Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gour

0 bejegyzést írt és 1036 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor fegyelmezett, fennkölt, vagy éppen megható pillanatok rejtegetik a legnagyobb bakikat, és bizonyos szempontból a legviccesebb helyzeteket. Ha te azok közé tartozol, akik szívesen elkerülnék ezeket a nagy napon, akkor fusd át a listánkat, és győződj meg róla, hogy ezeket biztosan…..
Gour 2020.07.29 22:29:39
@MAXVAL bircaman közíró:

Mert ebben is pont olyan gyökér vagy mint az összes kommentedben. Miért is hivtál volna meg bárkit is.
Sokáig azt hittem, hogy majd’ minden apróhirdetést Érden adtak föl. Azt olvastam ugyanis az újságokban és a falragaszokon, hogy „ÉRD.:”, és utána egy mobilszám következett. Amikor magánügyből kifolyólag Érdre költöztem, egy baráti házaspár két jellemző mozzanatról világosított fel. Az egyik az volt,…..
Gour 2020.02.18 11:21:05
@wadcutter:

Igen. Ezt hivják össznemzeti szegénységi bizonyítványnak. Még szerencse, hogy lehet elég szotyit kapni hozzá.
Gour 2020.02.18 11:49:17
@wadcutter:

A színház/ focimeccs összehasonlítást véleményeztem. Felőlem aztán mindenki annak örül aminek akar. Bár talán azt mégis jobban értékelném ha bölcs vezetőnk doktorosdit játszik kiskorában és nem focicsatárt.
Gour 2020.02.18 12:13:05
@wadcutter:

Gondolom tudod, miért is ne tudnad, hogy van a jogi, meg mindenféle doktor és van a gyógyító doktor. Az téveszthetett meg, hogy mindegyik használhatja a dr előtagot de ettől még nincsen automatikusan sztetoszkóp a nyakukban és viszonylag gyengébben is diagnosztizálnak.
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Gour 2020.02.09 13:39:05
@Almandin:

Mi a kérdés? Az általam ismert milliárdos pasik a 20-25 éves playmate puncikat tartják ki, rémálmukban élnek csak együtt 35+ nővel. Egy kivétel, amikor fiatalon jöttek össze és begyerekeztek.
Gour 2020.02.09 14:03:55
@GiaMarie:

Pont az a pasi vagyok akinek természetes ha egy nőnek vannak elvárásai. Legyenek. Ha nekem nem jó valami akkor én is teszek a jobbért. Amiről én beszélek az inkább a realítás, a 35-ös igényes nők vagy a 30 alatti vagy az 55 feletti pasikkal tudnak kapcsolódni. A kortárs pasikkal számtalan ok miatt viszont nem, vagy nagyon nehezen. Viszont ezért még nem elvarás a megalkuvás, a gond a merítés hiánya.
Gour 2020.02.09 14:14:02
@GiaMarie:

Még egy gondolat, a nőnek beválasztani egy fiatal pasit a rajongása miatt egy nettó időpazarlás. Az évek amit eltölt vele nettó rontja az esélyeit, időpazarlás. Nincsen esély tartós kapcsolatra és utána majd nem egy 35 éves nő keres pasit, hanem egy 40 éves, sokkal rosszabb helyzetből.
Indiába menni bármikor megéri, de most, hogy az egyre sötétebb, esős, késő-novemberi  napok előtt állunk, összeszedtem, hogy miért érdemes ilyenkor kiszakadni a télből, és elutazni néhány hétre a csodák földjére. A téli időszak ebben az összefüggésben azt az időszakot jelenti, amikor kénytelenek…..
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Ha úgy érzed, hogy az építkezés kezdetén nem vagy elég lelkes, a falazás megkezdésekor biztosan minden meg fog változni. Végre egyszerű halandóként is felfogható méretűvé válnak a helyiségek, látod a konyhapultot, a gyerekszobákat. A nyári melegben még azt is át tudod élni a csupasz falak között…..
Gour 2018.02.04 09:44:16
@okostojas007: @Első Építkező:

Hálistennek túlvagyok az építkezésen de munkámból adódik, hogy sok kivitelezőt ismerek, együt dolgozunk. Igazatok van, a generálok is alvállalkozóval dolgoztatnak többnyire és ez a jobbik forgatókönyv!!! Halálom az olyan brigád aki Mindenhez ért és mindent csinál, festés és épületgépészet, burkoló egyben! A generál dolga az, hogy összerántja a szakmákat és tudja mikor mi következik, látja a kész végeredmény és érri a koncepciót.

