Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siklósi Botond

73 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Filep László Tavaly swinger klubban szilvesztereztünk, kimondottan jól éreztük magunkat, de most másra vágyunk. Egy hagyományos házibuliba szeretnénk iszogatni, ellazulni, táncolni, és ha esetleg éjfél után egy kis szex is kialakul, nem jelentene problémát, de ne erről szóljon az…..
   Fotó: Pixabay   Péntek este van, a bárpultnál iszogatunk Vandával. Nyitásra érkeztünk, és megdöbbentünk milyen sokan vannak. Mintha szombat lenne, ez az érzésem. Kimondottan azért jöttünk pénteken, mert egy családias, csendesebb éjszakára vágytunk, de most már mindegy, itt vagyunk, hozzuk ki…..
Siklósi Botond 2017.12.23 15:44:54
@Colonel H. Stinkmeaner:
Én ebben a posztomban a klubos ismerkedésről beszéltem, nem a szexpartner kereső oldalak lehetőségeiről, ahol nyaraló, vagy egy hétvégét együtt tölteni vágyók keresnek maguknak partnereket.

2014. nyarán léptük át első alkalommal swinger klub küszöbét és érdekes módon, a fenti problémákat még nem tapasztaltuk. A közönség összetétele változott meg, itt is megjelentek a sznobok, akik az egzisztenciális hátterükkel szeretnének kitűnni. Nekünk a swinger nem erről szól, hanem arról, itt és most, akár a meztelen valódban add el magad!
Hódíts humorral, mosollyal, érintéssel és játékkal, de mindezt a partnereid tiszteletével tegyed. Én erről beszélek!
   Fotó: Pixabay   Két hete, két tévé műsorban is láthatott minket a nagyközönség (ezeket az oldal jobb felső sarkában lévő média megjelenések-re kattintva megnézheted). Ki gondolta volna az elején, hogy sikerre vihetjük blogunkat? Ez a nagy nyilvánosság nagyon jó érzés, hiszen teret adhatunk…..
  Fotó: Pexels   Az elmúlt egy hét alaposan elgondolkodtatott, hiszen két tévéműsorban is szerepeltünk. Lezárult egy korszak, de egyben egy új kezdődött el, melyben a lehetőséget és a továbblépést látjuk. Nem történnek nagy dolgok, néhányan megismernek minket az utcán, kedvesség és mosoly fogad…..
  Fotó: Pixabay   Végre újra itt lehetünk. Most nincs forgatás, fotózás, ezen az éjszakán még szervezők sem vagyunk. Hónapok óta vágyunk egy ilyen klubozásra, amikor senkivel nincs előre lebeszélve semmi, önmagunk lehetünk, szabadon, kötöttségek nélkül élhetjük meg vágyainkat. Tőlünk szokatlanul,…..
  Fotó: Pixabay   Sok éve történt élményemet osztom meg veletek, amikor Vanda még nem volt az életem része, és igyekeztem a huszonévesek életét változatosan megélni. A napokban anyámat látogattuk meg Pálmával. Dúl a szerelem kettőnk között, szinte izzik a levegő körülöttünk. Imádom szőke…..
Siklósi Botond 2017.11.03 21:36:12
@satie:
Két évig azt olvastuk, hogy mi nem együtt élő pár vagyunk - egy férfi és egy nő -, hanem különböző hülyeségeket soroltak fel a hozzászólók.

Három hét múlva megismerhet minket a nagyközönség egy tévé műsorban, erre ez az új (régi) szlogen, hogy fantázia. Miből gondolod ezt? Egyáltalán miért lenne fantázia? Miből tudsz erre következtetni?

Egy hete az egyik rádióban két órás beszélgetést folytattunk. Az is fantázia volt? Azt gondolom, magadat teszed nevetségessé!
Siklósi Botond 2017.11.04 06:58:15
@szamaritánus:
Az oldal tetején a neveink alatt jobb oldalt, a média megjelenésekre kattintva megtalálod az összes linket.
Siklósi Botond 2017.11.05 17:12:47
@Arslab01:
Te vagy a "jól megmondtam" kategória, aki azt gondolja, egy-egy ilyen jellegű odamondogatással micsoda nemes dolgot cselekszik. Hát érezd magad ettől jobban, de azért a firkálmányainkat te is olvasod - mint sok ezren -, és ez a lényeg.

