Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edebedebácsi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha az az ember érzése, hogy a nyilvánosságot csakis arra használja az Orbán-kormány, hogy naponta szajkózhassa azokat a mondatokat, melyekről a szóvivőik, minisztereik, megmondó embereik is jól tudják, hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Hatalmas kommunikációs gépezetükbe folyamatosan…..
Edebedebácsi 2019.01.27 15:20:47
@Sir Galahad: én voltam odaát tavasszal, motorral, nagyon durvát ugrottak, nem láttam nyomát északkelet magyarországi lepukkantságnak.
Edebedebácsi 2019.01.27 18:52:04
@engedélyes pinaellenőr: rohadt sokan hiszik, gyak a fidesz összes rajongója
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
Edebedebácsi 2019.01.20 13:11:42
@fox7hill: azt mitől fejlődtek volna a keleti országoktól? Mert keletről vesznek tőlük farhátot? Vagy mi? Valahogy ők akkor is fejlődtek, amikor az örök orosz-magyar barátság jegyében putyin, és elvátársai elzárták tőlük a keletet :)
Edebedebácsi 2019.01.20 13:29:38
@balfaszokkal sáncoló: meg a strabagnak, ami eléggé puszipajtás szintén a fideszes elvtársaknak.
bmw, meg audinek mi lenne a baja? Azok nem EU segélyből működnek. Ami EU segélyből működik az magyarország, és nekik csak jó, ha még olcsóbban szereli össze a lecsúszó ország népe kompenzátor autóikat.

Pont most fogadott el az EU egy lopás elleni lépést, amit Sargentini is el akart érni. Szóval miről beszélsz elvtárs?
Szüleim a Dugonics téren laktak. Ha kinéztem az ablakon, a szegedi író, Dugonics András szobra tárult elém. Mögötte a szökőkút, a kilátást az egyetemi könyvtár épülettömbje zárta le. Ide tegnap délután aligha fért el kétezer ember, ahogy több forrás is hírül adta. Mégse vonom kétségbe a becslés…..
Edebedebácsi 2019.01.06 13:17:41
@Comte de Gippaud: már megint? December 13-a óta folyamatosan elhalnak, újra és újra :) Remélem én is így halok el majd :D Hát még a békementesek hogy remélik...
Edebedebácsi 2019.01.06 13:19:27
@nemecsekerno_007: akkor olyan mint magyarország gazdasága? Az is gyenge lábakon áll: EU segély, autó összeszerés, és... -
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Edebedebácsi 2018.12.31 17:35:25
@F1 L M: ti nem vagytok jobbosok, hanem balosok vagytok, azon belül komcsik, kádáristák, ezért is éltetitek a kádári örökséget továbbvivő fideszt. Na meg a juttatásokért.
Ahogy már a féreg őseitek is azok voltak, akik a kádár, és rákosi rendszerben küzdöttek a kulákok, meg a hanyatló nyugat ellen.
Edebedebácsi 2018.12.31 17:51:41
@Sir Gombóc: milyen vonatok? Azokról éppen letiltották a migriket, és a keletiben tartották, mert ott voltak a legjobban szem előtt, rettegtethették az arra járókat, hogy végre lásson is a magyar ember migrit!

Utána pedig buszoztatta a kormány a déli határtól az osztrák határig a migriket, emlékszem, még bkv buszokat is kirendeltek embert csempészni a határra.
Aztán elfogytak, majd megépült a kerítést, és hurráztak, hogy a kerités megállította azt a már csak 5-10 arra lézengő migrit :D
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Edebedebácsi 2018.12.31 17:25:44
@felső határ nincs: hol vagyunk előréb? Régiós növekedésben alul teljesítjük a régiós hasonló országokat, nő a lemaradás.

Milyen adócsökkentés? Hol? Adóemelésekről tudok, azokat tapasztalom. 1-2 élelmiszer mutatóba történő áfa csökkentését nem csökkentés, egyrészt mert elenyésző összegekről van szó, másrészt az útdíj, nébih díj, stb adótartalma nől, mert tudod az élelmiszereket nem teleporttal szállítják a boltba, hanem ÚTON...
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Edebedebácsi 2018.12.28 13:54:35
@nemecsekerno_007: elvtárs! ezt már bepastelted másik topikba. És még mindig, orbán és a józanság két ellentmondó fogalom, na meg egy másik ország érdekeit képviseli, nem Magyarországét.

@aasddsaa: na igen, valóban több mint a migránssorosbrüsszel poltiizálás :)

@KUHULIN: húúú elvtárs elővetted a régi nickedet? Miaz, hogy megint a pénztárcájukat nézik? Eddig se azt nézték, különben máshogy X-eltek volna. A reklámkampányt nézték, hogy milyen jól jártak, a számolás helyett :D
Több ezren akarnak házavatóra menni hozzá...
Edebedebácsi 2018.12.26 20:36:28
@komiszár: na gyertek komcsikáim! A zsótikátok is a 2 héttel ezelőttire is írta, hogy "készüljetek" és hogy "pofán verjük őket" de nem láttunk egy komcsi fideszes régi munkásőrt sem, pedig megnéztem volna mit csináltok :) úgy is uncsi a mindenféle balhé nélküli vonulgatás. Pár lengyelt sem tudtok összeszedni, mint a békameneten?