Szar a generálod? Igen, a szakma 90%-ában rémálom szakik hiszik el, hogy értenek valamihez. A maradék 10%-nak vannak komoly referenciái, kétszer annyiba kerülnek és 3 évre minden percüket befoglalták már előre.

Te kivártad és megfizetted? Nem. Ahogyan én sem. Majd amikor láttam a középszerű szar munkát, megfogadtam inkább várok és kifizezem a horror árat, na ekkor történt meg találkozásom a Profizmussal és a Minőséggel! ;)

Egyetlen tanácsot szeretnék csak adni: minden munkát azzal kell csináltatni aki abból a tevékenységből él! Tehát a redőnyt a redőnyös, a festést a festő, a klímát a klímással és soha nem azzal aki Mindenben szakembernek gondolja magát, mert itt kezdődnek a rémálmok egx kivitelezésnél.
Gour 2019.09.03 12:28:26
@Első Építkező:

Nem Rád gondoltam hanem magamra, aki azt hittem anno, hogy lehet a drágábbnál olcsóbban is építkezni. :) Nem, nem lehet. Csak a méregdrága tudja azt a minőséget mint amikor kinyitunk egy katalógust, a többi az a 90-es évek alföldicsempés- fűrészporostapétás valósága.
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
Javában tombol a nyaralás-szezon, s az egyik közkedvelt célállomás Olaszország. Nézzük meg, melyik az a 10 legszebb strand, amit a TripAdvisor ajánl. Néhány közülük a világ vagy Európa legszebb strandjai között is említésre méltó helyen végeztek, s meg is említem őket ezen a listán a is. +1-nek…..
Az első időkben még alig bírtátok levenni egymásról a kezeteket és sose voltatok fáradtak a szexhez? Két évvel később meg már csak ímmel-ámmal csináljátok? Újabb két év múlva havonta egyszer? És egyikőtök se érti, miért szűnt meg a varázs? Ti csináltátok rosszul?…..
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
  A határozottan férfias arcúak hajlamosabbak a hűtlenségre és ez le is olvasható róluk. Az edinburghi és a nyugat-ausztráliai egyetemek végeztek ilyen irányú kutatást. Dús szemöldök, erős áll és állkapcsok, keskeny ajkak – a kutatók szerint ezek a nőcsábász jellegzetes…..
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
Gour 2018.08.19 12:18:10
@Captain Admin:

Képzeld, én is dugtam ilyet, egy volt a százból. Az általánosítástól való állandó para ami gátolja, hogy nevén nevezzük a dolgokat, mert ugye van az 1% akire nem igaz. Most is itt ül a strandon mögöttem egy 100 pontos milf, kockahas, megcsinált cici, kb 45 éves és szétdugnám, de ettől még közel sem ő az átlag amiről beszélünk.

Jobbat mondok, az ilyen sziper milfek inkább futnak a lepukkant 55+ fullon lévő pasikkal mert a biztonság és társadalmi pocizió jobban áll mint a kemény farok a csóró srácokon.
Gour 2018.08.19 12:22:17
@Fürgerókaláb:

Bármelyik fullon lévő okos öreg bika háremet tarthat fiatal punciból, ciki az 50 es nő egy bizonyos egzisztencia fölött. Vagy legalábbis a golfpályán nem az ő fotóikat mutogatják a telefonból.. ;)
Gour 2018.08.19 12:54:54
@Miranda.D:

