Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voyager10

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A nép nem járt egyetemre. A nép érettségije is kétesélyes, leginkább szakmunkásképzőbe járt. A nép nem te vagy, ezt kellene végre megértened.      A népet nem érdekli a CEU. A nép nem is tudja, mi az a CEU. A Sorost érti, mert a Soros egyszerű.  A nép kicsit antiszemita. Nem nagyon szereti…..
Voyager10 2020.08.31 13:21:14
@fortin2: “The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter.” (Winston Churchill)
      Szövetségi ügyészek tartóztatták le Steve Bannon.  Balról a második a képen. Előadást is tartott Budapesten. Ő volt Trump agya, a nemzetközi populista mozgalom ideológiai vezére. Csalás vádjával tartóztatták le.       ..
Voyager10 2020.08.21 21:06:56
@DarthVader: "Orbán se lenne abszolút rossz választás, ha nem lenne hataloméhes tolvaj, ÉS emellett marha :)"

Az aranyhalam se lenne rossz választás. Az ún. "képviseleti demokráciában" majdnem mindegy, hogy ki NEM képviseli az érdekeimet. Mondjuk ha közben meglop és még le is árulóz az egy picit kellemetlen. Nekem.

De - mint a legutóbbi kétharmados választási eredmény és néhány orgánum komment szekciója világossá tette számomra - ez csak a Vincentnek és olvasóinak, néhány más internetes portálnak és közönségének és talán nekem kellemetlen.
  A vasárnapi Bayer show vendége Csókay András, a kereszténységét minden fórumon nyíltan megvalló idegsebész volt. A Honvéd kórház osztályvezető főorvosát a legtöbben a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó műtétsorozat kapcsán ismerjük. Ez a beavatkozás önmagában is világszenzáció; elvégzését a…..
Voyager10 2020.03.12 20:16:15
@MAXVAL bircaman közíró: ""Nagyon helyesen kijelöli a morális mélypontot Hitler és Sztálin személyében"

Pont ebben téved az orvos! A liberalizmis mélyebb pont. mint a marxizmus és a fasizmus."

Birca bazdmeg te olyan hülye vagy, hogy az már fáj! Hitler és Szálin külön - külön több ember haláláért felel mint bárki a történelemben. Hogy jön ehhez Széchenyi, Deák vagy Göncz Árpád. Gy.k. ők liberálisok. Ha a neo-liberálisokra gondolsz (Pl. Margaret Thatcher és társai) na ott már vannak gondok. De a közszolgáltatások privatizációja és a kiesebb állam még nem szervezett népirtás csak állati nagy hülyeség (szemétség). Állítólag Pinochet is neo-liberális volt. Szerintem csak fasiszta. Na Chillében megteltek tömegsírok többek közt liberálisokkal.

P.S. Jobb lenne, ha mielőtt ilyeneket írsz vennél egy nagy levegőt, elgondolkodnál majd nem írnál semmit. Esküszöm te is megkönnyebbülnél.

P.S2. Nem kell, hogy válaszolj. Én nem vagyok demokrata. Rühellem a vitát és tőled is agyfaszt kapok.
Pokorni Zoltánt mostanában sokan támadják, amióta sírva beszélt nyilas nagyapjáról. Valahogy úgy, hogy mindez tiszteletre méltó, de keveset tett. Ezt meg azt meg amazt kellene tennie, és akkor járna el helyesen. Fialától kezdve Braunon át sokan kritizálják. Pokorni volt az, aki 2002-ben apja…..
  Nem Patrick J. Deneen az egyetlen aki temeti a liberalizmust. Ő csupán azon kevesek egyike, aki 2018-ban egy komplett könyvet szentelt a témának, mely tavaly magyar nyelven is megjelent. A szerző - az Indiana állambeli Notre Dame egyetem politikatudományokat oktató professzora - művében mindvégig…..
Voyager10 2020.01.14 23:41:17
@leroi: "Tisztelt G. Nagy László!
Elemzése néhány helyen figyelmen kívül hagy megkerülhetetlen tényezőket és még ezzel együtt is gyenge lábakon áll:
1. A liberalizmussal a legfőbb probléma, a szabad verseny szemforgató álságossága. A verseny nem "szabad", inkább egyenlőtlen, ahol a gyengébb pozícióból induló fél törvényszerűen veszít. Jobban belegondolva, ha figyelembe vesszük azt, hogy az egy országon belüli erőforrások végesek, és mellé tesszük azt, hogy a tehetőseknek több jut, akkor egyszerű látni, hogy valakinek veszíteni kell a "versenyben", nekik törvényszerűen kevesebb fog jutni.
2. Az, hogy a "tehetősek nem a szegények kárára gazdagodtak meg" egyenesen arcpirító. De igen. Vagy a saját "alacsonyabb" osztálybeli honfitársaikat nyomorították meg a tehetősek (Anglia a 18-19 században, a bekerítés és a "munkásosztály helyzete Angliában" kora, amikor a kivándorlás volt az egyetlen alternatíva), vagy a gyarmatosítás révén komplett földrészeket zsákmányoltak ki, az ezzel járó népirtással, nem is népek, hanem egész emberi rasszok jogfosztásával együtt.