Mi jól érezzük magunkat így, ahogyan vagyunk, és a saját boldogságunkat élvezzük, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz. Mi legalább folyamatosan lerakunk valamit az asztalra, megmutatunk egy új szemléletet, és létrehozunk egy nagy közösséget. A hozzád hasonló huhogók véleményére pedig magasról teszünk!
  Fotó: Pixabay   Végre eljött ez a nap, és a több hetes készülődést most beváltja a valóság. Több, mint száztízen jelezték részvételi szándékukat zártkörű rendezvényünkre. Izgatottak vagyunk, hiszen életünk első rendezvényére indulunk. Este fél kilenc van, és megcsörgetem a tulajdonost,…..
Siklósi Botond 2017.10.29 16:11:58
@Nemzeti here pörkölt:
Annyit helyesbítenék, a dokumentumfilm sorozat címe Tabukról tabuk nélkül. Október 27-én indult a SPEKTRUM TV műsorában 22 órakor. Heti rendszerességgel következnek az új részek péntekenként 22 órai kezdéssel. Minket az ötödik részben ismerhet meg a nagyközönség november 24-én.
  Fotó: Pixabay   Pénteki rádió felvételünket követően egy kicsit felborult az egyik közösségi oldalunk. Rengetegen gratuláltatok nekünk, amit itt is köszönünk. Az egy - egy órás beszélgetést itt és itt tudod meghallgatni. Egy kicsit mély víznek éltük meg ezt az élő műsort, de csak így lehet…..
Fotó: Pixabay   Ma este az egyik rádióban, élő műsorban, egy szexológussal fogunk beszélgetni. Ez a lehetőség rendkívül izgatottá tesz minket, hetek óta erre készülünk, és nagyon várjuk. Azt gondolom, ez is egy kellemes kihívás lesz, és remélhetőleg úgy fog működni, mint évekkel ezelőtt a színpadi…..
  Fotó: Pixabay   Ez a nyár elég eseménydúsra sikerült, és hogy teljesen őszinte legyek, keveset voltunk klubban. Ez így helyes, mert az életünket mi irányítjuk, nem a körülményeink. Ettől függetlenül már hiányzik a következő alkalom, amikor előre nem ismerhető az éjszaka kimenetele, és kezünkben…..
   Fotó: Pixabay   Egy könyvet olvasok - még az is lehet, egyszer írni fogok róla - és ebben a percben pattant ki az agyamból ez a cím, illetve a poszt tartalma. Érdekesen módon működik az emberi elme, hiszen sok esetben elég egy pillanat, és kialakul egy összetett gondolati rendszer.  Vanda…..
Siklósi Botond 2017.09.24 11:50:16
@58múltam:
A klubok világában az utcán is látható emberekkel találkozhatunk. Ezt az egészet úgy képzeld el, mint a klasszikus partnerkeresést. Ott is van alacsony, magas, fiatal, korosabb és hosszan sorolhatnám. Talán annyiban különbözik, hogy az igényes helyeken inkább igényes emberek emberek jönnek össze.

Mi sem vagyunk tinik, hiszen felnőtt gyerekeink vannak, de igyekszünk egészségesen élni, megtartani jó formánkat. Talán úgy lehet ezt egyszerűen fogalmazni, hogy a swinger klubok világában is megtalálja zsák a foltját. ;)
  Fotó: Pexels   Már sok szempontból bemutattam életformánkat, és a kapott levelekből az is kiderült, olvasóinkat legjobban a folyamatok érzelmi, és lelki oldala érdekli. A kezdetektől igyekszem erre odafigyelni, és az érkező kérdések megadják az irányvonalat. Persze, a szexjelenetek leírását is…..
Siklósi Botond 2017.09.22 20:46:03
@Lady Scarlett:
Nagyon örülök, hogy mások fantáziáját szeretnéd olvasni a későbbiekben. Nem olvastam az összes hozzászólásod, de nem is akartam megzavarni néhányotok csevegését. Természetesen azt hiszel és gondolsz, amit csak akarsz. Én biztosan megkönnyebbülök, ha nem értetlenkedsz itt az oldalunkon.

