Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fittdieta

157 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KEDVES LÁTOGATÓK! ELKÖLTÖZÖTT A BLOGOM! AZ ÚJ ELÉRHETŐSÉG: http://fittdieta.cafeblog.hu/ Ahol, ha minden jól megy, én is vip tagságot kapok hamarosan! A régi receptek most már itt is elérhetőek, ugyanabban a formátumban. Az új receptek mától csak az új oldalon lesznek elérhetőek!A facebook,…..
Múltkor már elkészítettem ezt a vanília proteines mini palacsintát, amit akkor gyümölccsel, és paleo vanília pudinggal tálaltam. Most ezt turbóztam fel egy kicsit, hogy a tésztájába bele kevertem egy kis áfonyát, és úgy sütöttem meg. A tetejét most sárgabarackkal, áfonyával, waldenfarms cukormentes…..
A spenót származásáról, és élettani hatásáról, ITT olvashattok. Most egy szuper tésztás étel készült belőle, ami önmagában esetleg egy kis parmezánnal a tetején szuper étel lehet, de én most egy szelet lazaccal tálaltam. Nemrég kezdtem el használni a quinoa tésztát, amit ugyanúgy tudsz használni…..
Ismét egy palacsinta recept... mert imádom a palacsintázós reggeleket. Imádok vele kísérletezni, így megunhatatlan, mert már alapból a tészta is mindig más, hát még a töltelék része. Ezt most vaníliás fehérjével turbóztam fel, a tetejét pedig friss gyümölcsökkel, vaníliás pudinggal, tejszínhabbal…..
Ebben a nagy hőségben szerettem volna, valami gyümölcsös, könnyű süteményt készíteni, ami ráadásul gyorsan kész van, és a nem diétázó szüleim ízlésének is megfelel. Aztán eszembe jutott Szafinak ez a receptje, amit már almás piteként elkészítettem régebben. A töltelék most túró lett, egy kis eperrel…..
A rohanós reggeleken, vagy amikor a munkahelyemen reggelizek, mert reggel kardiózni megyek munka előtt, akkor mindig fahéjas zabkását eszek. Most nem rohantam, mégis zabkását kívántam,de nem akartam a szokványosat enni, így körbenéztem a hűtőmben, és ez lett belőle: Joghurtos- őszibarackos zabkása,…..
Június elején egy hetet töltöttem Kínában. Hát mit mondjak, megszerettem a kínai konyhát, rengeteg zöldséget amit nem is ismertem, és olyan gyümölcsöket amikről eddig szintén azt gondoltam, hogy nem szeretem. Ez az egy hét " nyaralás" elég pörgős volt, mindent szerettünk volna látni, így a pihenésre…..
Most próbáltam először ezt a tésztát, és nagyon ízlett. Vettem azóta más fajtát is, biztos többet lesznek tészta receptek a blogon, mert tökéletesen beilleszthető az étrendbe. A quinoa előnyei: -  fogyaszthatják vegák, vegánok - gluténmentes - magas ásványi anyag tartalom ( magas a magnézium,…..
Ezer éve tervezem, hogy elkészítem. Nutellát évek óta nem ettem, de olyat, ami steviával van édesítve néha igen. A 200 grammos kiszerelést szerintem egy éve vettem, és most fogyott el. Szóval nem mondhatom, hogy nagy fogyasztója voltam. De így, hogy elfogyott, gondoltam itt az ideje házilag…..
Június elején egy hetet töltöttem Kínában. Hát mit mondjak, megszerettem a kínai konyhát, rengeteg zöldséget amit nem is ismertem, és olyan gyümölcsöket amikről eddig szintén azt gondoltam h nem szeretem. Ez az egy hét " nyaralás" elég pörgős volt, mindent szerettünk volna látni, így a pihenésre nem…..
Nagyon megkívántam a ráérős, meleg bagettes, májkrémes, hagymás, paradicsomos reggeleket. Mint amikor gyerekkoromban  tele volt  az asztal finom zöldségekkel, főtt tojással, felvágottakkal  és a meleg, friss kenyér illata lengte be a konyhát. Így hát, hogy elkerüljem, hogy a pékségben kössek ki,…..
Itt a zöldbab szezon, így az első recept most egy zöldbabfőzelék lett. Természetesen diétásan, így rántás nélkül készült. Feltétet is kínálhatunk hozzá, de én ezt a mennyiséget csak kettő adagra osztottam, így bőven elég volt magában is egy ebédre. Hozzávalók 2 nagy adaghoz: - 450 g sárgahüvelyű…..