Az egy érdekes teoretikus kérdés lenne, hogy a liberalizmus létrejöhetne-e akkor is, ha nincs kizsákmányolás/gyarmatosítás. Gyanítom az amerikai őslakosok szívesen kipróbálták volna ezt a verziót is, de sajnos rájuk nem vonatkozott a "természetjog." Szóval ez csak eg teoretikus kérdés, mert minden liberális elveken szerveződő berendezkedéshez kellett egy szemérmesen eredeti tőkefelhalmozásnak nevezett időszak, ami rablásból, gyilkolásból, gyarmatosításból állt és bár a módszerek manapság kifinomultabbak, az alapelv ugyanaz."

Ott a pont! Éppen ezt próbáltam volna megfogalmazni én is. De így már nem kell. Köszönöm!
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
Voyager10 2019.08.08 19:24:27
@erkölcsi hulla:

""Meg kell ölni mindenkit, és akkor jó lesz :-)"

Ezt pofázom mindenkinek, de egyik sem akarja megölni magát."

Szerintem darab-darab. Ha nem magát öli meg, hanem mást (mondjuk téged) az eredmény ugyanaz. Egyel kevesebb környezetpusztító. Amíg nem én vagyok a célkeresztben addig tökre szurkolok az akció sikeréért! ;-)
Voyager10 2019.08.08 19:27:19
@Veszéjben a lyogállamiság !: "A katasztrófa elkerülése érdekében sürgősen népesedési szabályozás szmkséges.."