Megtisztelő volt az eddigi figyelmed, de most igyekszem úgy fogalmazni, hogy ne legyek sértő, de mégis elmondjam a véleményemet. A swinger életforma, és ez a blog nem neked való!!! Maradjunk ennyiben, és tiszteljük meg egymást azzal, ahogy én nem szólok hozzád - de még a gondolataidhoz sem - ugyan ezt tedd meg te is felém!!!

Nem tudom, te hol írsz vagy publikálsz, de ígérem, én nem fogok veled, és gondolataiddal vitába szállni. Kérlek, "boldogíts" másokat, ellenkező esetben most már tiltani foglak!
Siklósi Botond 2017.09.23 08:38:07
@Dorottya Veres RLDD:
Csak arra nem reagáltál, hogy te nem én vagyok. Egyébként október 6-án a Rádió Bézsben 21 - 23 óra között egy szexológussal beszélgetünk élő műsorban. Ennyire kamu az egész! ;)
  Fotó: Filep László   Már évek óta a swingerek életformáját élem - nem tudom pontosan hányszor voltam klubban -, és biztos vagyok abban, új dolgok velem már nem történhetnek. Kipróbáltam a hármas, négyes és egyéb többesek szinte minden variációját, pontosan tudom és ismerem reakcióimat,…..
Siklósi Botond 2017.09.20 10:11:45
@Colonel H. Stinkmeaner:
Kaptunk már elég sok fajta jelzőt, volt már aki nácinak nevezett, de már arra is volt példa, hogy valaki azt állította, minket (Vanda és Botond) egy kezdő színészpár szokott a személyes találkozásoknál eljátszani - és most figyelj - 2.000 Ft-ért, illetve a blogot író páros a valóságban egy nyugdíjas meleg pár.

Erre te jössz egy egyszerű DMT-vel? :D Hogy teljesen őszinte legyek, segítségül hívtam a guglit, mert csak sejtettem, mire gondolsz. Persze, mindenki azt ír amit akar, és kivételesen azért reagálok erre a hozzászólásra, mert nagyon jót derültem.
Siklósi Botond 2017.09.20 15:15:40
@Colonel H. Stinkmeaner:
Nincs semmi baj azzal, hogy elmondtad a véleményedet. Én is elmondtam, hiszen minden posztunk nem csak alkotás, egyben vélemény, vagy akár kritika is lehet. Lassan megtanultuk elfogadni a különböző nézőpontokat, és ebben az az érdekes, hogy a hozzászólásokból is lehet tanulni.
Siklósi Botond 2017.09.22 22:15:04
@Fodee:
Ez a poszt egy decemberi jegyzetem alapján készült. Megértelek, de itt nem a konkrét élményt akartam kiemelni, hanem a hatását. De azért válaszolok a kérdésedre, belinkelem a posztokat, és így lesz kerek a történet:

swingerpar.blog.hu/2016/12/09/vagy_382

swingerpar.blog.hu/2016/12/16/gyonyor_317
 Fotó: Pixabay   Mindig szerény pasi voltam, soha nem követelőztem, önzetlennek tartom magamat. Szerencsés vagyok, mert sok tucat színpadon zenélhettem a “nagyokkal”, illetve megfordultam rádiókban, és néhány stúdióban is. Gyerekkorom óta érdekel az önkifejezés, a művészet. Csillogó szemekkel…..
  Fotó: Pixabay   Tegnap délelőtt, titkos csoportunk egyik új tagjával beszélgettem. Szombat éjjel férjével az egyik klubban buliztak, és nagyon érdekelt, milyen volt a hangulat. Meglepődve olvastam, hogy az egyik láncos “madárfészekben” egy szóló pasival többen is kiabáltak, mert nem tartotta be…..
Siklósi Botond 2017.08.30 10:52:08
@Bellocska:
Érdemes lesz megvárni a filmet, és köszönöm a bókot, miszerint Vanda idősebb nálam. Hát nagyon nem így van. Én már többször leírtam, hogy biztosan elfogult vagyok - mert szerintem Vanda jó NŐ - de majd mindenki önmaga eldönti a külsőnk alapján, hogy szimpatikusnak talál minket, vagy nem.

