Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gour

0 bejegyzést írt és 800 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább. Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok…..
Hogyan is nevezzük az egyedülálló nőket, akik még gyerekeket is nevelnek? Lehetőleg maximum két szóban és úgy, hogy ne hangozzék hivatalosan? Az angolban valahogy frappánsabb a Single Mom, mint amire magyarul képesek vagyunk: az egyedülálló anya túl hosszú és hivatalos elnevezés, a leányanya nyilván…..
Gour 2021.03.07 08:34:40
@AnatomiaiNonszensz:

Pontosan így van ahogyan leírtad. Gratula, hogy 39 évesen még nem hálóztak be, lemaradtál a válásról. Most sokkal megfontoltabban tudsz majd nőt választani és sokkal tartósabb kapcsolatod lehet.

A nőket túlárazzuk amíg elérhetetlenek sok férfi számára. De amint szültek és ujra kikerülnek a piacra már mások a szabályok. Dugni mindig találnak pasit, de olyat aki összeköltözne és tartalommal töltené meg az életét már sokkal kevésbé. Jómagam sok ilyen nőnek vagyok a szeretője és látom ahogyan vergődnek a vágyaik és a valóság között.
Gour 2021.03.07 12:09:34
@Alex Z:

Megértelek, ez a Te világod. Viszont tabu arról beszélni, hogy rengeteg férfit egyszerűen nem érdekelnek a gyerekek, sőt, a sajátjait elviseli de más gyerekét még látni sem akarja. Miért? Mert semmit sem talál bennük és csak problémás kis jövevényeknek tartja őket. Nagyon sok ilyen férfit ismerek és én is ilyen vagyok. Tudod mit gondolunk a Te világodról? Azt, hogy maradj benne, csináld, élvezd, de egy percre se kelljen nekünk is igy élni.

A nők azt hiszik, hogy a férfiaknak pont az kell mint nekik és fülig ér a szájuk az ilyen sztoriktól mint a tiéd. Közben a felszin alatt nem értik mi a baj, miért hagyják ott őket, miért lépnek félre a férjek, miért nem beszélnek velük mindent, miért nem úgy van minden mint a filmekben és a magazinokban.

Szóval élj boldogan és örülj a kis világodnak, viszont hidd el, hogy ezen kívül teljesen más az élet és mások a játékszabályok.
Gour 2021.03.07 16:31:30
@Alex Z:

Nem támadtalak, de a stílusod olyan paraszt, hogy kénytelen vagyok válaszolni. Pont az ilyen hobbiapukák nőjét szoktam megdugni, akik azt hiszik az a vilag közepe amikor kiviszik a szaros pelenkát. Elhiszem, hogy a kis proli lét csúcsa amiben éldegélsz de egy lesajnáló mosolyon kívül nem érdemel ez több szót. A férfi nem ettől lesz ferfi,a te bajod,hogy bekajáltad a női maszlagot. Fogadni mernék, hogy soha nem voltál sikeres a nőknél, sem a munkádban, így ez az instant örömforrás. Nem baj, kellenek ilyenek is.
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
Gour 2021.02.14 20:16:08
@Almandin:

"A valóságban talán százból egy-két párnak sikerül fenntartani a jó kapcsolatot (amiben szex is van) egy életen át".

Pontosan, ahogyan írtad. Tudod kik szexelnek otthon évtizedekig? Akiknek egy két partnerük volt egész életükben. Nekik a változatosság nem kérdés. Ismerek ilyen párokat. Tehát azt hiszem kimondhatjuk, hogy az a normális és hétköznapi, amikor nincsen tizenév után szex otthon. Mi marad? Kinek mi, lehetőség szerint, porno, kurvák,kolléganők..Nekem szeretőim vannak, többen,plusz mellé prostik.
Ha a feleségemnek lesz szeretője akkor csak egyet kívánok,ne bolonduljon meg és tudja olyan kiszámíthatóan kezelni mint ahogyan én teszem.
Jó. Biztosra nem mondom, de az a minimum, hogy szembemenjünk a mainstream média által sulykolt közvéleménykutatásokkal: Bidennek esélye sem kellene, hogy legyen. Merjünk nagy Amerikát álmodni: 10 ok, amiért Trump fog győzni — vagy legalábbis, amiért lehet, hogy győzni fog minden előrejelzés…..
Sokszor fegyelmezett, fennkölt, vagy éppen megható pillanatok rejtegetik a legnagyobb bakikat, és bizonyos szempontból a legviccesebb helyzeteket. Ha te azok közé tartozol, akik szívesen elkerülnék ezeket a nagy napon, akkor fusd át a listánkat, és győződj meg róla, hogy ezeket biztosan…..
Gour 2020.07.29 22:29:39
@MAXVAL bircaman közíró:

Mert ebben is pont olyan gyökér vagy mint az összes kommentedben. Miért is hivtál volna meg bárkit is.
Sokáig azt hittem, hogy majd’ minden apróhirdetést Érden adtak föl. Azt olvastam ugyanis az újságokban és a falragaszokon, hogy „ÉRD.:”, és utána egy mobilszám következett. Amikor magánügyből kifolyólag Érdre költöztem, egy baráti házaspár két jellemző mozzanatról világosított fel. Az egyik az volt,…..
Gour 2020.02.18 11:21:05
@wadcutter:

Igen. Ezt hivják össznemzeti szegénységi bizonyítványnak. Még szerencse, hogy lehet elég szotyit kapni hozzá.
Gour 2020.02.18 11:49:17
@wadcutter:

A színház/ focimeccs összehasonlítást véleményeztem. Felőlem aztán mindenki annak örül aminek akar. Bár talán azt mégis jobban értékelném ha bölcs vezetőnk doktorosdit játszik kiskorában és nem focicsatárt.
Gour 2020.02.18 12:13:05
@wadcutter:

Gondolom tudod, miért is ne tudnad, hogy van a jogi, meg mindenféle doktor és van a gyógyító doktor. Az téveszthetett meg, hogy mindegyik használhatja a dr előtagot de ettől még nincsen automatikusan sztetoszkóp a nyakukban és viszonylag gyengébben is diagnosztizálnak.
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Gour 2020.02.09 13:39:05
@Almandin:

Mi a kérdés? Az általam ismert milliárdos pasik a 20-25 éves playmate puncikat tartják ki, rémálmukban élnek csak együtt 35+ nővel. Egy kivétel, amikor fiatalon jöttek össze és begyerekeztek.
Gour 2020.02.09 14:03:55
@GiaMarie:

Pont az a pasi vagyok akinek természetes ha egy nőnek vannak elvárásai. Legyenek. Ha nekem nem jó valami akkor én is teszek a jobbért. Amiről én beszélek az inkább a realítás, a 35-ös igényes nők vagy a 30 alatti vagy az 55 feletti pasikkal tudnak kapcsolódni. A kortárs pasikkal számtalan ok miatt viszont nem, vagy nagyon nehezen. Viszont ezért még nem elvarás a megalkuvás, a gond a merítés hiánya.
Gour 2020.02.09 14:14:02
@GiaMarie:

Még egy gondolat, a nőnek beválasztani egy fiatal pasit a rajongása miatt egy nettó időpazarlás. Az évek amit eltölt vele nettó rontja az esélyeit, időpazarlás. Nincsen esély tartós kapcsolatra és utána majd nem egy 35 éves nő keres pasit, hanem egy 40 éves, sokkal rosszabb helyzetből.
Indiába menni bármikor megéri, de most, hogy az egyre sötétebb, esős, késő-novemberi  napok előtt állunk, összeszedtem, hogy miért érdemes ilyenkor kiszakadni a télből, és elutazni néhány hétre a csodák földjére. A téli időszak ebben az összefüggésben azt az időszakot jelenti, amikor kénytelenek…..
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Ha úgy érzed, hogy az építkezés kezdetén nem vagy elég lelkes, a falazás megkezdésekor biztosan minden meg fog változni. Végre egyszerű halandóként is felfogható méretűvé válnak a helyiségek, látod a konyhapultot, a gyerekszobákat. A nyári melegben még azt is át tudod élni a csupasz falak között…..
Gour 2018.02.04 09:44:16
@okostojas007: @Első Építkező:

Hálistennek túlvagyok az építkezésen de munkámból adódik, hogy sok kivitelezőt ismerek, együt dolgozunk. Igazatok van, a generálok is alvállalkozóval dolgoztatnak többnyire és ez a jobbik forgatókönyv!!! Halálom az olyan brigád aki Mindenhez ért és mindent csinál, festés és épületgépészet, burkoló egyben! A generál dolga az, hogy összerántja a szakmákat és tudja mikor mi következik, látja a kész végeredmény és érri a koncepciót.

Szar a generálod? Igen, a szakma 90%-ában rémálom szakik hiszik el, hogy értenek valamihez. A maradék 10%-nak vannak komoly referenciái, kétszer annyiba kerülnek és 3 évre minden percüket befoglalták már előre.