Fordítsuk meg, már csak a fiatal pasiknak üzlet az érett nőkre időt és energiát fordítani. Nekem is volt anyakomplexusom, csak plusz 10-es nőkkel randiztam, kinőttem.
A barátzóna létező jelenség, bár olvastam már egy cikket Barok Esztertől, aki ezt tagadta. A témához szorosan kapcsolódik a férfi-nő barátság létezése körüli állandó polémia is. Véleményem szerint férfi-nő barátság csak abban az esetben működik, ha egyik fél sem érez semmilyen vonzódást a másik…..
Gour 2018.08.06 22:46:49
@Vadalmaaaaa:

Ugyan mi a fenének kellene egy "női barát" egy normális férfi számára? Panaszkodást hallgatni? A félresikerült életetek történeteit? A pasikeresésetek balfogásait? Ugyan már, a nőket csak a punci tartja felszinen, semmi más.
Vajon miért nem talál olyan sok pasi magának társat, ha reggeltől estig fent vannak a társkeresőkön, és ahol csak lehet ismerkednek? A leginkább releváns választ pont azok tudják megadni, akikkel szeretnének megismerkedni, a nők. Éppen ezért figyeltem a kommenteket, kérdeztem a nőket, hogy vajon…..
Most is az vagyok persze, hiszen ez adja a bájamat, de tény, hogy olyan mértékű már nem lesz - sem a báj, sem a naivitás -, mint frissdiplomásként. Akkor árad az emberből valami ellenállhatatlan, ragyogó enthuziazmus, ami párosulva sziklaszilárd irodai szkilljeivel (doksiba írás, prezentáció…..
Gour 2018.07.06 07:20:48
@retkeslaci:

Szép összefoglaló, grat! Igen, pár ösztöndíjba már én is befizettem a magamét.
Én annak a korosztálynak a tagja vagyok, akik még offline kezdték a párkeresést a 90-es években. Később természetesen én is bevetettem a különböző párkereső és randi applikációkat, így van/volt személyes tapasztalatom a két módszer közti különbségek megfigyelésére. A véleményem a címben feltett…..
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Gour 2018.06.23 00:01:36
@Sóhajtás Barnabás:

Volt egy csajom aki ebben rendkívül következetes volt, mindig az aktuális Főnöke dugta. A minap találkoztam vele és 10 év után sem változott semmi, most is egy főnöke szeretője. Nők...De mi vagyunk a hülyék mert elhisszük azt a sok szart amit a pofánkba nyomnak amiért megdughatjuk őket.
Amint a farizeusok közül való írástudók látták, hogy bűnösökkel és vámszedőkkel eszik együtt, így szóltak a tanítványainak: Miért eszik együtt a vámszedőkkel és bűnösökkel? (Mk 2,16) Most, hogy a Szólj be a papnak kezdeményezés kezd ismertebbé válni, egyre több kritikus hanggal is találkozunk,…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
A szexuális segédeszközök használata nem új keletű dolog. Története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Népszerűségük azonban az elmúlt évtizedekben láthatóan megnőtt. A kutatások támasztják alá, hogy a vibrátorok és más szexuális segédeszközök egyértelműen növelik a szexuális örömet,…..
Azt mindannyian tudjuk, hogy ha süt a Nap, akkor meleg van, ugyanis a levegő gyorsan felmelegszik, és élvezhetjük a kellemes léghőmérsékletet [már ameddig kellemes]. Azonban a napsugárzás energiatartalmát hasznosítani is tudjuk aktív és passzív módon egyaránt. Az aktív hasznosítás egyik módjáról már…..
  A következő recept elengedhetetlen feltétele az összmunka. Így ha tetszik, ha nem, együtt kell dolgoznotok a párotokkal. Először is gabalyodjatok össze. Legyen egy nagyon jó, de legalább jó kapcsolatotok. Közös tevékenységek, beszélgetések, programok és viszonylag rendszeres szex. Csak hogy…..
Gour 2018.04.16 20:57:48
@csetlekbotlok.blog.hu:

Ez talán a legjobb írásod! Tökéletes a recept és haladók akár két, három alkalommal és átvehetik mire lejön a tanulsága. ;)