Egyszer Vanda írta valamelyik posztjában, hogy Jézus sem jött be mindenkinek! Mi így érezzük magunkat jól, ahogy és amilyenek vagyunk.

Én azt gondolom, önértékelési problémáink nincsenek, és bármikor - még így inkognitóban is - képesek vagyunk magunkat "eladni" a klubok világában. Ott a meztelen valóság, és talán a nőknek és férfiaknak terápia szempontjából is érdemes lenne legalább néhány alkalommal kipróbálnia magát ilyen környezetben is. ;)
Siklósi Botond 2017.08.30 16:15:57
@Dorottya Veres:
Semmi probléma nincs azzal, hogy neked más a véleményed, a lényeg, olvasol minket. Nem fogunk és nem is akarunk senkinek megfelelni - megjegyzem, nem is lehet -, és azt gondolom, inkább örülni kell annak, ha érzelmeket és hozzunk létre olvasóinkban.

Szeretném azért bemutatni - a mi életformánkban sem mindig habos- babos - életünk első klubos élményét, amit belinkelek:

swingerpar.blog.hu/2015/11/14/tik_tak_816

Ezt a klubos élményünket követte még három, és négy hónapig a klubok környékére sem mentünk. Már azon gondolkodtunk, hogy abbahagyjuk, mert ezek az élmények nem adták meg azt, amit kerestünk.

Négy hónap után adtunk magunknak még egy esélyt, és végre sikerült megélnünk azt, amit kerestünk. Ezzel a posztommal kezdtem a blogot:

swingerpar.blog.hu/2015/10/07/erzeki_szenvedely

Most ott tartunk, hogy ma átléptük a kétmillió laplatöltést, novemberben adásban kerül a film, illetve egy rádió riport is létrejöhet szeptemberben. Mi büszkék vagyunk arra, amit elértünk, és tisztába vagyunk a jövővel kapcsolatban. A népszerűség emelkedése sok egyéb, akár negatív élményeket is gördíthet elénk. Azt gondolom, természetes folyamat, ha egy kialakult lehetőséggel élünk Vandával. Talán az üzleti vállalkozásotokat ti sem azért hoztátok létre, hogy veszteséget termeljetek. Vagy mégis?

Hiánypótlásnak szántunk posztjainkat, de közben jött a film, és a többi, ezt csak a vak nem látta volna meg. Néhány embernek ez nem tetszik, de magasról teszünk rá, hiszen ha mások véleményével és elvárásaival foglalkoztunk volna, akkor ma nem ezt az életformát élnénk.

