Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyerafidesz

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi Jolly Joker Orbán Viktor számára Novák Katalin. Szóba került már szegedi polgármester-jelöltként, dolgozott a fiatalokat és a családosokat megcélzó tárca nélküli miniszterként, a nők jogaiért küzdő mosolydiplomataként, és volt egy darabig a Fidesz alelnöke is, de kevesen gondolták, hogy a…..
nyerafidesz 2021.12.23 18:16:26
@CSOKKl MÁLNA: Gondolom, hogy te mindenkit leápoltál azért, hogy menj nyolcadikban.
Kezdjük az elején: honnét veszed ezeket összeesküvés-elméleteket, hogy „Clemenceau-terv”, meg „Soros-terv”? Azt most nem is hánytorgatom fel, hogy a keresztnevüket rosszul írtad: az elsőt Georges-nak írják „s”-sel a végén, a másodikat George-nak! De ez utóbbit igazából György-nek mondjuk, mert…..
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
nyerafidesz 2021.10.29 16:05:25
@19540511: Atyaég! És még neked is van szavazati jogod...
nyerafidesz 2021.10.29 16:06:38
@white999: Mást sem olvasok, minthogy a kormánypárti médiát a kutya sem nézi. Ha igazat hazudtok, akkor mi a jelentősége az állításodnak?
Csak hihető hazugságokkal érdemes kampányolni. A politikai marketing e kikezdhetetlen törvényét meg lehet sérteni, de annak súlyos következményei lesznek. A Fidesz most úgy tűnik, hogy a politkai sci-fi és hitelesség közti szűk mezsgyére tévedt, és ha nem térnek vissza a hihető hazugságok világába,…..
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
Igen is, meg nem is. Sok országban az emberek szívesen beállnak egy vezér mögé, aki karizmatikus, jó beszélője van és épp olyan kérdésekre próbál választ adni, amelyekre fogékony a társadalom. Vagy csak szimplán demagóg szöveggel eteti a szavazókat. Tehát, ha az általános populizmusból indulunk ki,…..
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
Tanmesénkben az egyik az ellenzéki (OE), aki a való életben 2010-ben azután 2/3-ot szerzett – a másik a hatalomban lévő (OH), aki már 2006-ban olyan hatalmi helyzetben volt, mint a mai. 2006-ban Orbán 13,5 %-os hiánnyal kalkulált – ilyen „alapon” ígért 14. havi nyugdíjat, s Gyurcsány ígéreteinek a…..
nyerafidesz 2021.09.10 05:05:47
@birkamenet: Annál sokkal előbb kinyírják egymást a naci-ballibsi koalamackó tagjai.
Egy korábbi posztban már vizsgáltam, hogy mennyiben lehet hinni azoknak az adatoknak, miszerint tavasszal látszólag a világ összes országát megelőztük a halálozások fajlagos számában, de mivel a harmadik világ országait illetően voltak és vannak kétségeim, ezért inkább csak Európán belül…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
Javában zajlik a kommunikációs kiszorítósdi a magyar közéletben. Jól reprezentálja a folyamatokat az úgynevezett jobb- és baloldali sajtóorgánumok tartalmainak elképesztő méretű eltérése. A kormánypárti médiafelületek alig reagálnak a napi történésekre, ugyanis nem hagyják el azt a csapást, amelyet…..
nyerafidesz 2021.07.25 06:40:55
@jotunder6: Ritka buta ember vagy. Az Eu-ban sem egyforma a protokoll. De ez ne zavarjon kicsiny agyú genderbébi!
A Szadán található étterem igen közkedvelt, nem csak a környékbelieknek. Ide nem ajánlatos asztalfoglalás nélkül beállítani.Ez felállított egy mércét is, amit - ahogy lentebb olvasható - meg is ugrott az étterem. Már a kihozott somlói is biztató volt: akkora az adag, ami elvárható egy záró…..