Mire gondolsz? Vegyi-biológiai fegyverre vagy szimpla etnikai tisztogatásra?
Neil Armstrong és Buzz Aldrin Holdra lépésének 50. évfordulóján a francia Huffington Post sci-fi írókat kérte, írják le, hogyan látják a világot 50 év múlva. Siléne Edgar: Egy évszázad telt el, amióta Armstrong a Holdra lépett és csaknem 50 év működik az Artemis űrállomás, ahol a Szeleniták, ahogy…..
Április 8-a után mélyrepülésbe kezdett a magyar közélet (nem mintha előtte szofisztikált lett volna). Nem csoda, ha a korábban aktív blogger úgy érzi, inkább recepteket oszt meg, mert annak több értelme van.  És igen, a röpke bevezetőt olvasva a megrögzött Orbán-fanok felkiálthatnak: jobb is, ha a…..
Voyager10 2019.06.01 20:21:02
@MAXVAL bircaman közíró: Akkor erre gondolj miközben az icipici kis farkincáddal játszdozol lámpaoltás után.
   "A jóédesanyád fenyegesd, te kis fasiszta tolvaj." (Soren Kierkegaard, Tre Taler ved tænkte Leiligheder)..
Voyager10 2018.03.16 00:11:19
@thegabcsi: "Elégtételt fog venni!" Mindenki fusson az életéért! Mert a felcsúti csüngőhasú, kandisznó fenyegetően röffentett egyet. A disznóól többi lakója, meg egyetértőleg csámcsogott hozzá.
Kérdés: A böllért ez mnnyire érdekli?
Az internet világába, vagy a lakásának magányába bezárt-bezárkózott tömegembert gyakorlatilag nem lehet meggyőzni észérvekkel, amit még mindig nem ért az ellenzék. Nem gondolom, hogy a magyarországi választók többségét mozgósítani lehet az ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel: egy fasisztoid…..
Voyager10 2018.01.05 16:19:06
@blah: Igazad van arról amit az átlag magyar emberről írsz, hogy lövése sincsen a szabadságról. Honnan is lenne? A legrosszabb azonban az, hogy nem is akar tudni róla. Nem akar változni.
Nem áll ki magáért, nem működik együtt, nem gondolkodik előre, de mindig mást hibáztat.
Utána fel van háborodva, hogy mindig eltapossák...
A jelenlegi formáció hihetetlen sikerének is az az oka, hogy az átlag magyar egy vezérre vágyik. Mindegy, hogy jó vagy roszz csak mondja meg a tutit.
És ez nem fog változni.
A piaci igazságosság azt az eszmét fejezi ki, hogy a szabad, egyensúlyi piacon, amelyik tehát mentes a monopóliumoktól, az állami versenytorzítástól és amelybe viszonylag alacsony költséggel lehet belépni, igazságos eloszlása valósul meg a javaknak, az értékeknek és bizonyos nem-anyagi javaknak (pl.…..
Voyager10 2017.08.13 21:33:17
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Hello Maxi. Egy ideje már olvasom "végtelenül magvas" eszmefuttatásaidat. Segíts, hogy jobban értsem! Szerinted a liberalizmus ellen lázadni kell. Ok. Lázadjunk! De szerinted mi a liberalizmus? Kik a liberálisok? (Ti. én úgy tudom, hogy például Gróf Széchenyi István is liberális) Akkora bűn a Tudományos Akadémia, a Lánchíd, vagy a lóverseny? Ellene kéne lázadnunk? Érdekes lenne.
Vagy esetleg a neoliberálisokkal van bajod? (Ld. Frieadmann, Goerge W. Bush, Margaret Thatcer és igen ott a nagy sátán Gyurcsány Ferenc is.) Csak, hogy tisztázzuk a fogalmakat.
Vagy egyszerűen mindenki liberális aki nem az gondolja amit te, bármi legyen is az?
Voyager10 2017.08.14 00:08:35
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Szóval mindenféle liberalizmust gyűlölsz. Pokolba Széchenyivel. Pokolba az egyén szabadságával, a törvény előtti egyenlőséggel, a gondolat szabadságával, a fejlődéssel.
Kezdem érteni az agyabajodat.
Hunvald-blog 128. Büszke magyarok 2017.07.22 20:00:55
Tusványos, ma: Hátulról, a hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó fiatal nőt. Orbán Viktort akarta kifütyülni, de szinte azonnal leteperték. Hajánál fogva. Egy idősebb férfi még belerúgott, majd a kezét kicsavarva biztonsági őrök vezették el a tömegből. Szégyellni való,…..
Hárommilliárd négyszázmillió forint. Mondom, háromezer-négyszázmillió. 3.400.000.000. Uramisten, hány csomag pirított szotyi magot lehetett volna ebből venni! Hány oldal fokhagymás abárolt mangalicaszalonnát! Hány butykos házipálinkát… Sőt, továbbmegyek! Hány Soros-gyűlölő, Brüsszelt megállító…..
Voyager10 2017.07.16 16:06:47
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: Te csak ne álmodozz birca! Most hogy a sürgősségin összevarrattad a berepedt ánuszodat a szombat esti gőzfürdő buli után és még tart az érzéstelenítés, máris seggekre vágyakozol? Különben meg a bankszámládat nézegesd a neten, megérkezett-e már az utalás a hazaárulásodért Moszkvából!" - :D Ez jó duma!
A sorkatonaság egy azon sok téma közül, melyeket Orbán Viktor és a Fidesz előszeretettel dob oda az embereknek, akár mint egy jó csontot Nárcisz kutyájának. Ebbe a kategóriába tartozik a halálbüntetés is, melynél demagógabb és populistább dumát aligha tud miniszterelnök mondani évente, esetleg…..
Voyager10 2017.07.13 20:50:49
@whale: A honvédelem nem oldható meg sorállománnyal. Az ország védelmét jól képzett profikra kell bízni nem pedig egyenruhás civilekre.
Bergen Norvégia második legnagyobb városa és szerintem a világon a legesősebb is. Minden nap esik az eső, áztat néhány óránként, délután meg úgy rendesen esik. A helyiek minden nap vízálló kabátot és nadrágot hordanak, a Helly Hansen alapruhatáruk, mint nálunk a HM és a kínai, csak az előbbi norvég…..
A demokratikus ellenzék, a civilek, és szinte mindenki, aki az oktatásügyben érintett, tiltakozik a tervezet ellen, amely csökkentené a gimnáziumi férőhelyek számát. A tiltakozás, Kedves Barátaim, helyénvaló. Volna. Ha és amennyiben elfogadjuk, hogy a jelenlegi oktatási rendszer megreformálható, és…..
Voyager10 2017.07.04 19:20:29
@MaxVal BircaMan HJCD: "S ki akar polgári többséget? A nép nem kér ebből." - De belőled sem!
Voyager10 2017.07.04 19:22:49
@MaxVal BircaMan HJCD: "A liberális, polgári rendszer csak a gazdagok és elnyomók érdeke."- A mostani meg a maffiáé és a hozzád hasonló senkiké...
A társadalom alapja a család, fennmaradásunk és jövőnk záloga a minél több gyerek, ezért kiemelten fontos, hogy a hagyományos családmodellt támogassuk - legalábbis a konzervatív felfogás szerint, amelyet a mai magyar kormány is képvisel. Viták övezik a kérdést, hogy családnak tekinthetők-e a nem…..
Voyager10 2017.07.04 18:47:16
@MaxVal BircaMan HJCD: A természet rendje az, hogy a birca nem pofázik, hanem a bográcsomban végzi pörköltként. Isteni birka prköltet tudok főzni.