@Che21: elvtárs! Hát most akkor mégsem a komcsi nyuggerek tüntetgetnek, hanem belpesti hülyegyerek? Döntsétek már el elvtársak! Mellesleg mi egy 30 év körüli társaság szoktunk menni, amiből 3 budai 1 pátyi, és 2 külpesti :)

@DFK: nem fog menni, mert #O1G nagyon nem akar gyurcsanyizálódni ;)
Edebedebácsi 2018.12.26 20:52:22
@putris72: tudtuk, ezt akkor is elmondták. A kokósbrókerek lenyugtatására lett megkötve, de benthagyva a hitel az IMF-nél, csak egy kevés lett felvéve.
Aztán #O1G-ék felvették a teljes hitelt, elszórták, majd jött a műsor, hogy ez milyen rossz, emútnyócév, erre ellopták rá az MNYP vagyonunkat, kb akkoriban amikor sikerült 2011-ben elég egyedülálló módon recesszióba húzni a 2010-ben a kormányváltás előtt már növekvő gazdaságot, úgy hogy már kb minden környező országban stabilan nőtt.
Benderik elmélkedik O1G 2018.12.22 21:53:00
  Tisztán etimológiailag, néprajzilag, kommunikációelméletileg, marketingtudományilag és szociológiailag -- azt kell mondjam: gyönyörű. Egy szó, mely minden fenti tudós álma.     Ismert eredete, s bár hogy a köznyelvbe most ki ötlete volt berobbantani, nem tudjuk (bár…..
Edebedebácsi 2018.12.24 16:44:27
@nemecsekerno_007: józan ész és orbán két egymástól nagyon távol álló dolog. Bár a hasonlóan komcsi "gondolkodásúaknál" nem.
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Edebedebácsi 2018.08.30 00:34:55
@Bambano: te mint ellenzéki. Hihetőbbet kamuzzál "elvtárs"...
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Edebedebácsi 2018.08.18 11:11:48
@Almandin: nagyon ritka, mert a beszélő ATM-ek se teljesen hülyék, azért figyelnek, hogy egy masturbatin, vagy hasonló autón, egy fittness szalonon, pár drága ruhánál többet ne kapjon a tartós prosti.
Feleségstátuszt is házassági szerződéssel kap meg, tehát max pár apróságot kap váláskor.
Edebedebácsi 2018.08.16 12:47:00
@Almandin: annyira nem sok, hiszen egy fiatalabb, csinos nő, akkor is megkap szinte bármilyen férfit, ha csöves.
A kevés férfi aranyásó a megözvegyült, elvált gazdag vénasszonyokra vadászik, akikhez a legtöbb férfi a pénze ellenére bottal se nyúlna hozzá, főleg mert fel sem áll a bot rájuk.

Példán is jól el kell gondolkozni, a női golddiggereken viszont nem nagyon, mert nagyon sok van. Lásd a nemzet hörcsögét, és timikét :)
Edebedebácsi 2018.08.17 17:03:14
@Almandin: nem, nem lennél milliárdos. És lehet hogy te nem, de a többség megpróbálja kihasználni ha tudja, maximum (megérdemelten) pofára esik, és cirmit símogatva, habzó szájjal mondja, hogy minden férfi csak dugni akar, és megcsalta, pedig ő egy jótét lélek :)
Ahogy az orvostudomány egyre meggyőzőbb és szerteágazóbb bizonyítékokkal szolgál a kannabisz gyógyászatilag kedvező hatásaira, úgy szaporodik azon államok száma, ahol a kannabisz különböző formákban elérhetővé vált a betegek számára. Mi is részt veszünk a közelgő budapesti gyógyászati kannabisz…..
Edebedebácsi 2018.08.16 22:52:49
@Éhesló: az a baj, hogy ti kommunista férgek, már nem vagytok viccesek ezzel, hogy a saját fajtátokat, szüleiteket alázzátok. Már túl régóta csináljátok. Eleinte vicces volt, de már nem. Takarodjatok hát moszkvába putyin KGB ügynök elvtársatok seggét nyalni.
Edebedebácsi 2018.08.17 16:43:12
@Éhesló: már az őseid is "elvtársak" voltak. Nagyapád, vagy apád ment hősiesen az '56-os "ellenforradalmárok" ellen?
Mindegy is, családi alapon lettél komcsi, mint a pártod tagjai is.
A telefonnal elkövethető tapintatlanságok köre egyenes arányban fejlődik a telefon funkcióival, beleértve a közösségi médiából importált teljes repertoárt, megfűszerezve a lesifotósok taplóságaival. 10 olyan típust választottunk ki, akik valószínűleg már nálad is kiverték a biztosítékot.   1.…..
Edebedebácsi 2018.08.15 15:34:26
@Billy Hill: hogy milyen a szemét módon megdugta bnv-s zoli, aki olyan sikeresnek látszott, és mindent megígért, majd hagyta a csába. De az audis adrián az olyan férfias jó pasi, ő majd megmenti. De addig is felviteti a hűtőt a 8/.-ra cuki kedves lacikával, aki mindig mond pár vigasztaló szót mikor elsírja neki, hogy a német autós FÉÉ3RRRFIII milyen szemét.