STOP STD Megtörtént 2021.07.09 12:51:05
– Anya, apa, lejönnétek egy percre a konyhába? Szeretnék nektek mondani valamit. – A szülők összenéztek. „Már megint mi baj történhetett?” – gondolták, de azért csak papucsot húztak és követték Petit. Ő némán baktatott, kissé leszegett fejjel, de azért határozott léptekkel. Látszott, hogy valami…..
„A mai világméretű antiliberális lázadás a kanonikusnak feltételezett nyugati politikai modellekre adott párhuzamos, összekapcsolódó és sérelemtől fűtött reakcióban gyökerezik” – írja a liberális demokrácia hegemóniájának végéről szóló könyv, amelynek főszereplői Orbán, Putyin és Trump. „A…..
Imádom a Libegőt. Amikor először ültem rajta nagyon féltem. A kerítés felett hirtelen nagyot emelkedik, és hát sok év távlatából bevallható, hogy leizzadtam a rémülettől. Csak a levegőben nincs hova elbújni, nem lehetett mást tenni, mint erőt véve magamon legyőzni félelmemet. Nem ugrottam ki, és…..
nyerafidesz 2021.05.20 05:25:21
Amikor kormányzati médiabirodalomról beszél az ellenzék, általában a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (röviden KESMA) által tömörített és központilag koordinált több száz sajtóterméket érti e kifejezés alatt. Tény azonban, hogy a legnagyobb agymosást a választók fejében azok a közszolgálati…..
A hatalom által alkotott és felelőtlenül változatlanul hagyott szabályok mindannyiunk életét elveszik és még csak nem is tiltakozunk ellene. Arról volt szó, hogy azért kell a vészhelyzeti felhatalmazás, hogy gyorsan reagálhasson a kormány. Hol van a "húzd meg - ereszd meg"?..
  Egy biztos: még véletlenül sem szeretném a járványügyi szakember szerepét játszani. Bevallom: halvány fogalmam sincs, hogy mennyivel többen betegednének meg, ha a kijárási korlátozás csak este tíztől indulna, és arról sem, hogy javulnának-e a mutatók, ha már hattól bezárkóznánk. Tippelni sem…..
  Annak ellenére, hogy nem dördült el startpisztoly, a tegnapi nappal kezdetét vette a fedett pályás, 2021. okt. 23-ig tartó atlétikai versengés, melynek győztese az ellenzék miniszterelnökjelöltje és Orbán Viktor várható kihívója lesz a 2022-es parlamenti választáson. Hogy ez most egy vegyes…..
A tavaly ősszel hivatalba lépett Karácsony Gergely főpolgármesterhez 2019. októberében fordult nyílt levéllel a Magyar Közlekedési Klub. Ebben olyan fő intézkedéseket szedtünk össze, amelyekhez elsősorban nem pénz, hanem akarat kell, és a forrásigénye is megfelel(t) a fővárosi önkormányzat anyagi…..
Mivel elég nagy sikernek örvendett a zenehallgatásról írt bejegyzésem, így arra gondoltam folytatom ezt az ismeretterjesztő sorozatot és több mára már retrónak számító dolgot is felidézek majd a következő hetekben.A rádiózás után most a televíziózásról fogok szót ejteni, illetve pontosabban a…..
Igazi, klasszikus „határátkelős” történet Orsié, aki négy éve egyszer már jelentkezett, most folytatta történetét. Mint fogalmazott: „most volt végre egy kis időm irkálni, volt miről. Remélem, hogy egy kis pozitív energiát adhatok másoknak ezekben a szép időkben”. Nekünk sikerül, hiszen története…..
"Megnéztük a vakcinaigazolás digitális verzióját, mert arra készülünk, hogy akik már védettek, átestek korábban a fertőzésen vagy a vakcinával beolttatták magukat és így védetté váltak, nekik legyen egy igazolványuk, amely arról szól, hogy védettek, illetve ők már nem fertőznek meg senkit."…..
nyerafidesz 2021.01.05 11:56:23