Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scz_hun

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Auguszta nyomortelepen ivóvíz helyett mérgező strandfürdő volt, és egynél több szoba már luxusnak számított. Forrás: Ilyenisvoltbudapest.hu. - Auguszta nyomortelep ..
Drága olvasóink, Verebély Marcellel nagyon jót beszélgettünk, olyannyira, hogy a teljes interjú pont meghaladta azt a karakterszámot, amit egy átlag Index-olvasó egy ültő helyében hajlandó befogadni. Viszontámazonbande. Túl sokat melóztam rajta, hogy elengedjem a felét, szóval úgy döntöttünk, hogy…..
Aszongya, hogy ezért itt: ez járt: Az RTL Klubot hatmillió forintos bírsággal sújtotta a Médiatanács, mert a Szenzációs Négyes című műsoruk szeptember eleji, első adásában ugyan nem szexuális témát dolgoztak fel, de a szereplők tánca mégis vulgáris módon utalt a nemiségre. Akkor ezért: mi…..
scz_hun 2019.05.07 12:46:14
@bíjí: miért akarnák? kormányközeli média-túlsúly van, szóval nem oszt, nem szoroz.
Azaz az Into the Badlands harmadik évad második fele március 25-től látható az AMC műsorán, és olyan fasza dolgok lesznek benne, mint az ugrás után látható videóban. ..
scz_hun 2019.03.25 14:49:26
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
A Bors úgy tudja, a TV2 március elején elkezdte egy új, tudásalapú műveltségi vetélkedő forgatását, és az új show vezetésére Stohl Andrást kérték fel, aki el is vállalta a feladatot.A lap úgy tudja, az előválogatók már lezajlottak, és a napokban elkezdődnek az éles forgatások is. A műsorban párok…..
scz_hun 2019.03.08 13:54:27
@tóbiás71: a kóla a szleng megnevezése a kokain nevezetű kábítószernek, vagyis drognak. Szívesen.
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
scz_hun 2019.03.05 11:19:15
@Veder1: jó, zombik sem léteznek a valóságban, tehát egy sci-fin számonkérni, hogy nem feltétlenül reális néhány tudományos kérdésben azért elég vicces. Hiperűrhajtómű sem létezik, a Millennium Falconnal mégis úgy ugráltak jobbra-balra a bolygók között, mintha muszáj lenne (mondjuk muszáj is volt, ugye).
Két kis jelenet, két kis poén, egyet jobbra, egyet balra, így szép...
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
scz_hun 2019.02.08 10:33:09
@bruticsello: tökre kíváncsi vagyok. Milyen kérdésekre kell készülni? Sok velvetet kell olvasni? Esetleg Révai Nagy Lexikont?
Bors, Lokál, Ripost - ha bulvárpápai álmokat szövögetnék, kiindulásnak lehet egy ilyen trióval alapoznám meg én is a birodalmamat, azaz az ingyenes, gigapéldányszámú Lokállal, amit Habony kezéből csavartak ki, és amiben az is elfér, ha egy lapszámban csak három cikk szerepel, a Riposttal, ami a…..
scz_hun 2019.01.31 11:17:53
@Terézágyú: másik oldalon is pont ez megy. Aki nem szidja teli szájjal Orbánt, az tuti orbánszopó fideszbérenc. És náci. Meg látensbuzi. Aki kritizálni meri a baloldali összefogást, az is fideszbérenc. Nehéz ügy. Az egybites emberek politikai oldaltól függetlenül feketén-fehéren látják a dolgokat.
Ha leírnám, hogy vannak jó intézkedései is a jelenlegi kormánynak, akkor már fideszbérenc lennék. Ha emellé nem értek egyet millió és egy egyéb, általuk undorító módon előadott dologgal, az már nem segít a dolgon, rövid úton küldenem vissza a "gazdámat szopni". Vagy mi szokott lenni manapság a menő kifejezés a fideszbérenctrollnak vélt emberekkel szemben?
