segítségével! Figyelem, angolul van! A halogatás érdekes tulajdonság... Valamit meg akarunk tenni, de mégse tesszük. Lehet, hogy…..
Egy jó kis teszt, amivel az olvasási sebességed tudod egyszerűen és gyorsan megmérni ..
I have a problem Bemutatkozás 2015.10.06 18:13:19
Szia! Üdvözöllek újonnan indult blogomon! Azért indítottam ezt a blogot, hogy legyen hol elmondanod azokat a tanulással és magánélettel kapcsolatos problémáidat és kérdéseidet, amelyekkel nem tudsz kihez fordulni. Pszichológus vagyok, egy egyetemen dolgozom tanácsadóként. Sok…..