Még csak egy gondolat! Nem tudom, hányszor voltunk klubban, de azt nagyon megtanultuk, hogy az esetek többségében mi döntjük el, hogyan fogjuk érezni magunkat. Mentünk mi is úgy, hogy indiszponáltak, fáradtak voltunk, és utána jól esett mondani, hogy ez egy sz@r buli volt. Aztán mások meg írták, hogy mennyire jól érezték egymást. Na csak ennyit a szubjektivitásról! Köszönjük, ha megtisztelsz figyelmeddel - és ne keress ebben a mondatomban iróniát, mert komolyan gondolom!
Siklósi Botond 2017.08.30 20:48:43
@Bellocska:
Írok privátban. ;)
   Fotó: Varga Zsolt   Az egyik swinger klubban vagyunk és már éjjel egy óra is elmúlt. Egy párral a felső szinten volt egy maszatolós próbálkozásunk, de már hazaindultak. Nem volt csók és párcsere sem! Eddig ez a mérleg és tulajdonképpen nincs is ezzel semmi bajunk. A társalgóban nézelődünk,…..
Siklósi Botond 2016.12.01 16:08:34
@pittscards:
Abban a helyzetben én sem tudtam, hogy meddig jutunk el. Egyezik a véleményünk, mert még én sem láttam klubban popsi szexet, de persze igazad lehet, hogy attól még lehetett, csak nem láttuk.
Siklósi Botond 2017.01.03 17:57:59
@Onkyo:
Van ilyen posztunk is. Őszinte vagyok Hozzád! Nekem már önmagában az boldogság, hogy Szerelmemmel együtt élhetjük a swingerek életét.
Ezt a blogot egyedül kezdtem írni. Igyekeztem Vandát meggyőzni arról, hogy az Ő élményére és érzéseire is kíváncsiak az olvasóink és jól ír. Szerencsére következetes és kitartó pasi vagyok, ezért nagyon büszke vagyok a sikereire, az írásaira. Tényleg jól ír, teljesen más a stílusunk, de amikor a sorait olvasom, ott érzem a lényét. Fokozatosan bontakozunk ki, ez egy folyamat és remélem sok együtt megélt élményünkkel ajándékozhatjuk meg a ránk kíváncsiakat.
Siklósi Botond 2017.08.29 18:11:22
@DoctorMorreau:
Kattints a facebook oldalunkra és megtalálod a nevünket. November 24-én a SPEKTRUM TV műsorában arcunkat is vállalva beszélünk egy dokumentumfilm sorozatban életformánkról.

Jelenleg két cikket találsz, amit rólunk írtam, itt olvashatod: velvet.hu/elet/2017/07/22/a_swingeles_nem_hianypotlas_csak_egy_fuszer_-_igy_lesz_swinger_egy_atlagos_magyar_par/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

www.she.hu/nofilter/20170810-szerelem-szex-hazassag-swinger-eletmod.html

Szeptemberben az egyik rádióban is megszólalunk, de itt még nincs megállapodás, részleteket később ismertetjük. Ettől még gondolhatod, hogy kamu. Ez a te dolgod. ;)
   Fotó: Pixabay   Szeretünk olyan emberekkel találkozni, akik tudják kik vagyunk. Miért? Mert elmondhatjuk egymásnak érzéseinket, tapasztalatainkat, és végre egymás szemébe nézhetünk.  Áprilisban volt már egy csoporttalálkozónk, ahol nem voltunk sokan, de kimondottan jó hangulatban telt el.…..
  Fotó: Pixabay   Az elmúlt hetekben, hónapokban, de talán már az elmúlt években felfigyelhettünk egy folyamatra. Egyre többen gondolják úgy, hogy - párkapcsolatban élőknek is - javasolt napi rendszerességgel a maszturbáció. Az ilyen hangvitelű cikkeken, illetve az ilyen tartalmú hozzászólásokon…..
  Fotó: Pixabay   Egy három éves történetünket osztom meg Veled. Joggal kérdezheted, miért kellett erre három évet várni? A válaszom kézenfekvő és nagyon egyszerű. Ennyi időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy akarjam és tudjam ezt a sztorit megírni. Azt gondolom, miután elolvasod, érteni fogod miről…..
Siklósi Botond 2017.08.07 16:48:05
@levendulavagyok:
Amennyiben másnak lehet véleménye, akkor ebből a szempontból nekünk is van véleményünk, és nem érdekel a szokás alapú életforma. Nincs probléma a kritikával, és azzal sincs probléma, ha valakinek más a véleménye. Nekem a hülyékkel van problémám!

Látod?! Te normálisan le tudtad írni a gondolataidat, és egy pillanatra sem éreztem, sértő akarnál leni. Vannak, akik csak azért jönnek kommentelni ide vagy más blogokhoz, hogy a lelki sérüléseiket leplezve belerúgjanak másokba.

Tudom, hogy nem kell mindenre reagálnunk, és nincs is időnk erre, de saját blogunkon nem tűrjük az idióták trollkodásait. Lehet, hogy ez nem szimpatikus? Eddig sem érdekelt, hogy mások mit, és hogyan csinálnak. Mi úgy teszünk mindent, ahogy az nekünk jó. Ha belegondolsz, swingerek lennénk, ha mások elvárásaira építettünk volna?

