Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gour

0 bejegyzést írt és 1058 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
Javában tombol a nyaralás-szezon, s az egyik közkedvelt célállomás Olaszország. Nézzük meg, melyik az a 10 legszebb strand, amit a TripAdvisor ajánl. Néhány közülük a világ vagy Európa legszebb strandjai között is említésre méltó helyen végeztek, s meg is említem őket ezen a listán a is. +1-nek…..
Az első időkben még alig bírtátok levenni egymásról a kezeteket és sose voltatok fáradtak a szexhez? Két évvel később meg már csak ímmel-ámmal csináljátok? Újabb két év múlva havonta egyszer? És egyikőtök se érti, miért szűnt meg a varázs? Ti csináltátok rosszul?…..
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
  A határozottan férfias arcúak hajlamosabbak a hűtlenségre és ez le is olvasható róluk. Az edinburghi és a nyugat-ausztráliai egyetemek végeztek ilyen irányú kutatást. Dús szemöldök, erős áll és állkapcsok, keskeny ajkak – a kutatók szerint ezek a nőcsábász jellegzetes…..
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
Gour 2018.08.19 12:18:10
@Captain Admin:

Képzeld, én is dugtam ilyet, egy volt a százból. Az általánosítástól való állandó para ami gátolja, hogy nevén nevezzük a dolgokat, mert ugye van az 1% akire nem igaz. Most is itt ül a strandon mögöttem egy 100 pontos milf, kockahas, megcsinált cici, kb 45 éves és szétdugnám, de ettől még közel sem ő az átlag amiről beszélünk.

Jobbat mondok, az ilyen sziper milfek inkább futnak a lepukkant 55+ fullon lévő pasikkal mert a biztonság és társadalmi pocizió jobban áll mint a kemény farok a csóró srácokon.
Gour 2018.08.19 12:22:17
@Fürgerókaláb:

Bármelyik fullon lévő okos öreg bika háremet tarthat fiatal punciból, ciki az 50 es nő egy bizonyos egzisztencia fölött. Vagy legalábbis a golfpályán nem az ő fotóikat mutogatják a telefonból.. ;)
Gour 2018.08.19 12:54:54
@Miranda.D:

Fordítsuk meg, már csak a fiatal pasiknak üzlet az érett nőkre időt és energiát fordítani. Nekem is volt anyakomplexusom, csak plusz 10-es nőkkel randiztam, kinőttem.
A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik…..
Gour 2018.08.06 22:46:49
@Vadalmaaaaa:

Ugyan mi a fenének kellene egy "női barát" egy normális férfi számára? Panaszkodást hallgatni? A félresikerült életetek történeteit? A pasikeresésetek balfogásait? Ugyan már, a nőket csak a punci tartja felszinen, semmi más.
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Most is az vagyok persze, hiszen ez adja a bájamat, de tény, hogy olyan mértékű már nem lesz - sem a báj, sem a naivitás -, mint frissdiplomásként. Akkor árad az emberből valami ellenállhatatlan, ragyogó enthuziazmus, ami párosulva sziklaszilárd irodai szkilljeivel (doksiba írás, prezentáció…..
Gour 2018.07.06 07:20:48
@retkeslaci:

Szép összefoglaló, grat! Igen, pár ösztöndíjba már én is befizettem a magamét.
Én annak a korosztálynak a tagja vagyok, akik még offline kezdték a párkeresést a 90-es években. Később természetesen én is bevetettem a különböző párkereső és randi applikációkat, így van/volt személyes tapasztalatom a két módszer közti különbségek megfigyelésére. A véleményem a címben feltett…..
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Gour 2018.06.23 00:01:36
@Sóhajtás Barnabás:

Volt egy csajom aki ebben rendkívül következetes volt, mindig az aktuális Főnöke dugta. A minap találkoztam vele és 10 év után sem változott semmi, most is egy főnöke szeretője. Nők...De mi vagyunk a hülyék mert elhisszük azt a sok szart amit a pofánkba nyomnak amiért megdughatjuk őket.
Amint a farizeusok közül való írástudók látták, hogy bűnösökkel és vámszedőkkel eszik együtt, így szóltak a tanítványainak: Miért eszik együtt a vámszedőkkel és bűnösökkel? (Mk 2,16) Most, hogy a Szólj be a papnak kezdeményezés kezd ismertebbé válni, egyre több kritikus hanggal is találkozunk,…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
A szexuális segédeszközök használata nem új keletű dolog. Története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Népszerűségük azonban az elmúlt évtizedekben láthatóan megnőtt. A kutatások támasztják alá, hogy a vibrátorok és más szexuális segédeszközök egyértelműen növelik a szexuális örömet,…..
Azt mindannyian tudjuk, hogy ha süt a Nap, akkor meleg van, ugyanis a levegő gyorsan felmelegszik, és élvezhetjük a kellemes léghőmérsékletet [már ameddig kellemes]. Azonban a napsugárzás energiatartalmát hasznosítani is tudjuk aktív és passzív módon egyaránt. Az aktív hasznosítás egyik módjáról már…..
  A következő recept elengedhetetlen feltétele az összmunka. Így ha tetszik, ha nem, együtt kell dolgoznotok a párotokkal. Először is gabalyodjatok össze. Legyen egy nagyon jó, de legalább jó kapcsolatotok. Közös tevékenységek, beszélgetések, programok és viszonylag rendszeres szex. Csak hogy…..
Gour 2018.04.16 20:57:48
@csetlekbotlok.blog.hu:

Ez talán a legjobb írásod! Tökéletes a recept és haladók akár két, három alkalommal és átvehetik mire lejön a tanulsága. ;)
Hosszú párkapcsolatokban gyakran látni, hogy a szex előbb rutinszerűvé válik, majd totális unalomba fullad. Pedig rengeteg módja van, hogy izgalmasabbá tegyük, de erről mintha elfeledkeznénk, vagy elég prűdek vagyunk, hogy ha eszünkbe jutnak is különböző módszerek, nem merjük kipróbálni. A…..
Gour 2018.04.01 15:30:46
@Kerek Kriszta:

Köszönöm a lehetőséget! Kezdjük azzal, hogy a férfiak kb 30-40%-a nem igényli a változatosságot a szexben, ők azok akiknek kevés kapcsolatuk volt mielőtt bepárosodtak. Talán 2-3 nő volt az életükben és nem hiányoznak nekik az új ingerek, nincsen rá rutin sem az agyban. A többség viszont bajban van, irányíthatatlan és komoly bajban. Szeretheted a nőt, működhet a kapcsolat de a szex egy távolodó terület lesz, mintha a testvéreddel élnél kapcsolatban. Ilyenkor ki ki vérmérséklete szerint reagál, teljes önmegtartóztatás, szeretők, új kapcsolat v kurvák. Igazából mindegyik csak átmeneti megoldás mert az alap probléma adott: nem monogám a szexben a férfi.

Megoldás: nem szabad idáig eljutni, már a kapcsolat első percétől menedzselni kell a szexualítást, alakuljon ki az intim bizalom és a változatosság. Az együttélés nagyban rombolja a tökéletes nő képét ami a szexet bekapcsolja az agyban, ezt kell szinten tartani, mert olyan nem létezik, hogy az egymással kéthavonta sem szexelő párok majd szárnyalnak ha doktorosdit játszik az egyikük. Van egy holtpont ha azon átesik a vágy akkor nincsen tovább, talán nem véletlenül fordulnak a nyitott kapcsolatok, swinger, poliamor stb felé azok akik együtt keresik a közös megoldást. Hosszasan lehetne még erről beszélgetni és érdemes lenne, mert a párok jelentős százaléka már csak aludni jár a hálószobába.
Gour 2018.04.01 20:18:31
@Kerek Kriszta:

Mit mondanék el 200 nőnek? Azt, hogy felejtsék el a sztereotípiákat, a férfiak szexualítása egy folyamatos változás, ami 20 évesen izgató volt az 40-en túl már nem éri el az ingerküszöböt. Amikor kérdéseik vannak akkor egy külsős, tapasztalt férfi a legjobb segítő, nem pedig egy barátnő aki szintén nem tudja mitől működik a férfi az ágyban. A saját párjuknak pedig gyakran hiába szegezik neki a kérdést, nem tudja, meri, akarja feltétlenül elmondani, hogy mit szeretne, hacsak nem 100%-os az intimbizalom, ami elég ritka.

