Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Windermere

36 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a Velvet szúrta ki a Rising Star full érdektelen előválogatóján azt az esetet, ami miatt most a TV2-nek magyarázkodnia kell. A lényeg annyi, hogy az egyik férfi induló nőnek öltözve adta elő Edith Piaf egyik dalát, aminek hatására Feke Pál annyira kiakadt, mintha a szeme…..
Az igazán mókás kandikamerás tréfák azok, amelyek bármelyikünkkel megeshetnének. Na ez pont ilyen! Most őszintén, ki az, aki még soha nem tévedt el az IKEA-ban, csak úgy önszorgalomból, mindenféle átverés nélkül?  Épp ezért nagyon csúnya és persze nagyon mókás dolog,…..
Windermere 2013.11.16 02:56:02
Eltört? Bizonyítsa be ! Mire én, rendben, itt egy röntgen lelet Rácz doktortól, azt félrelökte őt ez nem érdekli! Tisztelt Praxis Blog !    Nagyon Tettszik az oldal !  3 éve aútóbalesetem volt a zala megyei kórházban,még Idegsebészt sem hívtak,pedig eltört a Th…..
Nagyszerű találatot kaptunk, a Tv2 reggeli híradójában Szigetszentmiklós úgy lett Budapesté, hogy arról Tarlós Istvánt sem nagyon értesítették, pedig lehet nem ártana. Egy családi tragédiáról szóló tudósításban a Tv2 kényszeresen budapesti családi házat emlegetett,…..
A CBS nyáron mutatja be a Stephen King egyik regényéből készült Búra alatt című sorozatot, aminek nem lesz második évada, nem kell cliffhangertől tartani, lezárt, kerek egész lesz 13 részben. A történet azzal kezdődik, hogy egy Maine állambeli kisváros fölé egyszer csak egy…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Windermere 2012.10.20 14:39:57
@cinika: Füredi Niki éppenséggel az Operettszínház egy kiemelkedő művésze, nem mondanám, hogy zsákutcába került a karrierje. :)
Tényleg nehéz kezelni azt a problémát, hogy két híres Csányi Sándor is van a magyar közéletben. A csütörtöki Ma Reggel feliratozója viszont nyilvánvalóan egyiket sem ismeri: A kép nem fake, megtaláltuk a videótárba felrakott verzióban is, 59:50-nél...
Kovács Géza egy küzdősportokért és másolt kazettás akciófilmekért rajongó tinédzserből lett a Trónok harca SAG-díjas kaszkadőre és a Martin-regények nagy fanatikusa. Hogy a rajongók nyelvén mondjuk, ő volt a Ned Starkot lábon szúró Lannister-katona és a dothraki, akit…..
Windermere 2012.03.07 09:27:11
@Llew: Valamelyik cikkben szó volt róla, hogy ő sétált be a tűzkörbe, ami igazi tűz, meg igazi kör volt, szal nem CGI.
Mindenekelőtt szeretnék óva inteni a Megasztár Facebook oldalának a követésétől (én szorgalomból megtettem), mert az adás ELŐTT egész nap az aznap esti adás versenyzőinek miniéletrajzaival szanaszét spammelték a falamat. Rohadtul idegesítő, majd este megnézem a műsort, addig…..
Ennek igazából örülni kellene, nem? De aztán kiderül, hogy mégsem. Különben is, a legtöbb bébiételnek semmilyen íze nincs, úgyhogy a gyerek biztosan jobban járna házikoszttal.A történetem főként kismamáknak, babás anyukáknak lehet érdekes, legalább is ők biztosan megértik,…..
Az élet valóban a legjobb forgatókönyvíró, és megteremtette a legfaszább sorozat-crossovert evör: egy kaliforniai egyetemi tanárt azzal vádolnak, hogy motoros zsivány haverjaival együtt közös bandában főztek és terjesztettek metamfetamint. A sztori egyes elemei (bűnöző…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
comment:com Öt életmentő sorozat 2011.04.01 11:30:00
Bármilyen furcsa is, a sorozatok nemcsak nagy segget és elbutulást okoznak, de extrém esetekben a szó szoros értelmében életet menthetnek. A Cracked.com szedett össze öt ilyen esetet. 1. X-FactorA brit tehetségkutató 2007-es kiadásában egy Jacqui Gray nevű 46 éves asszony is…..