A cikkben mind a négy pontban megdőlt a turbó magyar, műkeresztény álláspnt.

A poliamoria nekem kicsit erős dehát kinek a pap kinek a papné...
Ha a tegnapi poszt vitát kavart, akkor a mai is fog, ez nagyjából borítékolható, de lehet, hogy ellenkező előjellel. Norina írása ugyanis arról szól, szerinte miért jobb hazatérni, mint külföldön élni. Hát lássuk!..
  A hetvenhét éves édesapám, az újpesti aluljáróban aláírta a Momentum mozgalom gyűjtőívét. Szabad akaratából. Úgy gondolta, hogy nem adja meg a sanszot senkinek erre a rohadt nagy lopásra. Mert ez egy ilyen ország. Ami nincs lebetonozva, azt ellopják. Minél magasabb szinten megy, annál nagyobb…..
Voyager10 2017.01.28 16:18:08
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
"Egyikük se oligarcha." - De!

"2010 előtt az ország gazdag volt?" - Nem. De most sokkal rosszabb a helyzet. És ez a orbán, a fidessz és a fideaz hívek hibája!!

"Diktatúra van jelenleg?" - Mi az, hogy! Virtigli kis fasiszta diktatúra van! És Te és a hozzád hasonlók ezt éltetik! Hányok tőletek!

A történelem szemétdomján van a helyetek!
Voyager10 2017.01.28 17:13:27
@$pi$: Több mint 100 ember fagyott halálra idén és még hol van a tél vége. Oszló hulla a kórházi mosdóban, korrupció, elszegényedés. Ne oktass ki engem Te agymosott idióta! Manj és éltesd a vezért b+! Hogy nem sül le képetekről a bőr. Nem tudtok mást mint hazudni, hazudni és megintcsak hazudni! Imádottjaitok pofátlanul lopják a közpénzt és vagyonokat harácsolnak miközben emberek halnak bele a nyomorba és a kórházi fertőzésekbe! Ti meg tapsoltok hozzá idóta birkák! Akkor mos ki él alternatív alóságban Te szerencsétlen idomított majom!? Legalább ne lennétek ilyen pofátlanul beképzelt és arrogáns bunkók de képtelenek vagytok tisztelni a másikat. Már főiskolás koromban volt szerencsém az orbánhívők mentalítását közelről tanulmányozni. Elviselhetetlen, gyűlölködő, alattomos, hazug és gyáva banda vagytok.
Voyager10 2017.01.28 17:19:01
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
"Az oligarchia ókori görög szerzők szerint kevesek zsarnoki uralmát jelenti. Az oligarcha (vagy tartományúr) ógörög eredetű szó, amelynek jelentése egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemes, hatalmaskodó főúr, kiskirály. " (Wikipédia)

