Regisztráció Blogot indítok
Adatok
789798879897987978

14 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Krausz Attila vagyok és írtam egy lakótelepi regényt! Sok jó dolog történt velem a megjelenés óta és rengeteg új emberrel ismerkedtem meg. Nagyon belebolondultam az írásba, már három regényt befejeztem és belekezdtem egy negyedikbe. Minél többet írok, annál többet akarok írni. Szóval úgy néz…..
789798879897987978 2019.09.17 19:13:33
Kíváncsiságból összehasonlítottam a 6 legerősebb keretet (Juventus, Inter, Napoli, Roma, Lazio és persze Milan) posztonként, és 1-10-ig értékeltem őket, ebből pedig átlagot vontam. Ha már elkészült, akkor úgy gondoltam itt a helye, megosztom veletek a táblázatot, illetve írok pár sort róla. Itt…..
Egy milliárdosnak egy bali nyaralás olyan, mint neked, ha veszel egy csokit. Az alábbiakban megmutatjuk, milyen a költekezés, ha ilyen gazdag az ember...
Bár a nálunk idén bemutatkozó szolgáltatás kínálata hazánkban még mindig nem ér a tengerentúli közelébe sem, a magyar Netflixre is folyamatosan jön az új tartalom. Kiválogattuk a legrelevánsabb újdonságokat, amelyek a 2016-os év során még megjelennek.  Október 21. Black Mirror - Érkezik a nem…..
Bár nem új már a 2013-ban bemutatott, Magyarországon "A tó tükre" nevén futó sorozat, az sem késett le, aki még nem találkozott vele: összesen egy évad jelent meg idáig. Ez az egy évad hat epizódot tartalmaz, ami bár nem túl sok ennyi idő alatt, a részek legalább elég hosszúak, mind a hat egy óra…..
Vasárnap lezárult a spanyol bajnokság idei kiírása, ezúttal is a Barcelona lett a bajnok, egy ponttal előzve meg a Real Madridot. A katalánok az utóbbi 10 évben a hatodik bajnoki címüket gyűjtötték be, sorozatban a másodikat. Érdekesség, hogy Lionel Messi karrierje 8. ligáját nyerte meg, pont…..
Bár még van egy hónapunk a nyár kezdetéig, egy ideje már ismeretes pár Netflix újonc, illetve ott érkező folytatás.  A felsorolásba belevettünk párat a május végén kihozott évadokról is, elvégre leginkább ezek is nyáron kerülnek megtekintésre.  Lady Dynamite - május 20. Első újoncunk egy hölgy…..
Az elvárásoknak bőven megfelelő sikerrel érkezett 2015-ben a Fox újonca, az évad felénél már rég be is volt rendelve a második szezon.  Koncepcióját tekintve igencsak felemás a sorozat: hagyományos, klasszikus, már már unalmas ötletbe fűztek bele egy olyan karaktert, ami tökéletesen egyedivé tette.…..
Kedden és szerdán ismét BL visszavágókat rendeznek, ahol megint két rendkívül izgalmas mérkőzést láthatunk majd. Bayern München – Atletico Madrid A két európai topcsapat első összecsapása pont olyan volt, mint amilyenre számítani lehetett: kevés helyzet, az Atleti kontrázik, a Bayern pedig…..
Még április 15-én sorsoltak a BL-ben, és aki nem tudná, a párosítások a következőek:   - Bayern München - Atletico Madrid   - Real Madrid - Manchester City.   A mérkőzések pontos dátumai és helyszínei:           Április 26. kedd: Mancester City - Real Madrid           Április 27. szerda:…..
30/40 Rebellion - Sorozatkritika 2016.04.16 12:10:33
A háborús dráma nem egy kifejezetten népszerű műfaj, ez javarészt arra vezethető vissza, hogy leginkább szerencsével lehet akár csak értékelhetőt is találni. A címből azért levonhatunk következtetéseket: egy Hooligans at War-t és társait persze messze elkerüli az ember, de ez nem mindig ilyen…..
