Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuta

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm - megölöm. Felboncolom, kibelezem, megvizsgálom, felkutatom. Okát keresem. Mert ok-os vagyok. És aki ok-os, az mindig, mindig, mindig gond-olkodik. Így pusztul el az öröm. Helyette marad az űr és a zűr. Horror vacuivá duzzasztott félelem. Mert végül nem találok semmit. Kicsúszik a kezem közül,…..
Aranyketrec Baba 2016.04.06 23:57:20
 "Tombol a hold, viaskodom, de nema gőgösöké, amit éjszakacsapzott lapokra írok, sem pediga felszálló halottaké, kiketmadárraj és zsolozsma rejt el;csak a szeretőké, kik húnyt szemekkelminden korok bánatát ölelik,akiknek fizetségre nem telik,nem is látnak, övék művészetem." Dylan…..
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Anyukámon életmentő műtétet kellett végrehajtani és hosszú ideig az intenzív osztályon ápolták. A szívének elhalt része olyan nagyfokú lett, hogy az orvosa szerint, ha legközelebb hasonló történik, azt szegény már semmiképp nem fogja túlélni. Tisztelt Praxis!   Sajnos az…..