"A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.[1][2] Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus. " (Wikipédia)

"A diktatúra vagy parancsuralom olyan kormányzási forma, ahol az állami főhatalom (a kormányzati hatalom) forrása nem a népakarat.[1]
A diktatúra autokrácia, vagyis valamely személynek vagy csoportnak az állam törvényeit figyelmen kívül hagyó, erőszakszervezetekre támaszkodó, kivételes törvényekkel szentesített korlátlan hatalma. A diktatúra vezetője leggyakrabban a diktátor." (Wikipédia)

Van még kérdés?
Az utóbbi két-három évben gyakran elhangzik politikusaink, főleg Orbán Viktor szájából a keresztény értékek védelmének fontossága. Hogy pontosan mit gondol keresztény értéknek, az nem nagyon derül ki, de az általa vezetett kormánynak és annak embereinek hozzáállásából látszik, hogy amúgy is tojnak…..
Voyager10 2017.01.22 21:10:29
@papierusz: "Ószövetségi példákat hozni a keresztény értékrend ócsárlására..."

Akkor álljon itt egy újszövetségi példa:

"...Miközben hajóztak, Jézus elaludt. Hirtelen szélvihar csapott le a tóra. A hajó már kezdett megtelni vízzel, és mindannyian veszélyben voltak. A tanítványok ekkor felébresztették Jézust: „Mester! Mester! Végünk van!”
Jézus felkelt, ráparancsolt a szélre és a dühöngő hullámokra, mire azok lecsillapodtak, és nagy csend lett. Majd a tanítványokhoz fordult: „Hol van a hitetek?”..."
(Lukács8:23-25)

1. Ez számomra azt bizonyítja, hogy a kersztény értékekenek nincs szüksége, halandó emberek védelmére. Mert ha szavára lecsendesedeik a vihar akkor nem szorul halandók védelmére. Ellenben nem ártana, hinni benn és betartani a tanításait őket!
2. Én még úgy tanultam hittan órán, hogy a Biblia az Ószóvetség és az Újszövetség együtt. Tehát aki "érvként" azt mondja, hogy ez az Ószövetségben van tehát nem érvényes az nem keresztény, hanem valami más...
3. Az Ószövetségben van néhány jelentéktelen parancsolat. Pl. Ne ölj! Akkor az sem érvényes?
Voyager10 2017.01.22 21:25:10
@Killary Fucking Clingon: "Ha buzikat,transzfaszokat es leszbikusokat, továbbá a liberális férgeket is megvédi az Isten akkor nem kell őket őrizni amikor vonulgatnak."

Nagyon nem érted a kereszténységet. Ennek semmi köze hozzá. És különösen semmi köze a keresztény értékekhez.
De Te pédául folyamatosan ítélkezel ebben ez egy mondatodban is. Akkor idéznék neked a Bibliából:
"Amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak megítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is."
(Máté 7:2)
Voyager10 2017.01.23 17:26:20
@Mordechaj: Akkor önsünk tiszta vizet a pohárba! Te úgy véled, hogy a keresztény értékeknek igenis politikai, gazdasági és jogi védelembre van szükségük szemben a bloggerrel aki szerint meg nem.
Akkor boldog ember lehetsz mert éppen az történik amit szeretnél. Persze lehet, hogy szerinted ez így még nem elégséges és a vallással szemben kritikus hangokat jobb lenne - hogy is fogalmazzak - elhallgattatni?
NemGogol A sátán civiljei 2017.01.14 19:32:58
Egy kimondottan bősz civil „A CÖF és az álcivil szervezetek között Soltész szerint az a legnagyobb különbség, hogy a CÖF Soros Györgyéktől és külső kormányoktól nem kap támogatást.” (Soltész: Soros arra számított, hogy tovább garázdálkodhat Magyarországon) Fenti, bölcs, lényegre törő…..
Voyager10 2017.01.16 20:13:20
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Nem finanszíroz minket senki, civilek vagyunk.