Nem akarunk megfelelni senkinek sem most, de későbbiekben sem, de mindig lesznek, akiknek tetszik, amit írunk, és persze lesznek, akiknek nem.

Azt is megtehetnénk, hogy a kommentelési lehetőséget elvesszük. Ezt azért nem tesszük, mert a normálisan hozzászólókat korlátoznánk.

A fotelforradalmár jelzővel kapcsolatban: "Akinek nem inge, ne vegye magára!"
Siklósi Botond 2017.08.07 18:14:33
@Bellocska:
Írtam mailt!
Siklósi Botond 2017.08.07 22:27:08
@levendulavagyok:
Bemásoljam még 1x :) ?
  Fotó: Filep László   Egy belvárosi étterem teraszán ülünk, kedélyesen iszogatunk és eszegetünk. Kicsit hangos az olasz zene, és még az is lehet, mi is hangosabbak vagyunk a kelleténél.  Viviennel és Balázzsal beszélgetünk. Rendezvényszervezéssel foglalkoznak, és tulajdonképpen ez hozott össze…..
Siklósi Botond 2017.07.02 11:24:42
@levendulavagyok:
Jól látod. Lehet véleményt ütköztetni. Én is úgy gondoltam, hogy a lealázást nem negatív értelemben írtad.

Hol lehet több megbízható pasit találni? Na látod, ez egy nagyon jó kérdés. Mi a több éves klubozás alapján ismertünk meg néhány ilyen pasit, és ha egyszer összehozom a dolgot - mert én fogom összehozni -, akkor itt fogok elindulni.
Siklósi Botond 2017.07.05 10:01:48
@Bellocska:
Van kutyánk, de ez most hogy jön ide?
Siklósi Botond 2017.07.27 12:08:08
@Bálint Bátori:
Beengedtük a hozzászólásodat, és nagyon köszönjük. Mosolyt csaltál az arcunkra. Azért a dokumentumfilm akár tanulságos is lehet számodra, de az is lehet, hogy a minket eljátszó színészek ennyire jók? :D
  Fotó: Pixabay   Amióta az eszemet tudom, nagy hatással vannak rám a művészetek, és ezen belül kiemelkedően a zene. Hat éves korom óta zenélek és több hangszeren is elboldogulok. Soha nem jártam zenetanárhoz vagy zeneiskolába és amit tudok, saját felfedezés és tapasztalat alapján megszerzett…..
Siklósi Botond 2017.06.01 19:30:25
@levendulavagyok:
Itt találod összes posztunkat egy helyen: swingerpar.blog.hu/2017/01/09/osszes_posztunk_egy_helyen
Siklósi Botond 2017.07.25 16:59:42
@cafefan74: @Lillabogyó:
Egyes nemi betegségek ellen megvéd az óvszer, de vannak olyan betegségek, ahol ez már nem elég. Nincsenek csoda praktikáink, és azt gondolom, ahogy kilépünk az úgymond steril otthonunkból, kockázatba kerülünk. Ezen kockázatok jelen vannak a közfürdőkben, szaunákban, de nem is akarom elvenni senkinek a kedvét semmitől.

A teljes monogámiát - ténylegesen - betartó párok vannak talán legnagyobb biztonságban, de ezek száma csak sejthető. A statisztikák szerint a valóban monogámiában élő párok száma - ahol egy életen keresztül egyik fél sem csalja meg soha a másikat - igen csekély. Ezen a kijelentésemen lehet, hogy néhányan kiakadnak, de a számok makacs dolgok.

Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy a discó-ban és egyéb szórakozóhelyeken három perc ismeretség után WC-ben - akár gumi nélkül is -dugó fiatalok mennyivel vannak nagyobb biztonságban betegségekkel szemben, mint mi swingerek?

Ettől függetlenül értem a kérdést, és jogosnak tartom az aggódást. Aki párkapcsolatban él, az egyben a nemi betegségek kockázatait is viseli, hiszen a párkapcsolat legalább két emberből áll. Párunk kockázatát mi viseljük, még akkor is, ha nem vagyunk swingerek.

Én soha nem voltam fizetős helyen. Mit gondoltok? Miért működnek sikeresen az ilyen szolgáltatást kínáló oldalak? Talán azért, mert van rá igény?

