Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketiperri

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
ketiperri 2016.05.17 14:27:44
@qbr: És azt gondolod, hogy ennek a több ezer embernek egyszerre jelentkezik ugyanaz a téveszméje, pont miután elkezdik szedni a híres antidepresszánst??? pff, micsoda véletlenek! És vajon miért mondhatta nekem az ország leghíresebb pszichiátere azt, hogy a pszichiátriai szerek a legdurvább drogok??? Ő is téveszmés? :) és vajon miért kapok 4 különböző pszichiátertől 4 teljesen ellentmondó diagnózist? Ők nem ugyanazt tanulják??? Ja, vagy hogy nem tudnak mivel diagnosztizálni kínjukban, mert olyan tüneteim vannak amik semmilyen pszichés betegségnek nem tudható be? Milyen véletlen az is, hogy az antidepresszáns előtt pusztán pánikbetegségem volt, azóta meg legalább 15féle újabb diagnózissal gazdagodtam, amik tökre nem illenek a tüneteimhez :D Mit gondolsz qbr, miért kutatják jelenleg híres kutatók és pszichiáterek a PSSD okát, ill kezelési módját? Azért, mert nem létezik? :)
Praxis Zéró a libidóm 2010.11.24 06:00:00
Az egész töténet 2006 karácsonyán kezdődött, nagyon sokat ettem-ITTAM egy bulin... és nagyon nagy gyomorrontást csináltam. Hánytam még akkor éjjel, másnap meg olyan rosszul voltam, hogy még a szemem sem állt jól. Nem tudom, milyen folyamat ment bennem végbe akkor, de nagyon…..
ketiperri 2015.10.12 05:30:00
@Alex10: szia! Megoldodott mar a problema?