Te kivártad és megfizetted? Nem. Ahogyan én sem. Majd amikor láttam a középszerű szar munkát, megfogadtam inkább várok és kifizezem a horror árat, na ekkor történt meg találkozásom a Profizmussal és a Minőséggel! ;)

Egyetlen tanácsot szeretnék csak adni: minden munkát azzal kell csináltatni aki abból a tevékenységből él! Tehát a redőnyt a redőnyös, a festést a festő, a klímát a klímással és soha nem azzal aki Mindenben szakembernek gondolja magát, mert itt kezdődnek a rémálmok egx kivitelezésnél.
Gour 2019.09.03 12:28:26
@Első Építkező:

Nem Rád gondoltam hanem magamra, aki azt hittem anno, hogy lehet a drágábbnál olcsóbban is építkezni. :) Nem, nem lehet. Csak a méregdrága tudja azt a minőséget mint amikor kinyitunk egy katalógust, a többi az a 90-es évek alföldicsempés- fűrészporostapétás valósága.
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
Javában tombol a nyaralás-szezon, s az egyik közkedvelt célállomás Olaszország. Nézzük meg, melyik az a 10 legszebb strand, amit a TripAdvisor ajánl. Néhány közülük a világ vagy Európa legszebb strandjai között is említésre méltó helyen végeztek, s meg is említem őket ezen a listán a is. +1-nek…..
Az első időkben még alig bírtátok levenni egymásról a kezeteket és sose voltatok fáradtak a szexhez? Két évvel később meg már csak ímmel-ámmal csináljátok? Újabb két év múlva havonta egyszer? És egyikőtök se érti, miért szűnt meg a varázs? Ti csináltátok rosszul?…..
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
  A határozottan férfias arcúak hajlamosabbak a hűtlenségre és ez le is olvasható róluk. Az edinburghi és a nyugat-ausztráliai egyetemek végeztek ilyen irányú kutatást. Dús szemöldök, erős áll és állkapcsok, keskeny ajkak – a kutatók szerint ezek a nőcsábász jellegzetes…..
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
Gour 2018.08.19 12:18:10
@Captain Admin:

Képzeld, én is dugtam ilyet, egy volt a százból. Az általánosítástól való állandó para ami gátolja, hogy nevén nevezzük a dolgokat, mert ugye van az 1% akire nem igaz. Most is itt ül a strandon mögöttem egy 100 pontos milf, kockahas, megcsinált cici, kb 45 éves és szétdugnám, de ettől még közel sem ő az átlag amiről beszélünk.

Jobbat mondok, az ilyen sziper milfek inkább futnak a lepukkant 55+ fullon lévő pasikkal mert a biztonság és társadalmi pocizió jobban áll mint a kemény farok a csóró srácokon.
Gour 2018.08.19 12:22:17
@Fürgerókaláb:

Bármelyik fullon lévő okos öreg bika háremet tarthat fiatal punciból, ciki az 50 es nő egy bizonyos egzisztencia fölött. Vagy legalábbis a golfpályán nem az ő fotóikat mutogatják a telefonból.. ;)
Gour 2018.08.19 12:54:54
@Miranda.D:

Fordítsuk meg, már csak a fiatal pasiknak üzlet az érett nőkre időt és energiát fordítani. Nekem is volt anyakomplexusom, csak plusz 10-es nőkkel randiztam, kinőttem.
A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik…..
Gour 2018.08.06 22:46:49
@Vadalmaaaaa:

Ugyan mi a fenének kellene egy "női barát" egy normális férfi számára? Panaszkodást hallgatni? A félresikerült életetek történeteit? A pasikeresésetek balfogásait? Ugyan már, a nőket csak a punci tartja felszinen, semmi más.
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Most is az vagyok persze, hiszen ez adja a bájamat, de tény, hogy olyan mértékű már nem lesz - sem a báj, sem a naivitás -, mint frissdiplomásként. Akkor árad az emberből valami ellenállhatatlan, ragyogó enthuziazmus, ami párosulva sziklaszilárd irodai szkilljeivel (doksiba írás, prezentáció…..
Gour 2018.07.06 07:20:48
@retkeslaci:

Szép összefoglaló, grat! Igen, pár ösztöndíjba már én is befizettem a magamét.
Én annak a korosztálynak a tagja vagyok, akik még offline kezdték a párkeresést a 90-es években. Később természetesen én is bevetettem a különböző párkereső és randi applikációkat, így van/volt személyes tapasztalatom a két módszer közti különbségek megfigyelésére. A véleményem a címben feltett…..