Szóval nincs tuti és biztos megoldás, és a gyermekeink is kockázatba kerülnek, ahogy szexuális életet kezdenek élni. Sajnos, ez van.
  Fotó: Pexels   Azért kezdtem írni ezt a blogot, mert szerettem volna az életformánkat reálisan bemutatni. Talán célomat el is értem, hiszen Vandával a lelki folyamatokat, az érzelmi hátteret is őszintén bemutatjuk, legyen az bármennyire kellemes, vagy kellemetlen.  A napokban egy fiatal párral…..
Siklósi Botond 2017.07.15 16:12:21
@Bellocska:
Remélhetőleg pár napon belül lesz egy újságcikk, ahol ezekre a kérdésekre megtalálod a választ. A Facebook-os oldalunkon olvashatják majd az olvasóink.
Siklósi Botond 2017.07.15 16:57:57
@Bellocska:
Amennyiben a hozzászólásaidat visszaolvasod, sok hibát találhatsz bennük. Én is elütöttem , emberek vagyunk. ;)

Azt gondolom, pénteken is lesz új poszt, hiszen az olvasóink ezt már megszokták tőlünk, és továbbiakban is szeretnénk a kedvükben járni.
Siklósi Botond 2017.07.15 17:01:31
@Andy73:
Nem csak szexpartnerek járnak swinger klubba. Csak hetvenhat posztunk van, és ha elolvasod ezeket az írásokat, megváltozik a véleményed:

swingerpar.blog.hu/2017/01/09/osszes_posztunk_egy_helyen
fotó: Pixabay A nethuszárok nem kerülnek el minket, sem engem, sem erotikus írásokat publikáló szerzőtársnőimet, írókat és bloggereket. Azt gondolhatnátok, konkurencia, vetélkedés van köztünk, pedig közvetlen, kommunikatív viszonyban vagyunk. Ki mással beszélhetnéd meg dühítőbbnél dühítőbb…..
Siklósi Botond 2017.06.23 15:26:26
   Fotó: Filep László   Srác koromban szinte megbabonázva és irigykedve néztem a lányokat. Miért? Irigyeltem a bájukat, titokzatosságukat, és mi fiúk már akkor az ő figyelmükért versengtünk. Szó sem volt szexualitásról - még szép! -, de mégis zsigerből tudtuk, tennünk kell a szép pofik elismerő…..
Siklósi Botond 2017.06.16 15:55:54
@Bellocska:
Köszönöm kérdésed. Hetero vagyok, tehát nem szexeltem soha pasival.
Siklósi Botond 2017.06.17 11:37:40
@Andy73:
A swinger természetellenes életforma, és akik ezt az életformát élik nem adhatnak általános érvényű elemzéseket a társadalomról? Ezek szerint a biszexek, melegek és a leszbikusok sem tehetnek ilyet?

Nagyon nem szeretnélek megbántani, de beszűkült a látásmódod, és nem tudom mit tennél akkor, ha a családodban kiderülne valakiről, nem az általad "normálisnak" mondható életformát vagy szexualitást követi.

Az ember nem az életformájától vagy a szexuális hovatartozásától marad ember, az értékeket érdemes előítéletek nélkül keresni és megtalálni.

" Nézzük meg, mennyire divat ma anyának lenni? Mennyire követendő példa egy életen keresztül egymás mellett kitartani? Divat ma fiatalon szülni, a nagycsalád, ahol legalább három gyermek születik?"

A posztomból idéztem és akinek nincs problémája a szövegértéssel, az érti a gondolatok lényegét.
   Fotó: Filep László   Érdekesen alakul ennek az évnek az időjárása. Március végén melegebb napokat élhettünk meg, mint május elején. Ezért arra gondoltam, egy régebbi tavaszi élményünket osztom meg veletek és így talán, a várva várt igazi május is hamarabb beköszönt. Végre május van. Imádom…..
Siklósi Botond 2017.05.16 08:32:56
@Marshall88:
Köszönjük szépen a kedves gondolatokat, nagyon jól esnek! ;)