Windermere 2011.04.01 13:01:07
@kossuthsch: Ja, hogy másképp írja a nő a nevét. :)
Számos olvasónk jelezte, hogy tegnap este a Helyszínelők aktuális epizódja helyett egy szívszorító, és minden bizonnyal nagyon érdekes filmet vetített a Viasta3 egy orosz súlyemelő hölgyről, aki családja és a társadalom elvárásaival szemben nem egy olajmilliomos felesége akart…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.25 09:29:00
Szereposztási hírrel kezdünk: Eddie Cibrian állandó szereplő lesz a CSI:Miamiban. Hurrá?Simon Cowell kiszáll az X-Factor zsűrijéből (teheti, hiszen saját műsora), és inkább egy világméretű médiabirodalom kiépítésére fókuszál majd.Az America's Got Talent című…..
comment:com Elhunyt Ed McMahon 2009.06.23 15:38:00
86 éves korában elhunyt Ed McMahon a Tonight Show egykori szereplője, aki annak idején Johnny Carsont a híres "Heeeeeeere's Johny!" kiáltással mutatta be színpadra lépése előtt estéről estére. Kaliforniában született, de a keleti parton nevelkedett fel, és mivel szülei a…..
Windermere 2009.06.23 21:59:24
(Abszolúte zárójelben: @sixx: n-betűs macbook magyarázattal megnyugodtam, mert a "könnyű" is eggyel kevesebbel sikerült, és mivel David Carradine-es hírnél is így írtad, azt hittem egy ilyenkor mondandó speciális kifejezés, amit nem ismerek.)
Ma kezdődik a köztévé új moziajánlós műsora, a Több, mint Mozi (18:55 m1), de nem lepődnék meg, ha ez vasárnap este már nem sok embert érdekelne. Utóbbiaknak ajánlom a Szellemirtókat (19:45 AXN), ami a nyolcvanas évek összes „betegségét” magán hordozza, és minél…..
comment:com Az év bulvársztorija 2008.11.19 13:03:00
Áldozatos, rendíthetetlen tényfeltáró munkájáért, az igazságot megvilágító, mélyenszántó publicisztikai tevékenységéért és az előítéletek elleni fáradhatatlan munkájáért, ezennel felterjesztenénk Táncsics-díjra a Szabolcs Online munkatársát. Reméljük, megkapja. Meg…..
Windermere 2008.11.19 15:43:36
Morris és Pratt a kórház folyosóján, Morris orvosilag kérdezgeti Prattet, vizsgázni fognak, arra akar gyakorolni. Közben rámosolyog egy nő, Morris szerinte azért, mert Hope-tól kapott egy hűséges maradok gyűrűt, minden nő cuppan rá azóta. Tony tol egy beteget, de Moretti hivatja.…..
Lucas Danék házában ébred, és apja éppen reggelizni hívja, amikor hazaállít Deb. Mint kiderül, ő nem tudott arról, hogy Lucas náluk fog lakni. Miután a srác elindul iskolába, Dan előáll a szerinte jó hírrel a feleségének, miszerint Haley elhagyta Nathant. Brooke kérdezi a…..
Brooke Felixszel fotóztatja magát a suli elnöki plakáthoz. Dan megígéri Lucasnak, hogy békén hagyja Keitht, ha a srác hozzáköltözik. Nathan megkérdezi Taylort, vajon Haley tudja-e, hogy az ő cuccait hordja. Taylor lelép, de ott hagyja bekapcsolva a számítógépet, amin egy üzenet…..
Karen még mindig mérges Lucasra, amiért nem akarja elvégeztetni a tesztet. Így azt találja ki, hogy elvesz a sráctól mindenféle szórakozási lehetőséget. Brooke munkát keres, felveszik őt egy étterembe PR tevékenységre. Danhez beállít Lucas és elmondja, tud mindent Jules Keithhez…..
Közkívánatra csak folytatom a legidegesítőbb kórházsorozat hogyvoltját, legyen nektek, de amint jelentkezik valaki, hogy átvenné, azonnal odaadom neki. Az előző évadban nagyon sokat sírt mindenki, George először hozzáment Torres dokinőhöz aztán megdugta Izzie-t, a végén…..
A bevezetésben mindenkit utolér az ég dörgése és a szakadó eső. Lucast Brooke-ék háza előtt, ahogy látja a lányt Felixszel csókolózni; Nathant a konyhában, ahogy Haleyt várja haza vacsorára; Haleyt a busz állomáson, ahogy búcsút int Chrisnek, akivel pár perccel azelőtt…..