Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6lépés

81 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország legfiatalabb influenszere. De ez vajon ünnepelendő vagy elszomorító? ..
Tavaly fejeződött be az elmúlt évtized egyik legnyomasztóbb és legambíciózusabb művészeti projektje, a The Caretaker. Több albumot is kiadott James Kirby ezen a néven, de az egész magnum opusza az Everywhere at the end of time című 6 albumot felölelő lemezgyűjtemény, ami a demenciát fedezi fel zenei…..
6lépés Lebuktattuk PUZSÉRT! 2019.09.29 21:44:29
Még hogy Budapest nem tökéletes, kikérjük magunknak! Puzsér Róberttel is beszélgettünk és nem kellett pár perc sem, hogy mindent bevalljon!..
Igen, elkészítettük a az idei fesztiválszezon legkínosabb videóját az internet legkínosabb szegletéből megihletődve: instagram humor. Figyelmeztetés: sok cringe, Hajdú Péter, VIP és jó csaj található a videóban. Annál kevesebb világmegváltó dolog...
  A Balaton Sound tényleg a felszínesek és a gazdagok fesztiválja? Erre a kérdésre kerestük a választ. Vagyis próbáltuk keresni de közben kicsit sokat ittunk. De akkor fogalmazzunk úgy hogy asszimilálódtunk a Soundhoz. Persze attól még a kamera forgott...  ..
  Idén is voltunk a Volt fesztiválon, és rengeteget videóztunk. Itt is egy bemelegítő anyag, amiben többek között megvédtük a keresztény értékeket, megkérdeztük mit szóltak Orbán beszédéhez, kiderül ismerkednek-e még élőben a fiatalok az internet korában és hogy kell-e jellemet fejleszteni a szép…..
  Leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. A videósorozat hatodik része a rendszerekről és a politikáról szól.   ..
  Leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. A videósorozat ötödik része a családról és a gyerekvállalásról szól.  ..
  Leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. A videósorozat negyedik része a második világháborúról szól.    ..
  Leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. A videósorozat harmadik része a szórakozásról és az ismerkedésről szól.  ..
  Leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. A videósorozat második része a munkáról és a tanulásról szól.  ..
Ma kezdetét veszi egy különleges sorozat. Karácsonykor leültettem a nagyszüleimet és kikérdeztem őket, amiről csak tudtam, majd témákba szedtem ezekben a kis videókban. Összesen 9 rész jön mától MINDEN NAP más-más téma köré szedve. A videósorozat első része a gyerekkorról…..
6lépés Téged akarunk felfedezni! 2019.04.23 17:14:09
Hello! Most egy szokatlan, de annál fontosabb ügyben fordulok hozzátok... Kisfilmet fogok forgatni a mecenatúra segítségével, és szereplőket keresek. Egy youtuber lányról szól a film, akinek a videókban mutatott vidám életével ellentétben a budapesti éjszakába menekül maga elől. Főleg 16-24 év…..
Kilépsz a gimnázium vagy a szakközép kapuján és úgy érzed túl vagy a nehezén. Hát persze. Még az is lehet hogy nem tudom melyik irányba menj, de el kell indulni valamerre. Nincs idő, valamit el kell kezdeni…még ha csak átmenetileg is.  Jó lesz, gyerünk.   Vagy mész tovább tanulni, vagy elkezdesz…..
6lépés Régen MINDEN jobb volt? 2019.03.25 13:17:08
Régen minden jobb volt? A világ már nem a régi és a mai fiatalok már el vannak veszve? Csak a játék, mobilozás és bulizás érdekli őket?  Vajon mennyi igazságtartalom van a "bezzeg az én időmben" típusú napi szinten feljövő kiakadásokban? Mi okozza ezt, és lehetséges, hogy egy szép napon te is azt…..
Ma van az első napod az interneten? Valami hülyeséget csináltál és belinkelték neked ezt a videót? Már régóta használod az internetet de még mindig nem érted teljesen? Egyet se félj, pár perc alatt megpróbáljuk a lehetetlent és bemutatjuk, mi az a 10 dolog, amit tényleg tudnod kell az internetről.…..
Idén forgattunk a Szigeten és a Volton is, és elég sok videót vettünk fel, úgyhogy összeállítottunk egy kisfilmet arról, milyen is az igazi fesztivál hangulat. És még port sem kell most nyelni érte!  ..
Idén is végig forgattuk a VOLT fesztivált és már kint van minden epizód. Az elsőben annak jártunk utána, hogy mennyire számít a külső és, hogy a lányok mit néznek meg először rajtunk. Később a szex témája is előkerült, mert mikor vegyük elő, ha nem egy alkoholittas fesztiválon. Ott kicsit könnyebben…..
6lépés A MÉRET a lényeg? 2018.08.07 22:37:41
A szex egy igen intim téma, még a barátoknak sem nyílik meg mindenki ha erről van szó. Úgyhogy gondoltuk, ha valahol meg tudjuk kérdezni erről az embereket az egy fesztivál, ahol talán az alkohol is feloldja kicsit a gátlásokat. Mennyire beszélik ki egymás között a témát a lányok és mennyire a…..
  Előző héten a VOLT fesztiválon forgattunk. Nyilván oda nem az atomfizikát vittük témának, hanem egy kicsit lazább topikkal vágtunk neki a hétnek. Az első nap arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire számít egy ember külseje, ki mit néz meg először a másik nemben. Mi is ellazultunk, iszogattunk és…..
Vagy milyen idegesítő csókolózási szokások vannak? Hogyan kezdj el modellkedni és hogy viselkedj egy új munkahelyen? Hasonló égető kérdésekre keressük a választ a Ritkán adott válaszok ötödik részében, ahol vendégünk is van Bobek személyében.  ..
Immáron negyedjére is elmerültünk a magyar internet egyik legfélelmetesebb bugyrába, a gyakori kérdések világába és megpróbáltunk a legjobb tudásunk szerint válaszolni az élet nagy kérdéseire. Persze ez nem jelenti azt, hogy ez sikerült is. Szakítani kell, ha elmúlt a szerelem? Baj ha nincsenek…..
  Április 9-én egy facebook kiírás formájában kívánkozott ki Lucából az elmúlt évek során felgyülemlett feszültség. Nem gondolta, hogy ebből bármi komoly lesz. Mégis napokon belül letarolta a magyar internetet, úgy tűnt nincs egyedül az érzéseivel. Azóta persze hideget és meleget is kapott,…..
Az első szexnél biztos elélvezek? Mi baj van a világgal? Hogy nyerjem vissza az önbizalmam? Az ellenőrök lefényképezett bérletet is elfogadnak? Alámerülünk a gyakori kérdések világába és megkeressük a válaszokat az internet legégetőbb kérdéseire. Semmitől sem riadunk meg!  ..