Itt van benne, ebben a fél percben valahol. Ez az évad eddig kifejezetten fasza, Rick halála a legjobb dolog, ami ezzel a sorozattal történhetett...
scz_hun 2019.01.29 10:14:05
@mollyhooper: majd Judith felébred, és az apja kijön a zuhany alól? Azon sírva röhögnék. Ha elég tökösek az írók, bevállalják. És akkor is maradna a nézettség. :)
A Netflixre készül hamarosan élőszereplős sorozat a Resident Evilből, aminek hírétől valószínűleg azonnal hídba vágják magukat a Resident Evil-videójátékok és -filmek rajongói. A Deadline úgy tudja, hogy a Resident Evil-sorozat egyelőre a fejlesztés igen korai szakaszában tart, a showrunnert…..
scz_hun 2019.01.29 08:58:46
@Leadfoot: jelen. Nekem tetszett az első és második rész, szerintem jól megcsinálták. A sivatagos, meg amik utána voltak már valóban elég nagy faszságok voltak.
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
  A National Geographic első nagyszabású sorozatpróbálkozása, a Mars olyan jól sikerült és annyira bejött mind a készítőknek, mind a terjesztőknek, hogy a NatGeónál úgy voltak vele, hogy oké, akkor legyen még egy olyan sorozat, amiben a fikciós részeket megtámogatjuk dokuszegmensekkel, melyekben…..
Ez a kvíz megy mostan a kormánysajtó vidéki lapcsaládjának online felületein:   Próbálom értelmezni gyorsan: Ha nem havazik karácsonykor, az a kereszténység fennmaradását veszélyezteti. Igaz, Jézus urunk születésekor sem havazott (mármint Betlehemben), de ezen lépjünk most nagyvonalúan túl.…..
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
scz_hun 2018.12.05 09:48:17
@Kánikula: az utóbbi időben folyamatosan csökkent az üzemanyag ára, volt, hogy jelentősebb összeggel (6 forint, de értjük). Könyveljük el költői túlzásnak. Clickbait cím nem kizárólag origon van.
Ha valakinek hozzám hasonlóan rémálmai vannak a legutóbb, mozis verzió óta, amiben Russel Crowe, Annme Hathaway és Eddie Redmayne is énekelt (jó, Hugh Jackman is, de ő tud), VAGY volt annyi esze, hogy messze elkerülje az országos giccset, DE maga a történet érdekli, az most örüljön de nagyon, mert…..
scz_hun 2018.12.03 13:39:57
@Prof. William: teljesen jól értelmezhető ez a szereposztás a modernkorra.
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
Bocs, tényleg, néha kibuknak belőlem dolgok, mint Vincent Hannah-ból (tessen megnézni a Heat című műalkotást). Szóval, az ország első számú lovasszínésze, a szegény ember sörényét vesztett Sámsonba oltott élő Vallejo-illusztrációja és gyakran nyers és durcás csaja, Friderika lett A legbátrabb páros…..
A hát ezek meg mit szívtak-díj mai győztese Vince Gilligan és az AMC, a válasz meg kék meth-et, ugye, de ezt csak az érti, aki nézte a Breaking Bad című sorozatot. A Collider hozta le az infót, amit azóta átvett mindenki, így mi is megkockáztatjuk, bár fenntartásokkal. Mert oké, hogy van ilyen,…..
scz_hun 2018.11.07 10:18:39
@CM2131: öt évvel ezelőtt volt a sorozatzáró. Elég jelentős sorozat, hogy ne csak eldugott fórumok, kóbor kommentjeiben legyen róla szó. Barlangban kellene élni, hogy az ember az ilyet elkerülje. De ott meg nincs áram, meg szar a térerő is a mobilnethez, így nehéz lenne letorrentezni.
Darth Vader Luke apja.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Gyerekkel és/vagy kisállattal mindent el lehet adni, mondja a marketinges alapvetés, és ugyan black tar heroinnal és AK-47-essel még nem tesztelték a dolgot, de van benne valami. De mi van akkor, amikor maga a gyerek az árucikk? És most nem arról beszélünk, amikor egy tehetségkutatóban produkálják…..
scz_hun 2018.10.16 15:33:42
@Ronald: bH-n fent vannak? Na, ugye. (Tudom, Discovery esetenként van.)
@Kong.Kinga: valóban azért nem adják ki, de nem a hétéves gyerekek tiltották le, hanem az anyjuk, mert leesett neki, hogy nem kéne a saját családjából könyvet írni.