Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophie.

5 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Critical Miss A fogkefe-kérdés 2011.02.28 07:09:00
Mivel fertőtlenítési szempontból én vagyok Monica Geller, természetes, hogy nagyon érdekelt a Slate fogkefe-használatról írt cikke. Ebben azt a kérdést járták körül, hogy ha megbetegszünk, érdemes-e lecserélni a gyógyulás után a fogkefét, elkerülendő az újrafertőződést.A…..
  ..
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
Motivációs boltnak hívom. Sétálok a sorok között, nézem a bizbaszokat, és egyre határozottabban mondom magamnak, hogy akkor most kell még egy-két-sok munkahely, mert sok pénzt akarok keresni.Tudom-tudom, kispolgári az egész attitűd meg minden, ugyanazt birizgálja, mint harminc…..
sophie. 2010.09.27 11:51:14
nekem ilyen a google maps, az összes utazósblog, az összes útikönyv, vagymondjuk ez baraka.hu/ ahol az összes utazásra kb azonnal befizetNÉK ha tudnék :(
ezektől sírok illetve elhatározom hogy sajnos nem elég hogy értelmes és önmegvalósító munkát találjak hanem még pénzt is kell keresni, nem akarok sokat, csak pont elég legyen hogy minden helyen a valóéletben sétálgathassak és ne google sárgaemberrel :P
Még korábban kifakadtam azon, hogy még mindig nincs kulturális rovat az Origón. Szerintem ez teljesen érthetetlen, hiszen ezen a bazárszerű, hatalmas portálon már tényleg igazán elférne. Ennek ellenére évek óta semmi nem történik, csak bővül, dagad, virágzik a filmes és a zenei…..
Critical Miss Borpróba 2010.09.13 07:43:00
Elég sok ismerősöm kiment a Borfesztiválra hétvégén, pénteken én is kipróbáltam a zuhogó eső ellenére is. Megérte! Találtam pár további klassz bort, amit majd kortyolgathatok, amikor már teljesen ki fogok borulni a hideg idő miatt. Ezek: Káli Kövek Rizling Rezeda 2009 Szepsy…..
Critical Miss I'm doctor House 2010.08.11 10:34:00
Még nem olvastam el egyetlen könyvet sem a kreativitásról és arról, hogyan kell jól ötletelni, mindenesetre azt figyeltem meg, hogy nekem leginkább valamilyen hétköznapi tevékenység közben jutnak eszembe az itt is közzétett ötleteim. Kábé mint House doktornak az egyes epizódok…..
Szenzáció! Döbbenet! Tripla orgazmus! Csak a blogunkhoz igen közel álló Színes Bulgár Lap fotósát engedték be SP legújabb klipjének forgatására! Exkluzív fotósorozatunk következik a fiatal előadó legújabb, a "Kibaszottul fáj a fejem" című számához készült klip…..
Mindenkinek vannak takarítási berögződései, még nekem is. Hogy ezeket hogyan sikerül egy párkapcsolaton belül összehangolni, döntő fontosságú, hiszen ha az ilyesmi nagyon nagyban különbözik, akkor ott elég sok baj várható, már ha hosszú távon próbálkoznak a szerelmesek és a…..
sophie. 2010.07.14 22:47:56
háhá ha én látnám hogy hogy takarít akkor újra megcsinálnám, úgyogy általában nem nézek oda :P illetve ezért az övé a vasalás egy az egyben, azt nem lehet koszosan megcsinálni, én utálom is és rondán vasalok, ő meg ügyes, és még meccset is nézhet közben :P