Imádom a lazacot, bármikor bármennyit. Viszont valamiért mostanában nem készítettem. Most pótoltam, és annyira jól esett, szerintem két hétig lazac lesz ebédre. Ezzel a narancsos mangós mártással pedig igazán hűsítő és nyári fogás lett. Az édesburgonya pedig mindig nyerő köret nálam. Hozzávalók a…..
Ha már unod a zabkását, ami egyébként szerintem megunhatatlan, mert ezer féle képen variálható, akkor jöhet a kölespuding! A tetejére mehet bármi, nagyon finom, és nagyon jól telít. Garantáltan nem leszel éhes egy óra múlva. Az eredeti recept Szafi oldalán található, ezt variáltam…..
Tavaly a barackszezonban Anyukám csak az én kedvemért készített olyan baracklekvárt, ami fehér cukor helyett xilittel készült. Télen nagyon jól jött akár süteménybe, akár palacsintába, vagy a reggeli gofrihoz. Még a tavaszi gyümölcs szezon előtt hangoztattam, hogy idén, ahogy jönnek a gyümölcsök, mi…..
A múlt héten nagy ráérős, palacsintát reggelizős napokat tartottam. A kedvenc alaptészta receptemet már megmutattam nektek, ebből készítettem el egy nagy adagot, és a tölteléket variáltam minden nap. Ma gesztenyekrém volt a soros, egy kis hideg meggyöntettel a tetején a kánikulára való…..
Amikor élelmiszerboltban intézem a heti bevásárlást, mindig gondban vagyok milyen felvágottat vegyek, vagy vegyek-e? Gluténmentes? Szójamentes? Laktózmentes? Ízfokozómentes? Ha találni is ilyet aranyáron van, és még akkor sem tudom mit eszek. De itt a tökéletes alternatíva, ami nagyon jól…..
Hozzávalók a saslikhoz: - 450 g csirkemell filé - 20 darab koktél paradicsom - 1 fej lilahagyma - só, bors - paleo grillcsirke fűszerkeverék Hozzávalók a krumpli körethez: - 1 nagy édesburgonya - só, színes bors, rozmaring, kakukkfű - fokhagyma granulátum - szerecsendió Hozzávalók a…..
Van itt rengeteg palacsinta recept (vanília pudingos banános, zserbópalacsinta, epres túrós palacsinta, protein palacsinta torony lényegében ugyanarra épül, Szafi Paleo süteménylisztre. De a sok kísérlet ellenére nekem eddig ez a kedvencem. Hozzávalók: ( 15-17 db palacsinta lesz belőle) - 100 g…..
Készítettem már túrós derelyét régebben, ami zablisztből készült. Nemrég beszereztem a Nocarb sütő rostmixet, amiből folyamatosan kísérletezem a recepteket. Eddig nagyon jól vizsgázott a konyhámban. Gyakorlatilag szénhidrátmentes ételeket lehet belőle készíteni. A tésztáról bővebben itt…..
Nem diétázó vendégek jöttek hozzám, ilyenkor mindig nagy kihívás, hogy olyat készítsek amire azt mondják, hogy "húúú ezt én is elfogom készíteni, nagyon finom", de olyan legyen amit én is megeszek, és az én táplálkozási elveim szerint készüljön. Mivel a csirkemell ilyenkor kizárva, így most a…..
Imádom ezeket a tojásos egybesült ételeket. Hasonló receptet már találtok ITT. Illetve a klasszikustól eltérő rántottát is. Nálam ezek a receptek mindig akkor születnek, mikor sok felesleges dolog van a hűtőmben, ezek a receptek mindig beválnak, így nagyon jól variálható.   Hozzávalók 8…..
Gyorsan elkészíthető túrós vagy totu-s süti. Ha totu-val készítjük az egészet,akkor laktóz és glutén mentes, és paleo diétába is beilleszthető. Szezonnak megfelelő gyümölcsökkel lehet variálni, mehet rá eper, vagy barack, vagy erdei gyümölcsök is. Hozzávalók 15 szelethez: - 180 g zsírszegény túró…..
Ha unod a palacsintát, egyél gofrit!  alacsony CH és zsír, magas fehérje, és nagyon finom. Találhattok még gofri receptet ITT. Hozzávalók 11 darabhoz: - 130 g Szafi Fitt süteményliszt - 130 g tejsavó fehérje koncentrátum - 1 tojás - 2 dl víz - 2 dl cukormentes mandulatej - kókuszolaj a…..
Régen igazi tészta evő voltam. Képes voltam paradicsomos tésztán, és sajtos tejfölös tésztán létezni hetekig. Nos az életmód váltással idővel szinte teljesen kiiktattam az étrendemből, viszont most újra egymásra találtunk. Persze nem a hagyományos fehér lisztes verzióval, hanem a Dia wellness…..