Konkrétumok: a férfiakat fejben lehet elcsípni, és vizuálisan felajzani. Egy nő legyen mindig "nőcis" mert erre van igény, nem a melegítős "anyuka" képre. Rosszul hangzik? Gondoljatok arra ilyenkor, hogy ha Te nem, akkor majd a kolléganő megteszi helyetted és két hétre előre nem lehet panziót foglalni, annyira pörgős a szerető műfaj. Tehát ez legyen ott a fejben. A másik a kihívás, súgd meg neki, hogy várod haza, lepasszoltad a gyerekeket és csak egy bugyi van rajtad. A férfi szért választott Téged mert ott és akkor a legtöbbet ígérte a kapcsolatotok, de ez nem egy állandó ami nem változhat, sőt! Ha nem tudod kialakítani és megtartani a "családi fészek" érzést a férfi fejében akkor elkezd lazulni a kötelék, a férfaknak otthon kell es szex, így vagy úgy de megoldjuk mindkettőt. A megelőzés mindig hatásosabb mint az utógondozás! Több barátom járt párterápiára, mind elváltak, nem szabad hagyni elsorvadni egy kapcsolatot, ez persze mindkét félre igaz, de ez most a női részleg.

Lenne még pár tucat tippem, de Te írod a blogot, nem én. ;)
Egy kutatás szerint az Y-generáció kevesebbet szexel, mint az idősebbek. Az 1930-as években születettek éltek a leginkább intenzív nemi életet, az 1990-es években születettek a legkevesebbet...
Izgulok. Minden randi előtt izgulok. Ráadásul zenbe, vagy alfába, vagy a jó fenébe se tudok lemenni, mert még velem vannak a gyerekek. Kapkodva öltözködöm, miközben készítem össze az úszás cuccot és válaszolgatok messengeren a szeretőmnek, aki folyamatosan tippekkel lát el. „De csinos legyél!”…..
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
Te mi mindent teszel meg azért, hogy mások szeressenek? Lavírozol a vélemények között? Mindig a mosolygós, türelmes arcodat mutatod? Kerülöd a konfliktust? Korábban kelsz, hogy ágyba vihesd a párodnak a kávét? Mindent időre megcsinálsz a munkahelyeden? Inkább nyelsz, de nem mondod el őszintén,…..
  Figyelem! A következő történet teljes mértékben kitalált. Amennyiben valaki mégis magára ismerne, az csupán a véletlen műve, az élet furcsa, groteszk játékának következménye. Történetünk egy férfiről és egy nőről szól. Mikor megismerkedtek, minden adott volt, hogy egy jó, kapcsolat, akár…..
Gour 2018.03.21 21:54:09
@TBal:

Ritka pillanatok egyike de egyetértünk. Hozzád képest csak annyi a különbség, hogy engem nem érdekel sem a másik, sem a mások véleménye, mindenki úgy bassza el az életét ahogyan csak akarja. A monogámia utópia/vallás művelőit éppen ezért amíg kussolnak nem is provokálom, de ha ítélkezni mernek akkor kihozzák belőlem a legrosszabb formámat.
Gour 2018.03.21 21:58:33
@Darnai Rwin:

Te melyik bolygón élsz Öregem? Halló itt a Föld, jelentkezz!!
Gour 2018.03.23 10:40:52
@TBal:

Engem nem zavar egy percig sem ha valaki kioktat, sőt, pont ez a cél! Imádom az erkölcsös prédikációkat, a morális magaslatokról kiabáló embereket.

Közben persze azt gondolom, hogy bazdmeg a jelentéktelen gyáva kis életedet, honnan tudnád azt amiről én beszélek.
De kedves volt ahogyan megvédted az én nézőpontomat is, egészen elérzékenyültem. ;)