Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C2C

222 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két menetben háromszor is padlóztatta bántóan gyenge ellenfelét az orosz, aki újra világbajnok lett és komolyabb meccsekre feni a fogát...
Kevés megnyugtatóbb érzés van, mint látni, amikor a nagypofájú bunyós még a ringben megkapja a méltó és rendszerint fájdalmas büntetését - VIDEÓ..
Sergey Kovalev még mindig azt sorolja, hogy mennyire ellene volt az egész univerzum az Andre Ward elleni elvesztett meccseken, de közben a visszatérésére készül, ahol rögtön újra világbajnok lehet...
Az ír ketrecharcosban jelenleg rengeteg pénz van, ezért természetesen mindenki addig szeretné fejni, ameddig még dollármilliókat lehet belőle kisajtolni. És nem is kell aktív bunyósnak lenni ehhez, ugyanis ezúttal a 9 éve visszavonult, Oscar De La Hoya találta ki, hogy szívesen visszatérne egy…..
A Rocky filmek drámai utolsó perces fordításai hiába meseszerűek, néha bizony tényleg megtörténnek. ..
Végre egy torna, ahol senki nem tudja kivágni magát a következő ellenfele elől. A legjobb négy között rögtön lett is egy jó angol belharc, ahol a nagypofájú reménység bizonyíthatja, hogy milyen fából faragták. ..
A nagyközönségtől kedvenc helyén köszönhet el Miguel Cotto, de ez senkit nem fog érdekelni, mivel sikerült egy olyan ellenfelet választani, aki tökéletesen asszisztálhat a méltó búcsúhoz. ..
Az idősebbik Klitschko nagyon szívesen visszatérne a nyugdíjból, hogy megbosszulja fivére vereségét...
Fantasztikus pillanatok, melyek bevésték magukat a sportág történelemkönyvébe...
Az ír ketrecharcos újfent értékelte a Mayweather elleni meccset, és megmondta a tutit...
Ahogyan az várható volt, még az idén megrendezik a két angol nehézfiú visszavágóját. Az első meccs jó volt, okkal várhatjuk, hogy ez még jobb legyen. ..
Floyd Mayweather és Conor McGregor összecsapása nem döntött rekordot, Canelo és Golovkin meccse pedig szép számokat hozott, de igazán még mindig nem az ő nevüktől nyílik a pénzcsap. ..
Adós vagyok még egy beharangozóval egy mérkőzéshez, melyet sajnos sokan abszolút nem várnak, vagy nem is tudnak róla, hogy egyáltalán lesz. Az átlag bokszrajongó néha ránéz a nehézsúlyra, így hallott a Klitschkokról, tudja, hogy ki az a Mayweather vagy Pacquiao, talán még van fogalma Golovkinról, de…..
Deontay Wilder és Luis Ortiz összecsapása miatt okkal lehetünk bizakodóak. Ez a két bunyós egy valamiben jó igazán: fejlecsavaró pofonokban...
Ennyi volt. Olimpiai aranyéremmel, a profik közt két súlycsoportot meghódítva, veretlenül vonul vissza a bunyós, aki talán nem is emlékszik, hogy milyen érzés veszíteni...
Nem hozott nyílt sisakos mexikói, kard ki kard háborút az év, de lehet, hogy az évtized legjobban várt meccse, amivel még nem is lenne gond, – mert így is színvonalas lett volna –, ha az egyik pontozó nem köpi arcon a sportot a lehető legpofátlanabb módon...
Rövid szünet után megújult erővel haladunk tovább...
Fontos kérdés, melyre az emberek nagy része csak legyint egyet! Pedig ha tudatosan választjuk meg pénzügyi szolgáltatásainkat, rengeteget spórolhatunk. De vajon a magyar háztartások a tudatosságról híresek? ..
A szombat esti Las Vegas-i gála főmérkőzése is izgalmas csatát hozott, ugyanis Leo Santa Cruz és Carl Frampton tavaly már egymásnak feszültek az év egyik legjobb meccsén. Akkor Frampton kezét emelték a magasba, most Santa Cruz visszavágott. Az este legsúlyosabb pofonját Mikey Garcia szállította, a…..
A korábbi nehézsúlyú világelső David Haye és a jelenlegi cirkálósúlyú bajnok Tony Bellew csak tavasszal találkoznak a ringben, de már az első sajtótájékoztatón megmutatták, mennyire nem bírják egymást. Izgalmasnak ígérkezik a meccs felvezetése. ..
Vasyl Lomachenko olyan szinten oktatta és csinált bolondot a mérkőzésre veretlenül érkező Nicholas Waltersből, hogy az jelezte: ebből nem kér többet, és feladta a küzdelmet...
Vasyl Lomachenko és Nicholas Walters nagypehelysúlyú címmeccsére fókuszál hétvégén a bokszvilág, melyen ismét a technika és az ütőerő csatája kerül terítékre. ..
Lucas Browne idén már egyszer megbukott tiltott szerrel, de most megint bajban van. Shannon Briggs pedig könnyen lehet, hogy új ellenfél után nézhet. ..
Andre Ward a padlóról felkelve fordított és detronizálta Sergey Kovalevet, de lesz még visszhangja a döntésnek, amivel sokan nem értenek egyet, köztük az orosz szerint is már alapból vesztésre volt ítélve az amerikai bírákkal szemben. ..