én takarítás szempontból az edényekre és a poharakra vagyok allergiás, illetve a fürdőszobára. oké a fürdőszobában kicsit talán tényleg túl higiéniamániás vagyok, sztem kb ha leesne a fogkefém én nem bírnám újra használni, ugyanez a törölközőkkel :P úgyhogy ezekre én figyelek oda, neki eszébe sem jutna.
a konyhában viszont nehezebb, mert gyakrabban főz ő mint én, én inkább csak édességet meg nyúlkaját, húshoz ritkán nyúlok, viszont a külön deszkákhoz én is ragaszkodnék, ha betartatható lenne, de amihez mégjobban: az ikeás fa keverőkanalak elkülönítése legalább a sós és az édes ízek szerint, a fába nyilván totál belemegy az íz, és ki is jön belőle, a kajába... ennek érdekében még rá is írtam a kanalakra hogy sós meg édes, de nemtudom hogyha nem látom akkor be van-e tartva a szabály :P ugyanígy nemszeretem ha a vízforraló edényembe kerül bármi más vízen kívül, és a tejes/édes kajákhoz használt lábasba sem mehetne hagymás cucc, remélem a hátam mögött sem megy :)

azabaj hogy kicsit paradox, hogy rendetlen vagyok viszont a koszt nembírom. a velem lakó hímnemű viszont abszolút észre sem veszi a koszt viszont ideges ha nincs beágyazva. :P végülis lehet hogy kiegészítjük egymást, de ugyanannyira idegesítjük is :)
Hetek óta nyomorúságosan érzem magam a Városháza parknál. A színesre festett tűzfal alatt rám tör a szorongás, valami olyan érzés, mintha arra kényszerítenének, hogy egy pulpituson állva, nagy tömeg előtt a világbéke ellen vagy a bébifókák mészárlása mellett érveljek.…..
Sürgősen meg kellett oldanom a frizuraproblémát, már készültem, hogy mikor hívhatom a fodrászomat. Viszont vasárnap a Váci utca felé bicikliztem, ahol megláttam a Bio Hair fodrászatot, ráadásul nyitva! Rögtön bementem, előadtam, mire van szükségem és már le is ülhettem a…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
sophie. 2010.05.03 17:21:18
@Benbe: köszi a tippet, én freeblogos blogba applikáltam a gombot és ezzel a kóddal tökjól működik, attól eltekintve, hogyha az ember egyposztot lájkol, akkor az összes előző poszt is lájkolódik automatikusan :D :D ezt hogy lehetne megoldani vajon? :P
Critical Miss Lájkolásznád? 2010.05.03 07:01:00
Korábban írtam, milyen jó lenne, ha lehetne lájkolni a Blog.hu tartalmait. Abszolút nyitottság volt az ötlet felé, viszont ez olyan fejlesztést igényelt volna, ami nem kapott kifejezett prioritást a sok másik feladat között.Így a megoldást Mark Zuckerberg hozta el pár egyszerűen…..
Az előző héten nyílt az Art Fanatics című, több műgyűjtő kollekciójának egy-egy részét bemutató kiállítás a Műcsarnokban, és annak ellenére, hogy nem volt nálam a kamerám és nem tudtam videót készíteni róla, röviden beszámolok az élményről.A közönség nagyban…..
Az Index kimerítő cikkben részletezi az Ingatlanbazar/Ingatlandepo.com-ügy legújabb fordulatát, miszerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint nem jogsértő az Ingatlandepo.com hirdetése, amely 30 napos ingyenes hirdetést kínál. Az MTE a közelmúltban állásfoglalásban ítélte el…..
Az elmúlt hetekben számos panasz érkezett az MTE-hez, az ingatlanbazar.com, illetve az ingatlandepo.com oldalak üzemeltetője, az Exe Ltd. tevékenységét illetően. A panaszosok mindegyike azt kifogásolta, és egyúttal jogtalannak tartja, hogy az említett oldalakon eredetileg ingyenes…..
Critical Miss Use Unused bemutató 2010.03.01 07:15:00
Magam sem hiszem el, hogy ott voltam a Use Unused tavasz-nyári kollekciójának bemutatóján, de az elkészült anyagok bizonyítják, hogy tényleg megtörtént. A Divatcsarnokban rendezték meg az eseményt, ami helyszínként szerintem nagyon bevált, igaz a modellek dolgát biztosan…..
"Az ugye jól ismert tény, hogy a street-art a gyávák graffitije..."Ezt a meglepő mondatot nemrégiben a Subbán olvastam. Meglepősége azonban - talán sokak számára meglepő módon - nem abban állt számomra, hogy ezt kijelentette, hanem abban, hogy mennyire pontosan fogalmazta…..