A BircaHang csak 1 darab entités, bár tént, hogy liberális bérkommentelők utánozni próbálnak minket."
Az értelem zavaró nyelvhelyességi hibák miatt nem tudom értelmezni amit itt írtál. A második mondatot egyes szám harmadik személyben kezded, A "bár tént" szavak nem tudom mit jelentenek.
A liberális bérommentelőt értem. Ez a projekció pszichológiai jelensége. A saját tisztességtelen tettedet - úgy mint bérkommentelés - másnak tulajdonítod. Teljesen bele illesz az átlagos fidesz csinovnyik személyiség profiljába. (A fidesz szándékosan van kisbetűvel, mert bár nem helyes, de igaz.)
És végül befejezed/befejeziktek többes számban.
Orbán Viktor is hasonló bakikat szokott elküvetni, amikor úgy kezdi, hogy "a magyar emberek" majd egyes szám első személyben folytatja.
Ti mind egyformák vagytok. Rizsázhatsz, hogy civil vagy, meg köziró. Nem vagy egyik sem. Egy bérenc vagy a sok közül. De valószínűbb, hogy többen vagytok ugyanazon "Nick" alatt.
Voyager10 2017.01.17 19:25:19
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Még sose volt bérkommentelő, édes makákóm, ne saját magadból indulj ki, aki Soros-vitéz vagy..."

De jó lenne egy kis pénzt is keresni avval, hogy a hozzád hasoló fidesz csinovnyikokat teszem helyre! Sajnos a pénzt kénytelen vagyok tisztességes munkával megkeresni. Nem megy olyan könnyen mint neked ott a kis vezér valagában a bérkommenteléssel.

(A nyelvehelyességgel még mindíg vannak gondjaid. De sebaj! Így iy megakpod a jutalomfalatot.)
A Mandiner szerzői, mint 2010 óta minden évben, idén is évet értékelnek.Rajcsányi Gellért írása. Orbán Viktor szerint 2017 a lázadás éve lesz. Egyrészt egy hivatalban lévő és szinte teljhatalommal rendelkező miniszterelnöknek érdemes óvatosan a lázadást forszíroznia, hirdetnie; másrészt lehet, hogy…..
Voyager10 2017.01.18 01:29:53
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "mi történt az nem más, mint a liberalizmus általános válsága, a liberális rend bukásának kezdete. Mind bal-, mind jobboldalról a harag annyira megnőtt a liberális elnyomás ellen, hogy ez robbanást eredményezett. "

Na Ja! Nekem is tele lett a tököm a liberális elnyomással. És csak most jöttem rá, hogy az illiberális elnyomás mennyivel kellemesebb.
Robbanás meg nem volt. Csak egy lövés! Itt Sheffield-ben lelőtték Jo Cox-ot a Brexit szavazás előtti napon. Az se sikerült elsőre ezért aztán a "hős lázadó" meg is késelte. (Ezek még lőni se tudnak.)
A kórházban halt meg szegény asszony. Két kisgyerek meg majd anya nélkül nő fel, mert valami segghülye proli Guy Fawks-nak képzelte magát.
Röviden: F@szom a segghülye prolik lázadásába meg a "hős" vezéreikbe is!
Voyager10 2017.01.18 20:49:02
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem! Nem ők voltak. Akkor egy jobb lövészt küldtek volna. (Mint Kennedy esetében. Ti. 81 m-ről eltalálni egy fejet egy mozgó autóban. Én voltam katona. Ilyen távról bukó alakra lőttünk. Nem volt könnyű eltaláni egy emberalakot sem. Nemhogy egy fejet!)
Szóval aki lelőtte utána meg megkéselt szegény asszonyt az nem volt egyéb mint aminek látszik.
Mint ahogy Te sem vagy egyéb mint aminek látszol. :D