Na pl ilyen témák.
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
Edebedebácsi 2018.05.12 08:44:49
@Online Távmunkás: @VT Man: @csentecsa: @FikkFakk: @felső határ nincs: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @MACISAJT: @eßemfaßom meg áll: @Kivlov: @Ekrü: @kékféltégla: @Wod Meselo: @trtr: @FILTOL: @öt görög: @nick papagiorgo: Ha nektek komcsiknak nem tetszik, akkor jól csinálja. Tényleg jól elkapta a szöveget, és a stilust.

Ráadásul titeket is idevezényeltek enyi nicknévvel :D
Friss Róbert az egyik legjobb formában lévő publicista. Elméleti felkészültsége kifogástalan, arra azonban vigyáz, hogy utalásokkal, lábjegyzetekkel ne nehezítse el az eszmefuttatásait. Írásai a helyét kereső Népszavában látnak napvilágot. Néhány hete például terjedelmes cikkben tekintette át az…..
Edebedebácsi 2017.06.14 12:51:31
@Evel Knievel: hát akkor te bizony komcsi vagy, ahogy a családod nagy része is sok évtizede. A gereinctelenség, és a hazaárulás nálatok hagyomány.
“Egymást szerették míg éltek, és a halál sem szakította őket el” – Dávid gyászéneke szavaival búcsúztatta a jeruzsálemi Givat Saul temetőben Hila Armoni lányát, Naamát, akit férjével, Eitammal együtt palesztin terroristák agyonlőttek, amikor autójukkal hazafelé…..
Edebedebácsi 2015.10.04 10:53:59
@ezergabor:
-"család nem ásott csempészalagutat a háza" általában a palesztinok se szoktak, csak ez egy jó ürügy a gyilkolásra, pont mint a rakétarejtegetés kamuszöveg.

- "nem szavazott terrorszervezetre" de simán lehet hogy igen. Az izraeli pártok egy része terrorszervezetre hajaz, sőt izraelben gyakran terrorista vezérek a vezető politikusok is https://hu.wikipedia.org/wiki/Menáhém_Begín

"nem figyelmeztette őt senki a támadásra," ők sem, csak bemondják, hogy jobb színben tüntessék fel magukat, úgy se nézhet senki utána

"nem lehet összehasonlítani sem egy terroristát egy nemzetet védő reguláris hadsereggel"

Hogy ne lehetne? elvégre az izraeli hadsereg is terrorszervezetekből alakult, és még most is terrorszervezet, csak mivel egy hivatalos ország van mögötte ezért most reguláris hadseregnek hívják.

Nemzet védelem is eléggé érdekes, főleg hogy úgy kezdődött az egész, hogy a világból odaözönlött egy helyre egy rakás "zsidó", az ott élőket elkezdték robbantgatni gyilkolni, mert egy mesekönyvben az volt írva, hogy az az ő területük volt, pár ezer éve.

Mindenesetre a szövegedből jól megállapítható, hogy egy erősen rasszista, filoszemita, rosszindulatú, hazug, undorító ember vagy.
Edebedebácsi 2015.10.04 14:13:44
@Tudományos Iibsizmus: na látod? Pontosan ugyan olyan vagy mint a fideszesek "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség" :)

Nem volt itt zsidózás, egyszerűen a hazugságok, csúsztatások ki lettek javítva. Tudsz zsidózást mutatni?

Tudod ha valaki nem csak szépet és jót ír izraelről, az nem biztos hogy náci, bár kétségtelen, hogy egyeseknél működő terelés és hiteltelenítés, pont úgy van használva, mint a fideszbuzik hazaárulózása, és komcsizása.
Edebedebácsi 2015.10.04 20:08:15
@Tudományos Iibsizmus: talán nem így történt? Vagy a zsidó szót nem szabad kimondani? Mit szabad használni ami nem számít zsidózásnak? "Kiválasztott" jó lesz?
Ez valami olyan, mint amikor kitalálták hogy a cigányokat cigányoknak hívni mostantól rasszizmus, ezért romáknak kell hívni őket? (bár ők maguk sem hívják így magukat).