Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zelenák Péter

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Király Gábor kétségkívül az Európa bajnokság egyik legnagyobb szenzációja, nem csupán a magyar weben, hanem gyakorlatilag világszerte. Kanadai tévéműsorban is hordták híres mackónadrágját, és Európa vezető sporttal foglalkozó médiumai is foglalkoztak Király szerelésével, illetve az internetes…..
Néhány hónappal ezelőtt keresett meg minket a The Pitch online marketing blog csapata, hogy szívesen csinálnának egy elemzést a Neticle segítségével. Azt szerették volna megvizsgálni, hogy a magyar weben hogyan ítélik meg a SEO-t, azaz a keresőoptimalizálást. Ebben a posztban az elemzés…..
Március 12-én került megrendezésre az európai szakácsok legnagyobb megmérettetése, a Bocuse d'Or európai fordulója, ahol a kontinens 20 legjobb szakácsa mérettette meg magát. A zsűri az ételekről az internetezők pedig a versenyről mondtak véleményt, mi utóbbinak jártunk utána, és elemezzük röviden…..
Hétfőn tartották Los Angelesben az 58. Grammy gálát, ahol a kiosztott díjak számánál már csak a gálával kapcsolatban megosztott tartalmak mennyisége volt magasabb. A díjátadót megelőző és követő három nap adatait vettük górcső alá; ezen időszak alatt több mint 950 alkalommal említették meg a Grammy…..
Két szenvedélyünk az adatelemzés és a futball, így nem volt kérdés, hogy utánanézzünk miként alakult a válogatott néhány kulcsemberének megítélése a sikeres pótselejtezők alatt és után. Az említésszámok alapján látható, hogy Böde nagy lökése nem csak a norvég…..
Tegnap este rendkívül fontos találkozót vívott a magyar labdarúgó válogatott Feröer-szigetek ellen, és hátrányból megfordítva két vállra fektette a kis ország csapatát. A győzelemnek hatalmas visszhangja volt a magyar weben is, így egyértelmű volt, hogy közelebbről is…..