A Netflix nagyágyúi között próbál megélni a Flaked című vígjátéksorozat, és nem meglepő módon igen nehéz dolga van. Rendkívül hátrányos helyzetből indult, semmi hype-ot nem kapott, ami egy Netflix szériánál mindennél fontosabb, hiszen részenként se lehet bekapcsolódni, egyszerre adják le az évadot.…..
Igazán furcsa összetételben adják a Blacklistet a nézőknek ebben az évadban: eddig példátlan módon három részre osztották fel, amiket egy-másfél hónapos időközönként adnak. Nem tudom, miért tértek át erre a módszerre, minek várakoztatni az embereket egy bő hónapig az utolsó hat részért? Sem anyagi,…..
Maga a sorozat nem a legfrissebb, vagyis inkább az első évad nem az. 2012-ben futott ugyanis, majd 2014-ben követte a második szezon, és ha minden igaz, idén jön a harmadik. Annak idején nem kapott makulátlan kritikát, de többségében azért a "jó" kategóriába sorolták. A történet több szálon…..
  Szerdán este adták le a Suits ötödik évadának utolsó, 16., évadzáró epizódját az USA-ban, a következő évad már be van rendelve, várhatóan nyáron érkezik is. A szezon félévados rendszerben ment le, nyár végén ment az első "fele"(10 rész a 16-ból), majd január végén érkezett a maradék hat rész. A…..
789798879897987978 2016.03.05 11:32:54
@VegaLife: Mike börtönben, feláldozta magát Harvey és a cég megmentése érdekében. A Jessicáék viszont a véget áldozták fel, mivel ő is "Family", de nem jött be, így most a cégnek alkalmazottai sincsenek.
Ebből akár valami érdekes is kijöhet, de ismerve a készítőket..
Az első évad váratlan sikere és - mind nézői, mind kritikusi - elismerése következményeképp már a befejezésekor tudható volt, hogy lesz második is. Sokan elmélkedtek akkor azon, vajon ugyanabban a mederben fog-e tovább folyni a történet, vagy, (ha már úgyis hasonlít a True Detective-re - ahogy az…..
Az utóbbi években nagyon felkapott lett az „átívelős krimisorozat” című műfaj készítői, showrunneri körökben, és a közönség is kezd – olykor hálásan, olykor kissé vonakodva – átszokni erre a stílusra. Lehet szeretni vagy nem szeretni őket, az azonban nem kérdés, hogy egy ilyen divat minden esetben…..
A kilencszeres Grammy-díjas Mary J. Blige úgy döntött, elég volt hét év a New Jerseyben fekvő házából, így aztán piacra dobta az 1200 négyzetméteres ingatlant. Mi azért a helyében még kibírtuk volna benne egy ideig, de ő tudja. Mi pedig megmutatjuk. A Saddle Rivernél…..
Talán lehet némi túlzás a címben, de ha jobban megnézzük a Jet Capsule nevet viselő minihajót, akkor nem is áll olyan távol a valóságtól. A hajó ugyanis nem csak stílusos és szép, de akár 70 km / órás sebességre is képes. Az olaszországi Nápolyban található Fiart Mare…..
789798879897987978 2015.10.11 10:39:38
@Dr.Démonmac1:

Nem valószínű, hogy ne lehetne becsukni azt a bejárati akármit :)
Nem is akármilyenre van „összerakva”. Nyilván nem véletlen, hogy a négyzetméterára a 2 millióhoz közelít. Hatalmas egybe nappali, konyha, étkező teljes alsó szint (egyik fele) egy térben, néhány különleges ötlet és megoldás és csodás kert jellemzi dióhéjban a minimalista…..
Jó, persze, tudjuk, nagy szavak ezek, mégis megkockáztatjuk őket, mert amit a The Mark Hotel ajánl New Yorkban, azt azért nehéz lesz felülmúlni – minőségben, méretben és árban is. Persze nincs kétségünk afelől, hogy lesz, aki megpróbálja, de egyelőre ők a nagymenők.…..